- 23 Mart 2022
- 13.927
- 51.627
- 41
Ağzına yüreğine sağlık deynepnazım Haziran cüzlerini de yazdım listeye senindir canımpenyez83 25,26 ve 27.cüzleri okudumHaziran ayı için 28,29 ve 30.cüzü okumaya hazırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzına yüreğine sağlık deynepnazım Haziran cüzlerini de yazdım listeye senindir canımpenyez83 25,26 ve 27.cüzleri okudumHaziran ayı için 28,29 ve 30.cüzü okumaya hazırım.
Ağzına yüreğine sağlık canım Haziran için 10.cüz senindir yazdım listede canım
Allah razi olsun abla❤❤Ağzına yüreğine sağlık canım Haziran için 10.cüz senindir yazdım listede canım
Ağzına yüreğine sağlık bonusum okundu olarak yeşil kalp koydum hemen15.cüz okundu penyezim
Merhaba boşta cüz kalmadı hepsi alındı. okuyamayan olursa etiket ederim inşaAllahMerhaba haziran için beni de dahil eder misiniz
Temmuz listesini henüz telefonuma kopyalamadım. işyerinde bilgisayar da kayıtlı canım aklımda kalan ilk 3 cüz doluydu. Daimi hatim yapan sıralı okuyan arkadaşlardan, almış olması lazım net bilgi pazartesi yazarım
Ablacım senin bugüne kadar aldığın cüzlere baktım 3 dahil 12 dahil almışsın, 1 ve 2 kalmış okumadığın, uygun bir ayda yazacağım. Not aldım
@selin18 haziran hatimi 20. cüzü okudu ağzına yüreğine sağlık canım / temmuz hatimi için 21. cüz senindir listeye yazdımAğzına yüreğine sağlık canım Haziran hatimi için 20. cüz senindir listeye yazdım
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık ablacım