Hepsi gitti ve tek kaldım

Cidden sizi niye bu kadar rahatsiz etti arkadaslarla gitmesi?? Size ne ne yaparlarsa yapsinlar,sabah aksam görüstügü kisilerle tatile gitmesinde ne kötülük var? Ders olur belki,karismazsiniz her seye..Ayrica arkadasinizin arkasindan söylediginiz sözler de hic hos degil,ben olsam ben de görüsmezdim sizinle..

Baştan sona hatalısın.

Misal kurbana girmek istemeyip de tatile gidenleri ben de anlamam. Sorsam paraları yok. Ama sormuyorum çünkü beni ilgilendirmiyor.

Kul ile Allah arasında ki olan şey kulu ilgilendirir. Bana mı kesiyoo yo kendine.

Yani sana laf düşmez.

Arkadaşlarıyla tatile çıkmaları da seni ilgilendirmez. Hele hele söylediğin laf çok çok kötü. Biri benim için dese ben silerim onu.

Napıcaksın biliyor musun. Ölüm sessizliğine bürüneceksin. Ne ara ne sor. Mümkünse de ağzını açıp bu konuyu dallandırma. Yoksa erkekleri de birbirine düşüreceksin.

Arkadaşlığımız derin oldugu için karışmıştım ama keske katışmasaydım

Kıskanclıktan tatili de kurbanın icine giydirmiş ama kendi de gidiyor bodruma :)

Ya bakın ben hatalı olduğumu biliyorum ama beni eleştirip durmayın bende biliyorum yaptığımın çok yanlış oldugunu bunu size savunmuyorum savunamam da zaten ben gercekten onları kıskandığım için yada kötü oldugunu için dememiştim

Sizinle arkadaşlıklarını kesmeleri iyi olmuş. Sınırınızı çok aşmışsınız. Arkadaşla tatil niye tuhaf geliyor? Art nıyet dusundugunuz ıcın tabı kı... Kalkıp sımdıde burada kardesım, kardesımden öte demeniz cok samimiyetsızce. Gercek düşüncenizi "biz ne kardesler gorduk..." dıyerek belli etmişsınız sonradan sınırle oldu dıye kıvırsanızda...

En nefret ettigim sey yalnizca bana ozel olan ve beni ilgilendiren dini yasantimla ilgili en yakinim bile olsa birinin gelip ileri geri konusmasidir. Sizi asla ilgilendirmeyen bir konuda haddinizi o kadar asmissiniz ki. Yilbasi konunuzu bilmiyordum ama siz bu konularda haddinizi bilmek zorundasiniz, ben kutlarim sen kutlamazsin o tatile gider... sanane?

Kıvırmıyorım gercekten o anki sinirle söyledim yemin ederim

Onu o sinirle söyledim oda bana o sinirle beddua etti ama ben birsey demedim
Ama bak şimdi,beddua ayrı bişey,namus üzerinden böyle bir ima cokk çok ayrı bişey.arayi düzeltmeye kalkma sakın.birak incelediği yerden kopsun.bu muhabbetlerin girdiği bir arkadaşlık yürümez zaten artık.birdaha asla kimsenin işine karışma ve tekrar söylüyorum bu yaptığın hiç hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…