- 23 Mart 2022
- 13.932
- 51.648
- 41
Allah razı olsun canım teşekkür ederim
ALLAH cümlemizden razı olsun canlarpenyez83 çok teşekkür ederim, Allah razı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım teşekkür ederim
ALLAH cümlemizden razı olsun canlarpenyez83 çok teşekkür ederim, Allah razı olsun canım
Tabiki hoşgeldin haziran hatimi için 8.cüz senindir yazdım listeye. okuyunca yazarsın buraya canımpenyez83 Haziran ayı için bende okumak isterim. hangi cüz boşta ise onu alabilirim
Hoşgeldin Haziran ayı içinde okuyup bildirim yapacağım. Allah razı olsunTabiki hoşgeldin haziran hatimi için 8.cüz senindir yazdım listeye. okuyunca yazarsın buraya canım
Burcummm bizde seni çokkk özledik iyi olun hepiniz tez günde gelmen dileğiyle canımmm unutmadık seni dua arkadaşımÇook özledim dua topiklerini özellikle burayı ne zaman gelırım acaba, 2 yaş sendorumunu dibine kadar yaşayan bi aslan parçam ve 4 aylık minik tırtılım vardua edin bize de teyzeleri geleyim aranıza bian önce
Canım okudum Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etmesi dileğiyle. Ben hazirana da katılmak isterimMayıs Hatim Listesi
30 Mayıs Perşembe son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım. Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1- RedGirl
2- RedGirl annesi
3- Aktif Lora
4- HALLEYS
5- aysen-
6- Cuel
7- K Kardelen1981
8- K Kardelen1981
9- HepmigencizHepmiguzel
10- HepmigencizHepmiguzel
11- C Cittaslow
12- RedGirl kuzeni
13- reynax
14- Lidlaylim
15- Bonus
16- Bonus
17- YagmurSendeanlarsn
18- Breave Heart
19- Breave Heart
20- Breave Heart
21- MMorsalkimm
22- Lna16
23- KurkmantoluS
24- penyez83
25- deynepnaz
26- deynepnaz
27 - deynepnaz
28- MssPARE
29- penyez83
30- @selin18
mayıs cüzünü okuyup bildirim yaparken, haziran hatimi için cüz almak isteyenler yazabilir canlar
Aminnn ağzına yüreğine sağlık Haziran hatimi için 7.cüz senindir listeye yazdım canımCanım okudum Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etmesi dileğiyle. Ben hazirana da katılmak isterim
1,2 ve 12 okundu.Eki Görüntüle 3425381
Mayıs Hatim Listesi
30 Mayıs Perşembe son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım. Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1- RedGirl
2- RedGirl annesi
3- Aktif Lora
4- HALLEYS
5- aysen-
6- Cuel
7- K Kardelen1981
8- K Kardelen1981
9- HepmigencizHepmiguzel
10- HepmigencizHepmiguzel
11- C Cittaslow
12- RedGirl kuzeni
13- reynax
14- Lidlaylim
15- Bonus
16- Bonus
17- YagmurSendeanlarsn
18- Breave Heart
19- Breave Heart
20- Breave Heart
21- MMorsalkimm
22- Lna16
23- KurkmantoluS
24- penyez83
25- deynepnaz
26- deynepnaz
27 - deynepnaz
28- MssPARE
29- penyez83
30- @selin18
mayıs cüzünü okuyup bildirim yaparken, haziran hatimi için cüz almak isteyenler yazabilir canlar
Aminnn hepinizin ağzına yüreğine sağlık canım1,2 ve 12 okundu.
Allah kabul etsin
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım17. Cüz okundu Rabbim kabul etsin inşaallah penyez83
Aminnn ağzına yüreğine sağlık ablacımmpenyez83 5.cüzü okudum ablacim Rabbim kabul etsin inşallah haziran için de bi cüz alırım
Evet canım olur alırımAminnn ağzına yüreğine sağlık canım
Haziran hatimi için cüz alacakmısın
Haziran için 27. cüz senindir listeye yazdım canımEvet canım olur alırım
Haziran ayı 21-22-23. cüzleri okudum ALLAH'ım kabul etsin inşallahAminnn ağzına yüreğine sağlık canım
Haziran ayı için 21- 22- ve 23. cüzleri yazdım listeye, cüzler senindir
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım MaaşaAllah oğlun nasıl oldu daha iyidir İnşaAllahHaziran ayı 21-22-23. cüzleri okudum ALLAH'ım kabul etsin inşallah