- 8 Ağustos 2022
- 637
- 1.150
Penyezim canım Allah razı olsun sorduğun için, dün gittik ilaçlarını azalttı doktor tekrar edebilir, ederse çaresi var ilaç değiştiririz dedi. Dua ediyoruz inşallah Rabbim tekrarını yaşatmasın tekrarlamasın kalıcı şifa versin diye. Çok teşekkür ediyorum biliyorum dualarında yer aldığımızı Rabbim sizlere de sağlık sıhhat afiyet huzur mutluluk versin inşallah.Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım MaaşaAllahoğlun nasıl oldu daha iyidir İnşaAllah
Aminnn canım cümlemizePenyezim canım Allah razı olsun sorduğun için, dün gittik ilaçlarını azalttı doktor tekrar edebilir, ederse çaresi var ilaç değiştiririz dedi. Dua ediyoruz inşallah Rabbim tekrarını yaşatmasın tekrarlamasın kalıcı şifa versin diye. Çok teşekkür ediyorum biliyorum dualarında yer aldığımızı Rabbim sizlere de sağlık sıhhat afiyet huzur mutluluk versin inşallah.
Canım benim canlarım iyi ki varsınızAminnn canım cümlemize
Şifa olsun ilaçlar. tez günde kalıcı şifa versin RABBİM yavrunatoparlayacak Allah ın izni ile Breaveemm sabır
Canım 9. ve 10. cüzleri okudum , Rabbim kabul etsin inşallah, tilavet secdelerini de yaptım.Eki Görüntüle 3425381
Mayıs Hatim Listesi
30 Mayıs Perşembe son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım. Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1-RedGirl
2-RedGirl annesi
3-Aktif Lora
4-HALLEYS
5-aysen-
6-Cuel
7- K Kardelen1981
8- K Kardelen1981
9-HepmigencizHepmiguzel
10-HepmigencizHepmiguzel
11- C Cittaslow
12-RedGirl kuzeni
13-reynax
14-Lidlaylim
15-Bonus
16-Bonus
17-YagmurSendeanlarsn
18-Breave Heart
19-Breave Heart
20-Breave Heart
21-MMorsalkimm
22-Lna16
23-KurkmantoluS
24-penyez83
25-deynepnaz
26-deynepnaz
27 -deynepnaz
28-MssPARE
29-penyez83
30- @selin18
mayıs cüzünü okuyup bildirim yaparken, haziran hatimi için cüz almak isteyenler yazabilir canlar
Aminnnn canim ağzına yüreğine sağlıkCanım 9. ve 10. cüzleri okudum , Rabbim kabul etsin inşallah, tilavet secdelerini de yaptım.
Haziran için 11 ve 12. cüzler müsaitse alabilirim.
Tamam canım, soylediklerinin hepsi uygundur benim içinAminnnn canim ağzına yüreğine sağlık
Haziran için 12.cüzü senden önce başka arkadaşımız aldı.
atlama yapmayayım zaman var dersen canım 11-12 ve 13. Cuzu okuyabilirsin.
Haziran listeye 11 ve 13 yazarım
12.cüzü de temmuz ayına yazarım canım senin için de uygun ise.. 14. Cüzü de temmuza yazarım
Böylelikle sıralı okumaya devam etmiş olursun
Tamam canım sağolHaziran için 27. cüz senindir listeye yazdım canım
Allah razi olsun canım sağolRedGirl 2. Cüz
Anneciğinin 14. Cüz
Kuzeninin 24. Cüz
Canlarım Haziran hatimi için listeye yazdım cüzler sizindir
Canım boşta olan 4. cüzü yazabilirim istersen
Olur canım teşekkür ederimCanım boşta olan 4. cüzü yazabilirim istersen
Tamam canım haziran hatimi için 4. cüzü yazdım listeye hoşgeldinOlur canım teşekkür ederim
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım13. Cüz okundum. Allah kabul etsin