Hepsi gitti ve tek kaldım

Arkadaşlar beni eleştiren çok olucak biliyorum ama lütfen üstüme gelmeyin zaten çok kötüyüm. Gece hiç uyuyamadım. Benim 3 tane arkadasım var biz esler vasıtasıyla arkadaş olduk. Esimin en yakın hatta çocukluk arkadaşlarının esleri. Aramız çok ama çok iyiydi. Bazen aramızda problemler olsada hep yendik. Ama bu konu yüzünden dışlandım ve yalnız kaldım. Bu arkadaşlarımızın iki tanesi tatile çıkıyor eşleriyle beraber ve bana çok yanlış geldi. Akrabalar çıkabilirsin ama arkadaşlarla garip geldi. Artı bide kurban bayramı var en iyi arkadaşım kurban kesmek yerine tatile çıkıcaktı. Ben onun iyiliği için kanka kurban yerine tatile çıkmak ne kadar dogru diye yazmıştım ve beni çok kötü tersledi hatta beddua bile etti. Niue bu kadar sinirlendi anlamadım cünkü bu konu Önceden de açılmıştı ve bana esime gitmek istemediğimi söylesem bana bagırır inat eder tatili de zehir eder ı yuzden susuyorum gitme taraftarı değilim dedi. Ama bunda çok kötü seyler söyleyip arkadaşlıgımızı bitirdi. Neyse dedim sustum. Sonra beni rehberinden silmiş ama ben engelledi zannettim. Ortak olan bir arkadaş yazdı ne oluyor diye. Bende ona engellemiş beni diye söyledim çok sinirlendim çünkü o benim kardeşimden de öte bir insan Dı böyle bir konu yuzunden nasıl olurda engeller dedim. Sonra olanları anlattım içimi döktüm o arkadasıma ve dedim ki bide arkadaşlarıyla çıkıyor tatile dedim. Kardeşim kardeşim diyor ama biz ne kardeşler gördük götüren dedim. Biliyorum bunu demem çok ama çok yanlıştı. Ama o anki sinirle söyledim gercekten. Çok sinirliydim. O arkadas gitmiş yememiş içmemiş en yakın arkadasıma atmış. Tabi bunu duydu sinirlendi bana yazdı. Neler neler dedi. Agzına ne gelirse.Namusuna laf uzatmışım ama o sekilde söylemek istememiştim gereken bütün açıklamayı yapsamda beni dinlemedi. Hatta bu laf erkeklere giderse çok kötü şeyler olucak hayatını maf etcem senin vs seyler dedi. Beni anlamadı demek istediğimi yanlış anladı özür de diledim ikisinden tabi ikiside kabul etmedi. Sizce napmalıyım ben bu saatten sonra nasıl davranmalıyım suan içim hiç rahat degil hemde hiç yanlış anlaşıldım. Ben ikisini de çok seviyordum can kardeşim gibi görüyordum. Hatta onların araları da bozulmuştu Bİr ara bir arkadaşımın sırrını gidip baskasına söylemişti ve araları fena halde açılmıştı ama ben naptım ettim ikisini de barıştırdım baya bir ugrastırmıştım yani ama şimdi ben o duruma düştüm fakat beni savunacak da kimse kalmadı kısaca arkadaşlığımız bitti

Farkında değilsiniz ya da belkide kabul etmiyorsunuz ama KÖTÜSÜNÜZ. Kötü bir karaktere sahip, insanları kıskanan, eleştiren, ne dediğini bilmeyen,dilinin kemiği olmayan ve de bu yaptıklarınız çok normalmiş gibi davranan birisiniz. Sizi ilgilendirmez hiç bir şey, bundan sonra kimseye karışmamayı da öğrenirsiniz. Size ne milletin kurbanından,tatilinden,arkadaşlarından. Ve arkadaşlara katılıyorum siz arkadaşlarınızla tatile gitmeme konusunda bilinç altınızda bir şeyler var kesinlikle,ahlaksız düşünceler..

hatalısın. benim gıyabımda yada yüzüme bu davranışlar olsa tepkim çok fazla olurdu.
sanırım bu ilk yapışınız olmamalı ki,sabırları taşmış aradaki bütün köprüleri atmışlar.

Size ne milletin kurban kesmek yerine tatile gitmesinden vs vs vs kıskanıyorsunuz kabul edin ve görüşmeyi kesin

Isin ilginc tarafi nedir peki. . Arkadaslarina birbirinizle seviseceksiniz diyr hakaret eden kadininin kocasi birini goturmek icin deliriyor ama bulamiyor.Kurban da kurnan kesiyot yilbasi kutlamiyor falan.. nereden tutsan rezalet yilbasi konusu dogru ise oyle bir ayrılıkçı konuyu acan birinin ilelelebet yasaklanmasi lazimdi..cunku zihniyet degismez bakin tekrar ortays cikiyor ve bu kizimiz 20 yasinda omrunun baharinda.. 40 olunca ne olacak toplumda nifak unsuri canli bomba adeta.

Sirf sana gicik oldum diye uye oldum. Konuya da cok inanamadim sanki insanlarin hassas noktalarindan yakalamak icin yazmissin ya neyse.
Dogruysa eger,
Sen bu kadinlarin kocalarina ne gozle bakiyorsun malum kisi kendinden bilir işi, sana ne milletin kurbanindan tatilinden? O arkadasib az bile tepki vermis. Bence cik milletin hayatindan, kendini, fesat dusuncelerini, kotu kalbini, patavatsizligini da al cik

Benim de çok yakın arkadaşım var ama ben kendimde bu kadar had bulamıyorum.
Kurban kesmezse kesmesin, tatile gidecekse kimle giderse gitsin. Bana ne bize ne.
Birbirinizin aile ve özel ilişkilerine bu kadar müdehale etmeye hakkınız yok.
Ne kadar yakın olursanız olun.

Neden arkadasla tatile gidilmezmis,
Herkes senin gibi, arkadaslariyla tatile giderse onlarin kocalarina niyeti bozar diye mi korkuyorsun?
Hem sana ne milletin ibadetinden, akil vermek sana mi kaldi? Sen bu fesatlikla 40 kurban kessen ne fayda acaba...
Swinger yaparlar pelin.
Millet birbirinin eşiyle sevişir.
Konu sahibesi biz ne kardeşler gördük birbirlerini götüren derken biliyorda söylüyor yani, nasıl ortamlara girdiyse artık.

Ben olsam seninle ömrü billah konuşmazdım.
Zihniyete bak ya.
Ne kardeşler gördüm derken açsana biraz neler gördünde konuşuyorsun.
Ayrıca sanane!
İnsanlar ister kurban keser ister tatile gider. Günahı da sevabı da onlara.
Sana mı hesap verecekler öteki tarafta.
Madem o kadar dinine imanına bağlısın bol bol tövbe et bence.
Çünkü başkalarının namusuna iftira atmışsın.
Ne büyük günah!

Isin ilginc tarafi nedir peki. . Arkadaslarina birbirinizle seviseceksiniz diyr hakaret eden kadininin kocasi birini goturmek icin deliriyor ama bulamiyor.Kurban da kurnan kesiyot yilbasi kutlamiyor falan.. nereden tutsan rezalet yilbasi konusu dogru ise oyle bir ayrılıkçı konuyu acan birinin ilelelebet yasaklanmasi lazimdi..cunku zihniyet degismez bakin tekrar ortays cikiyor ve bu kizimiz 20 yasinda omrunun baharinda.. 40 olunca ne olacak toplumda nifak unsuri canli bomba adeta.
20 yaşında mıymış?
Üzüldüm gerçekten çok üzüldüm...

Çünkü yoktan yere bana beddua edip engellemişti biz onunla kardeşten öteydik benimle konuşup halletmek yerine arkamdan söylemediğim setleri demişti
aynı anadan babadanmı dogdunuz ne kardeşi yerı gelıyor kardeşler bıle neler yaşıyor bırak bu lafları!!!!!! kardeşten öteydık bılmem ne kardeş bıle olsanız böyle saygısızlık terbıyesızlık yapmaya hakkınız yok bence sızın zorunuza ne gıtmıs bılıyormusunuz sızı çagırmayıp kendılerı gıtmelerı yedırememişsiniz onlarda sızı nıye çagırmamışlar bellı oldu.

Oha yani oha ne demek bu ya ben o kadar ahlaksız bir insan degilim tamam mı artı kıskanç bir insanda degilim onların tatile çıkmasını falan kıskanmadım çıksın hatta sevindim ama arkadasla çıkması tuhaf geldi sözlerine dikkat et
o kadar tuhafına gitmişki ben ne arkadaşlar gördüm birbirini götüren demişsin ,hakkatten söylesene kim götürdü birbirini ,baştan sonra hatalı ve terbiye sınırlarını aşan sensin hala kendine toz kondurmuyorsun.Bence senden ayrı düşmekle en iyisini yapmışlar.

Bir kadın olarak "götürmek" kelimesini nasıl kendinize yakıştırıp cümle içinde kullanabiliyorsunuz. Bence hiç uzatmayın konuyu her koşulda haksızsınız uzatmayın ki çabuk unutulsun.

Valla bana kalırsada hatalısn arkadaşlar beraber tatile gidebilir bundan daha normal ne var yada kurban keser kesmez sanane bunu söylemek sana düşmezki

X