Terbiyeni takın.sensin çakal. Galiba asıl sen milletin ne zorluklarla aldığı eve çöken çakal kiracılardansın.Tabi sizde duydunuz 6500 kirayı içiniz gitti dimisizin gibi çakallar çoookk
Minnoş çökme nerede? Adam bedavaya mı oturuyor? Girerken sözleşme imzalamadınız mı? Veya zam dediniz de adam yok mu dedi? Haklı haksız herkesin dilinde çökme lafı.Terbiyeni takın.sensin çakal. Galiba asıl sen milletin ne zorluklarla aldığı eve çöken çakal kiracılardansın.
Hayırlı olsun.Son durum.Evimi 1750.000 tl ye sattım. Bu parayla da hemen 2 tane apart daire aldım.Emlakçı üzerinden kiracıları istediğim zaman çıkarabileceğim sözleşmeler ile toplamda 12 bin TL ye kiraya verdim.
Hayırlı olsun.Son durum.Evimi 1750.000 tl ye sattım. Bu parayla da hemen 2 tane apart daire aldım.Emlakçı üzerinden kiracıları istediğim zaman çıkarabileceğim sözleşmeler ile toplamda 12 bin TL ye kiraya verdim.
Evler eşyalı ve piyasası bu şekilde.Hayırlı olsun.
850binlik eve 6bin çok mesela. Konuda anlatmak istediğimiz buydu biraz da şirazesi kaydı artık ev fiyatlarının ve kirasının.
Evet ister canım ister, ister başka bir sebeple kendi tapulu malımı istediğim şekilde değerlendiririm.Evi alırken benlemiydiniz hanımefendi hesap soruyorsunuz.Hayırlı olsun.
İstediğim zamandan kastınız ne? Can sıkıntısı gibi mi?
Hesap sormadım. Soru sordum. Sırf can sıkıntısından keyfine çıkarmayı nasip etmesin Allah size :)Evet ister canım ister, ister başka bir sebeple kendi tapulu malımı istediğim şekilde değerlendiririm.Evi alırken benlemiydiniz hanımefendi hesap soruyorsunuz.
İşte piyasanın şirazesi kaydı sanırım yakında piyasa şöyle oldu böyle oldu denerek bir ev kendini 4-5 yılda amorti eder hale gelecek.Evler eşyalı ve piyasası bu şekilde.
Bir de bu piyasa hep kiracılara nedenseİşte piyasanın şirazesi kaydı sanırım yakında piyasa şöyle oldu böyle oldu denerek bir ev kendini 4-5 yılda amorti eder hale gelecek.
Bir de içine eşya aldıysanız 800bin olsa ev çok ya. Amorti süresine göre baya çok yani
Aynen öyle. Çevredeki evler şu kadar oldu vs diyorlar ama evin içinin durumunu anlatan yok.Bir de bu piyasa hep kiracılara nedense
Mesela eve naptın? Mutfağını yeniledin mi? Şişen parkeleri yeniledin mi? Yok. Ahır gibi evdir eminim. Ama işte neydi o laf. Hah buldum. "Piyasası böyle."
Aynen öyle. Çevredeki evler şu kadar oldu vs diyorlar ama evin içinin durumunu anlatan yok.
Evlenmeden önce küçük bir şehrin merkezine 60 70 km uzaklıktaki bir ilçesinde boş eve 1000 tl kira veriyordum, ev sahibi yılda 2 kere toplam 2000 tl zam yaptıNiye anlatsın ki? Mesela minnoi. Aldığı paraya bakar sadece. Sözleşme de imzalatmış. Canım sıkılırsa çıkarırım diyorum. 1 yıl sonra da utanmadan yine yüzde 200 zam yapar. Ama bence 200 kesmez kendisini. En az 300 400 yapmalı.
Allah vicdan versin bu tarzda olanlara. Bu arada bizde zam zamanı ev sahibimize yüzde 50 60 yapmayı düşünüyoruz. Kendisi ne der bilmiyorum daha. Öyle banane 25 olacak diyenlerden de değilim.
Hesap sormadım. Soru sordum. Sırf can sıkıntısından keyfine çıkarmayı nasip etmesin Allah size :)
Eski evim 10 gün gibi kısa bir süre içinde iyi bir rakama satıldığına göre ahır olmadığı aşikar ama sanırım siz hep ahır gibi evlere denk geldiniz ki her kiralık evi ahıra benzetiyorsunuz.Ne diyeyim herkes layık olduğu evde yaşar.Siz de oturduğunuz yerden milletin aldığı kiraya ancak vicdan kasar niye ben de kiracıyım diye kıskançlığından fenalık geçirirsiniz.Niye anlatsın ki? Mesela minnoi. Aldığı paraya bakar sadece. Sözleşme de imzalatmış. Canım sıkılırsa çıkarırım diyorum. 1 yıl sonra da utanmadan yine yüzde 200 zam yapar. Ama bence 200 kesmez kendisini. En az 300 400 yapmalı.
Allah vicdan versin bu tarzda olanlara. Bu arada bizde zam zamanı ev sahibimize yüzde 50 60 yapmayı düşünüyoruz. Kendisi ne der bilmiyorum daha. Öyle banane 25 olacak diyenlerden de değilim.
Bu yorumu keşke hiç yazmasaydınız. Bir gün hayatınızda önemli değişimler yaşarsanız bu yazdıklarınızı hatırlayınız.Eski evim 10 gün gibi kısa bir süre içinde iyi bir rakama satıldığına göre ahır olmadığı aşikar ama sanırım siz hep ahır gibi evlere denk geldiniz ki her kiralık evi ahıra benzetiyorsunuz.Ne diyeyim herkes layık olduğu evde yaşar.Siz de oturduğunuz yerden milletin aldığı kiraya ancak vicdan kasar niye ben de kiracıyım diye kıskançlığından fenalık geçirirsiniz.
Benim annemlerin evine anca 600 metre uzaklıkta üniversite var.Niye anlatsın ki? Mesela minnoi. Aldığı paraya bakar sadece. Sözleşme de imzalatmış. Canım sıkılırsa çıkarırım diyorum. 1 yıl sonra da utanmadan yine yüzde 200 zam yapar. Ama bence 200 kesmez kendisini. En az 300 400 yapmalı.
Kiracı olduğu için kıskanlıktan fenalık geçirmek ne demek yaEski evim 10 gün gibi kısa bir süre içinde iyi bir rakama satıldığına göre ahır olmadığı aşikar ama sanırım siz hep ahır gibi evlere denk geldiniz ki her kiralık evi ahıra benzetiyorsunuz.Ne diyeyim herkes layık olduğu evde yaşar.Siz de oturduğunuz yerden milletin aldığı kiraya ancak vicdan kasar niye ben de kiracıyım diye kıskançlığından fenalık geçirirsiniz.
Ya ne belli eviöin olmDığı? Belki aç gözlü paraya tapan iman eden ev sahibi değilimdir? Belki evim başka şehirdedit? Belki iş yerime uzaktır? Ama sizin için vicdanlı olmak eşittir kiracı olmak sanırımEski evim 10 gün gibi kısa bir süre içinde iyi bir rakama satıldığına göre ahır olmadığı aşikar ama sanırım siz hep ahır gibi evlere denk geldiniz ki her kiralık evi ahıra benzetiyorsunuz.Ne diyeyim herkes layık olduğu evde yaşar.Siz de oturduğunuz yerden milletin aldığı kiraya ancak vicdan kasar niye ben de kiracıyım diye kıskançlığından fenalık geçirirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?