- 25 Ocak 2011
- 540
- 470
-
- Konu Sahibi Pammikprensess
Eskisi gibi olsun istemiyorum zaten yanlış anlaşıldım nem kötü bir insan degilim beni kötü bilmelerini istemiyorumBaştan sona hatalısın. Bence artık sıvama daha fazla. Kendini de affettirmeye çalışma çok ağır şeyler yaşanmış eskisi gibi olmaz hiç bi şey
Ah canım ya sevin sen tamam çünkü ben zaten eşime gece anlattım herseyi
Çünkü yoktan yere bana beddua edip engellemişti biz onunla kardeşten öteydik benimle konuşup halletmek yerine arkamdan söylemediğim setleri demiştiİyi de neden bu kadar sinirleniyosun ki?
Hee o arkadas bu arkadas mi ? Ee supermis..Siz buraya da gelip "yılbaşı kutluyorsunuz, mezarda akreplerle kutlarsınız artık, yanacaksınız" diye de konu açmıştınız. Nerede nasıl konuşmanız gerektiğini bilmiyorsunuz belli ki. İnsanın içi dışına yansıyor işte böyle, ne kadar saklayacaksın?
Arkadaşlığımız derin oldugu için karışmıştım ama keske katışmasaydımBaştan sona hatalısın.
Misal kurbana girmek istemeyip de tatile gidenleri ben de anlamam. Sorsam paraları yok. Ama sormuyorum çünkü beni ilgilendirmiyor.
Kul ile Allah arasında ki olan şey kulu ilgilendirir. Bana mı kesiyoo yo kendine.
Yani sana laf düşmez.
Arkadaşlarıyla tatile çıkmaları da seni ilgilendirmez. Hele hele söylediğin laf çok çok kötü. Biri benim için dese ben silerim onu.
Napıcaksın biliyor musun. Ölüm sessizliğine bürüneceksin. Ne ara ne sor. Mümkünse de ağzını açıp bu konuyu dallandırma. Yoksa erkekleri de birbirine düşüreceksin.
Ama sende gidip bir başkasına onu cekistirmissin.ustelik çok korkunç bir ima ile.Çünkü yoktan yere bana beddua edip engellemişti biz onunla kardeşten öteydik benimle konuşup halletmek yerine arkamdan söylemediğim setleri demişti
Kıskanclıktan tatili de kurbanın icine giydirmiş ama kendi de gidiyor bodruma :)Siz buraya da gelip "yılbaşı kutluyorsunuz, mezarda akreplerle kutlarsınız artık, yanacaksınız" diye de konu açmıştınız. Nerede nasıl konuşmanız gerektiğini bilmiyorsunuz belli ki. İnsanın içi dışına yansıyor işte böyle, ne kadar saklayacaksın?
Onu o sinirle söyledim oda bana o sinirle beddua etti ama ben birsey demedimAma sende gidip bir başkasına onu cekistirmissin.ustelik çok korkunç bir ima ile.
Ben esimle ve kurbanı kestikten sonra gidiyorumKıskanclıktan tatili de kurbanın icine giydirmiş ama kendi de gidiyor bodruma :)
Kıvırmıyorım gercekten o anki sinirle söyledim yemin ederimSizinle arkadaşlıklarını kesmeleri iyi olmuş. Sınırınızı çok aşmışsınız. Arkadaşla tatil niye tuhaf geliyor? Art nıyet dusundugunuz ıcın tabı kı... Kalkıp sımdıde burada kardesım, kardesımden öte demeniz cok samimiyetsızce. Gercek düşüncenizi "biz ne kardesler gorduk..." dıyerek belli etmişsınız sonradan sınırle oldu dıye kıvırsanızda...
Kıskanclıktan tatili de kurbanın icine giydirmiş ama kendi de gidiyor bodruma :)
Ama bak şimdi,beddua ayrı bişey,namus üzerinden böyle bir ima cokk çok ayrı bişey.arayi düzeltmeye kalkma sakın.birak incelediği yerden kopsun.bu muhabbetlerin girdiği bir arkadaşlık yürümez zaten artık.birdaha asla kimsenin işine karışma ve tekrar söylüyorum bu yaptığın hiç hoş değilOnu o sinirle söyledim oda bana o sinirle beddua etti ama ben birsey demedim