- 10 Ekim 2014
- 31.477
- 140.784
-
- Konu Sahibi Pammikprensess
Kıvırmıyorım gercekten o anki sinirle söyledim yemin ederim
Yoooo...yanlış anlaşılmamış.Benim derdim benle bağlarını koparmasınlar yada arkafaşkıhımız bitmesin diye degil benim dersim yanlış anlasılmalar
O apayrı bir mesele evet kötü kavga çıkardım ve barıştım barışmayıp ne yapıcaktım ailemin evine gidemedim annem otur konuş dedi napabikirdim davulun sesi uzaktan hoş gelir ama deme. Ben onları yasarken hiçbiri yanımda yoktu herkes kendi keyfindeydi ama ben hep onların yanında oldum birazda bunun siniriyle çıkıştım belki bilmiyorum ama sürekli su benim eski konularımı açıp durmayın artıkEvet hem de ahıska face mi ne haltsa kullanıp kendisini daha yeni aldatmış adamla. Bari azıcık soğusaydı.
Ben onunla eskisi gibi olalım demiyorum gercekten benim derdim sadece ya ben o sinirle nasıl söyledim onu nasıl konuştum kendime kızıyorum keske demeseydim ama oldu bir kere ve hiç rahat degilim beni böyle düşünüp bu sekilde bitşrmelerini İstemiyorum sadcedüşüncelerin içinde kalsaydı daha iyiydi..herkesin görüşü farklıdır..sana ters gelen ona doğrudur..ağır konuşmuşsun..arkadaşını tanımıyorum o yüzden nasıl telafi edersin bilemiyorum..ama zor...
Zor günler geçiriyorsun anlıyorum..ama bunun acısını sakın çevrenden çıkarma.eger çok uzulduysen arkadaşına bu durumları yazıp özür dile.helallik al.hic olmazsa bu kadar kötü bitmesin arkadasliginiz.O apayrı bir mesele evet kötü kavga çıkardım ve barıştım barışmayıp ne yapıcaktım ailemin evine gidemedim annem otur konuş dedi napabikirdim davulun sesi uza
Allah katında değerlendirmenizi de yaptınız yaniBen esimle ve kurbanı kestikten sonra gidiyorum
Şunu anlamadım.Ben onunla eskisi gibi olalım demiyorum gercekten benim derdim sadece ya ben o sinirle nasıl söyledim onu nasıl konuştum kendime kızıyorum keske demeseydim ama oldu bir kere ve hiç rahat degilim beni böyle düşünüp bu sekilde bitşrmelerini İstemiyorum sadce
Özür diledim zaten helallik te istedim ama telefonuna cevap vermiyorZor günler geçiriyorsun anlıyorum..ama bunun acısını sakın çevrenden çıkarma.eger çok uzulduysen arkadaşına bu durumları yazıp özür dile.helallik al.hic olmazsa bu kadar kötü bitmesin arkadasliginiz.
O halde bundan sonra irtibata geçmeye çalışma.belliki konuşmak istemiyor.Özür diledim zaten helallik te istedim ama telefonuna cevap vermiyor