mayıs hatimi için 15. cüzü listeye yazdım bonusum
Bana ver penyezim orta cüzlerden olabilir yine
Bonusum 15. Cüz senin şuan için boşta başka cüz yok. Hepsi alındı, okuyamayacak olan olursa etiket ederim sağolasınpenyez83 penyezim mayıs için başka cüz varsa bana 1 tane daha yazabilirsin
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım14.cüzü okudum secdeyi yaptım Allah kabul etsinpenyez83
Bonusum 15. Cüz senin şuan için boşta başka cüz yok. Hepsi alındı, okuyamayacak olan olursa etiket ederim sağolasın
Amin ablacığım amin, sağ olasın.
Bonusumm mayıs hatimi için 16.cüz senindir listeye yazdımpenyez83 penyezim mayıs için başka cüz varsa bana 1 tane daha yazabilirsin
Canım bitmişti ama dua da sende ol diye ayarladım cüz. Mayıs hatimi için 17. cüz senindir listeye yazdımCüzler bittimi acaba
15-16 dimiBonusumm mayıs hatimi için 16.cüz senindir listeye yazdım
Aynen bonusum15-16 dimi
Tamam canım çok sağol Allah razı olsunCanım bitmişti ama dua da sende ol diye ayarladım cüz. Mayıs hatimi için 17. cüz senindir listeye yazdım
Bugün bitireceğim inşallah, haber ederimdeynepnaz canım Nisan hatimi için 22-23 ve 24. cüzleri okudun mu tek sen kaldın bildirim yapmayan.
Bu gece 02.00 de teheccüd namazına kalkıp duasını yapmak istiyorum
Haber bekliyorum senden
Okudum, bitirdimdeynepnaz canım Nisan hatimi için 22-23 ve 24. cüzleri okudun mu tek sen kaldın bildirim yapmayan.
Bu gece 02.00 de teheccüd namazına kalkıp duasını yapmak istiyorum
Haber bekliyorum senden
Aminnn ağzına yüreğine sağlıkOkudum, bitirdimAllah kabul etsin
Allah razı olsun canım sendenNisan Ayı Hatim Duası
Eki Görüntüle 3419534
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein
Teheccüdde yapılan dua, hedefi şaşmayan ok gibidir. Rabbim ettiğimiz duaları, okuduğumuz hatmi şerifi, kabul buyursun. Hepinizin ağzına, yüreğine, nefesine, gözlerine sağlık ALLAH razı olsun canlar
Hatim duasını yaptım dua kardeşlerim isimlerinizi tek tek okuyarak duaya katıp, vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına da hediye eyledim
Kim ne niyetle okuduysa Rabbim hayırlısıyla, kolaylıkla, afiyetle, sağlıkla sıhhatle kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana şifa versin RABBİM
Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun aminnnn
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )
1-Aktif Lora
2-RedGirl kuzeni
3- K Kardelen1981
4-aysen-
5-Cuel
6-HALLEYS
7-HepmigencizHepmiguzel
8-HepmigencizHepmiguzel
9-Lidlaylim
10- C Cittaslow
11-Lna16
12-reynax
13-Gonulmeyvesi
14-Bonus
15- K Kardelen1981
16-Breave Heart
17-Breave Heart
18-penyez83
19-penyez83
20-MMorsalkimm ve annesi
21- K KurkmantoluS
22-deynepnaz
23-deynepnaz
24-deynepnaz
25- @selin18
26-penyez83
27-penyez83
28-RedGirl annesi
29-MssPARE
30-RedGirl
cuma gününün feyzi bereketi üzerimizde olsun hayırlı cumalar
Amin.Nisan Ayı Hatim Duası
Eki Görüntüle 3419534
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein
Teheccüdde yapılan dua, hedefi şaşmayan ok gibidir. Rabbim ettiğimiz duaları, okuduğumuz hatmi şerifi, kabul buyursun. Hepinizin ağzına, yüreğine, nefesine, gözlerine sağlık ALLAH razı olsun canlar
Hatim duasını yaptım dua kardeşlerim isimlerinizi tek tek okuyarak duaya katıp, vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına da hediye eyledim
Kim ne niyetle okuduysa Rabbim hayırlısıyla, kolaylıkla, afiyetle, sağlıkla sıhhatle kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana şifa versin RABBİM
Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun aminnnn
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )
1-Aktif Lora
2-RedGirl kuzeni
3- K Kardelen1981
4-aysen-
5-Cuel
6-HALLEYS
7-HepmigencizHepmiguzel
8-HepmigencizHepmiguzel
9-Lidlaylim
10- C Cittaslow
11-Lna16
12-reynax