Her ay 1 hatim yapıyoruz

Baştan başlayıp okumak işitiyorum haziran temmuz 1.cüz dolu sanırım. Ağustos için 1.cüzü not alırmısın uygunsa. Eğer şimdide boş cüz varsa okurum penyez83

Baştan başlayıp okumak işitiyorum haziran temmuz 1.cüz dolu sanırım. Ağustos için 1.cüzü not alırmısın uygunsa. Eğer şimdide boş cüz varsa okurum penyez83
Canım her ay sıralı denk gelmiyor kalabalığız. mümkün mertebe sıralı okumadığımız cüzlerden, vermeye çalışsamda bazen çakışıyor ve karışık da okumak durumunda kalıyoruz ben dahil.

Şuan 1.cüz müsait değil hangi ay uygun olursa o zaman yazabilirim. Haziran ayı boşta cüz kalmadı. Başlayayım dersen Temmuz ayı hatimine 13. cüz kaldı sadece onu yazabilirim.

İleri ki aylarda okumadığın cüzleri yazmaya çalışarak, 30 cüzü tamamlarsın inşaAllah

Tamamdır temmuz ayına 13.cüzü aldım

Tamamdır temmuz ayına 13.cüzü aldım
Canım negodan sonra, 2023 mayıs sonrası ben takip ediyorum. Okuduğun cüzler varmış onlarıda liste yaptım. Özelden sana mesaj attım... O listeden devam ettirir ve okumadığın cüzleri yazarım bundan sonra. 30 cüzü okuman nasip olsun.

Temmuz için listeye 13.cüzü yazdım. Tekrardan hoşgeldin aramıza

Son düzenleme:

Hayırlı cumalar

Mayıs Ayı Hatim

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi Rabbil alemin ves salatü ves selamü ala Rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein

Hatim duamız gece kabede kuzenim tarafından yapıldı. Rabbim ettiğimiz duaları, okuduğumuz hatmi şerifi, katında kabul ve makbul eylesin aminnn

Dua kardeşlerim isimlerinizi tek tek okuyarak duaya katıp, vefat etmiş yakınlarınızın ruhlarına ve kendi ruhaniyetinize hediye eyledim Kim ne niyetle okuduysa Rabbim kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana şifa versin RABBİM aminnn

Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı, RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun aminnnnn

Rabbim dünyada ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı, duaları kabul, günahları af olmuş, cennet hatunlarından olmayı cümlemize nasip eylesin. Hepinizin ağzına, yüreğine, nefesine, ruhuna sağlık ALLAH razı olsun canlar

Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )

1- RedGirl

2- RedGirl annesi

3- Aktif Lora

4- HALLEYS

5- aysen-

6- Cuel

7- K Kardelen1981

8- K Kardelen1981

9- HepmigencizHepmiguzel

10- HepmigencizHepmiguzel

11- C Cittaslow

12- RedGirl kuzeni

13- reynax

14- Lidlaylim

15- Bonus

16- Bonus

17- YagmurSendeanlarsn

18- Breave Heart

19- Breave Heart

20- Breave Heart

21- MMorsalkimm

22- Lna16

23- KurkmantoluS

24- penyez83

25- deynepnaz

26- deynepnaz

27 - deynepnaz

28- MssPARE

29- penyez83

30- @selin18

kuzenim (dayımın kızı canımmmsın ) senden de Allah razı olsun Rabbim ibadetlerini, dualarını kabul etsin ağzına yüreğine ruhuna nefesine sağlık hacımm

Allah razı olsin canım ağınıza sağlık. Rabbim kabul etsin

Rabbim kabul etsin kuzeninin gönlüne kalbine sağlık ne mutlu ki makamında duamız yapıldı Allah razı olsun

Başta senin olmak üzere herkesin ağzına, yüreğine sağlık. Ne güzel bir manevi atmosfer oluşuyor , özellikle kaybede bağışlanması insanın içini kıpır kıpır ediyor. Kuzeninden de Allah razı olsun.

Allah binlerce kez razı olsun, ağzına yüreğine sağlık Rabbim onun da yüreğinden geçen, diline geçen tüm isteklerini tez zamanda hayırlısıyla, kolaylıkla, afiyetle gerçekleştirsin

Allah razı olsun abla senden de kuzeninden de okuyan herkesin ağzına yüreğine sağlık Rabbim kabul etsin inşallah kimin ne niyeti varsa kabul buyursun amiiinn

Haziran Hatim Listesi

27 Haziran Perşembe son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım. Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım

1- KurkmantoluS

2- RedGirl

3- C Cittaslow

4- Minaa95

5- Aktif Lora

6- aysen-

7- Cuel

8- G Glsndmr89

9- reynax

10- Lidlaylim

11- HepmigencizHepmiguzel

12- C Cittaslow

13- HepmigencizHepmiguzel

14- RedGirl annesi

15- HALLEYS

16- K Kardelen1981

17- K Kardelen1981

18- Bonus

19- K Kardelen1981

20- @selin18

21- Breave Heart

22- Breave Heart

23- Breave Heart

24- RedGirl kuzeni

25- penyez83

26- Lna16

27 - YagmurSendeanlarsn

28- deynepnaz

29- deynepnaz

30- deynepnaz

6. Cüzü okudum ablacim Rabbim kabul etsin inşallah

Ağzınıza kuzeninin yüreğine sağlık canım böyle Kabe falan görünce bi tuhaf oldum huzur doldum Allah sizden razı olsun

Allah sende de kuzeninden de binlerce kez razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…