Nisan Ayı Hatim Duası Eki Görüntüle 3419534 Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein
Teheccüdde yapılan dua, hedefi şaşmayan ok gibidir. Rabbim ettiğimiz duaları, okuduğumuz hatmi şerifi, kabul buyursun. Hepinizin ağzına, yüreğine, nefesine, gözlerine sağlık ALLAH razı olsun canlar
Hatim duasını yaptım dua kardeşlerim isimlerinizi tek tek okuyarak duaya katıp, vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına da hediye eyledim
Kim ne niyetle okuduysa Rabbim hayırlısıyla, kolaylıkla, afiyetle, sağlıkla sıhhatle kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana şifa versin RABBİM
Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun aminnnn
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )
1-
Aktif Lora 2-
RedGirl kuzeni
3-
K Kardelen1981 4-
aysen- 5-
Cuel 6-
HALLEYS 7-
HepmigencizHepmiguzel 8-
HepmigencizHepmiguzel 9-
Lidlaylim 10-
C Cittaslow 11-