Allah razi olsun güzel ablam Allahım kabul etsin inşallahNisan Ayı Hatim Duası
Eki Görüntüle 3419534
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein
Teheccüdde yapılan dua, hedefi şaşmayan ok gibidir. Rabbim ettiğimiz duaları, okuduğumuz hatmi şerifi, kabul buyursun. Hepinizin ağzına, yüreğine, nefesine, gözlerine sağlık ALLAH razı olsun canlar
Hatim duasını yaptım dua kardeşlerim isimlerinizi tek tek okuyarak duaya katıp, vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına da hediye eyledim
Kim ne niyetle okuduysa Rabbim hayırlısıyla, kolaylıkla, afiyetle, sağlıkla sıhhatle kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana şifa versin RABBİM
Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun aminnnn
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )
1-Aktif Lora
2-RedGirl kuzeni
3- K Kardelen1981
4-aysen-
5-Cuel
6-HALLEYS
7-HepmigencizHepmiguzel
8-HepmigencizHepmiguzel
9-Lidlaylim
10- C Cittaslow
11-Lna16
12-reynax
13- @Gonulmeyvesi
14-Bonus
15- K Kardelen1981
16-Breave Heart
17-Breave Heart
18-penyez83
19-penyez83
20-MMorsalkimm ve annesi
21- K KurkmantoluS
22-deynepnaz
23-deynepnaz
24-deynepnaz
25- @selin18
26-penyez83
27-penyez83
28-RedGirl annesi
29-MssPARE
30-RedGirl
cuma gününün feyzi bereketi üzerimizde olsun hayırlı cumalar
Allah binlerce kez razı olsun ablacım. Ağzına yüreğine sağlık, Rabbim o güzel gönlünden geçen her ne varsa tez zamanda hayırlısıyla, kolaylıkla, afiyetle nasip etsin sanaNisan Ayı Hatim Duası
Eki Görüntüle 3419534
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein
Teheccüdde yapılan dua, hedefi şaşmayan ok gibidir. Rabbim ettiğimiz duaları, okuduğumuz hatmi şerifi, kabul buyursun. Hepinizin ağzına, yüreğine, nefesine, gözlerine sağlık ALLAH razı olsun canlar
Hatim duasını yaptım dua kardeşlerim isimlerinizi tek tek okuyarak duaya katıp, vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına da hediye eyledim
Kim ne niyetle okuduysa Rabbim hayırlısıyla, kolaylıkla, afiyetle, sağlıkla sıhhatle kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana şifa versin RABBİM
Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun aminnnn
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )
1-Aktif Lora
2-RedGirl kuzeni
3- K Kardelen1981
4-aysen-
5-Cuel
6-HALLEYS
7-HepmigencizHepmiguzel
8-HepmigencizHepmiguzel
9-Lidlaylim
10- C Cittaslow
11-Lna16
12-reynax
13- @Gonulmeyvesi
14-Bonus
15- K Kardelen1981
16-Breave Heart
17-Breave Heart
18-penyez83
19-penyez83
20-MMorsalkimm ve annesi
21- K KurkmantoluS
22-deynepnaz
23-deynepnaz
24-deynepnaz
25- @selin18
26-penyez83
27-penyez83
28-RedGirl annesi
29-MssPARE
30-RedGirl
RABBIM kabul etsin hatminizi duamızı Allah razı olsunNisan Ayı Hatim Duası
Eki Görüntüle 3419534
1-Aktif Lora
2-RedGirl kuzeni
3- K Kardelen1981
4-aysen-
5-Cuel
6-HALLEYS
7-HepmigencizHepmiguzel
8-HepmigencizHepmiguzel
9-Lidlaylim
10- C Cittaslow
11-Lna16
12-reynax
13- @Gonulmeyvesi
14-Bonus
15- K Kardelen1981
16-Breave Heart
17-Breave Heart
18-penyez83
19-penyez83
20-MMorsalkimm ve annesi
21- K KurkmantoluS
22-deynepnaz
23-deynepnaz
24-deynepnaz
25- @selin18
26-penyez83
27-penyez83
28-RedGirl annesi
29-MssPARE
30-RedGirl
aminnn paremm ağzına yüreğine sağlık okundu olarak işaretliyorumPenyezim mayıs 28.cüzu okudum Allah kabul etsin
Ağzına yüreğine sağlık canımpenyez83 canımm 23.cüzü okudum.
Eğer uygunsa bir dahaki sefere bana 1.cüzü verir misin en baştan başlayıp 30a kadar gideyim diyorum sizinle Allah nasip ederse.
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım
Sağolasın penyezcimmAğzına yüreğine sağlık canım
haziran hatimine 1.cüz uygundu sana yazdım hemen. uzun zamandır daimi sıralı okuyan arkadaşlar var. Bazen cüzler çakışıyor. O zamanda cüzünü okuyup en erken yazana bir sonraki aya sıradan yazıyorum.
Başka türlü herkesi sıradan listeye yazmak mümkün olmuyor.
Sende sağolasın canimmSağolasın penyezcimm
Ağzına yüreğine sağlık ablacımpenyez83 mayıs hatmi için 11. Cüzü okudum rabbim kabul etsin inşallah ..
Haziran hatmi için 12. Cüzu alabilir miyim canim..
Haziran hatimi için 3. ve 12. cüzler senindir yazdım listeye ablamm
Ağzına yüreğine sağlık canım
Allah razı olsun canım teşekkür ederimAğzına yüreğine sağlık canımHaziran hatimi için 20. cüz senindir listeye yazdım