Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri hep birlikte göğüslerimizi büyütüyoruz:) gelişmeleri buraya yazalım arkadaşlar:)

kızlar ben 15 gündür şerbetçi otu içiyorum ve buz masajı yapıyorum bir gelişme yok :/ rezene ve hayıt otuna başlamalı mıyım sizce işe yarar mı

kızlar ben 15 gündür şerbetçi otu içiyorum ve buz masajı yapıyorum bir gelişme yok :/ rezene ve hayıt otuna başlamalı mıyım sizce işe yarar mı

canım bence şerbetçi otuyla hayıtı birlikte kullanma çünkü şerbetçi otu vücudunda göğüsler için östrojeni arttırıyorsa hayıt hormonları dengelediği için o artan östrojeni azaltır şerbetçi otu etkisiz kalır bence 1hafta daha böyle devam et 15gün göğüslerin büyümesi için kısa bir süre biraz daha bekle bence yinede hiç sızı bile olmazsa değişirsin başka birşey kullanırsın?

canım bence şerbetçi otuyla hayıtı birlikte kullanma çünkü şerbetçi otu vücudunda göğüsler için östrojeni arttırıyorsa hayıt hormonları dengelediği için o artan östrojeni azaltır şerbetçi otu etkisiz kalır bence 1hafta daha böyle devam et 15gün göğüslerin büyümesi için kısa bir süre biraz daha bekle bence yinede hiç sızı bile olmazsa değişirsin başka birşey kullanırsın?

hadi ya bunu bilmiyordum canım teşekkür ederim. peki rezene içsem şerbetçi otuyla o olmaz mı ?

yuyu, ben hayıtı bu şekilde tüketemiyorum yemeklerin içinde falan gerçekten tadı kötü..
aklıma bir fikir geldi hani kapsüller olur ya içinde toz ilaç falan olur onları boşaltıp içine hayıtı sıkıştırsam
onlar midede eriyor acaba bir sorun teşkil eder mi?
ne diyorsun bu konuda?

yuyu, ben hayıtı bu şekilde tüketemiyorum yemeklerin içinde falan gerçekten tadı kötü..
aklıma bir fikir geldi hani kapsüller olur ya içinde toz ilaç falan olur onları boşaltıp içine hayıtı sıkıştırsam
onlar midede eriyor acaba bir sorun teşkil eder mi?
ne diyorsun bu konuda?

Bacaksızımm bence öyle yapma onda kimyasallar var sonuçta :KK43: daha doğal yolla mideye gönderelim :) bide şeyi denesene o tozları yoğurda koy bikaç tatlı kaşığıda şeker koy öyle ye? Şekerli yoğurdun tadı çok güzel oluyor arada onlarıda mideye indirmiş olursun? :)) benim keten tohumunu yeme yöntemimle :KK70:

peki rezene ve serbetci otunun bir faydasi olur mu ? Buz masaji da yapıyorum aslında olmali ya :-)

Valla canım inşallah olur yani işe yarayanlar olmuş ama ben rezeneyle adaçayı içtiğim dönem büyümedi büyüyenlerinde geçici büyümüş ama şerbetçi otu kalıcı etkili olabilir dene bir süre daha gelişmeleride paylaş ama bizimlee :))))) hepimiz farklı şeyler deniyoruz bakalım hangimizinki etkili olacak kızlar etkili olan müjdeyi versiiin :KK70::KK70:

bir gun bir kase siyah çekirdekli uzum yedim
sadece bir gun
ve löp löp oldu ::KK70:D:
uzum benim dilimi yara yapıyor, su an kahvaltıyı zor yapıyorum mesela
ama göguslere etkisi çok hoşuma gitti :KK70:
akşamları bi kase üzüm yemek şart oldu bana :KK70:

bir gun bir kase siyah çekirdekli uzum yedim
sadece bir gun
ve löp löp oldu ::KK70:D:
uzum benim dilimi yara yapıyor, su an kahvaltıyı zor yapıyorum mesela
ama göguslere etkisi çok hoşuma gitti :KK70:
akşamları bi kase üzüm yemek şart oldu bana :KK70:

birgünde löp löp mü oldu :21: ne kadar farketti

birgünde löp löp mü oldu :21: ne kadar farketti
bunyeden bunyeye degişiyor galiba
uzum çekirdegi benim goguslerimi hemen (1 gunde) dolgunlaştıryor
ben de yumusaklık problemi oldugu için sertleşince, dolgunlaşınca hemen hoşuma gidiyor..
ama etkisi 1 -2 gunde geçiyor tabi :KK70:

bunyeden bunyeye degişiyor galiba
uzum çekirdegi benim goguslerimi hemen (1 gunde) dolgunlaştıryor
ben de yumusaklık problemi oldugu için sertleşince, dolgunlaşınca hemen hoşuma gidiyor..
ama etkisi 1 -2 gunde geçiyor tabi :KK70:

ben bi ara siyah üzüm yiyordum hiç bişey olmadı ya sonra siyah kuru üzüm aldım çekirdekli onu yedim yine bişey olmadı :KK43: senin boyutu iyi ama yumuşaklık sorunu mu var canım? benimkiler çok küçük ya

ben bi ara siyah üzüm yiyordum hiç bişey olmadı ya sonra siyah kuru üzüm aldım çekirdekli onu yedim yine bişey olmadı :KK43: senin boyutu iyi ama yumuşaklık sorunu mu var canım? benimkiler çok küçük ya
Benim boyutu iyiydi, yuzmeye başladım küçüldü
sonra bir ara buyudu
sonra küçüldü :KK70:
Sonra rezene içtim uzun sure, ona pişmanım işte
O çok yumuşattı, hani gögsum var gibi de yok gibi de
Küçük diyemiyorum ama sert olmayınca hoş olmuyor
Küç hemen dolgunlaştırıyor beni
ama onu da sürekli yemek gerekiyor, öbür türlü hemen iniyor...
kaç yaşındasın ki ? zamanla büyüyor aslında
Ben 23 yaşındayım

Benim boyutu iyiydi, yuzmeye başladım küçüldü
sonra bir ara buyudu
sonra küçüldü :KK70:
Sonra rezene içtim uzun sure, ona pişmanım işte
O çok yumuşattı, hani gögsum var gibi de yok gibi de
Küçük diyemiyorum ama sert olmayınca hoş olmuyor
Küç hemen dolgunlaştırıyor beni
ama onu da sürekli yemek gerekiyor, öbür türlü hemen iniyor...
kaç yaşındasın ki ? zamanla büyüyor aslında
Ben 23 yaşındayım

20yaşındayım birkaç ay sonra 21e gircem.yüzmek küçültüyormuymuş ya ben senelerce kulaçla yüzdüm kulaçta omuzlarımı genişletti iyice küçüldü :KK43: senin bi büyümüş bi küçülmüş :) benimkilerde bi büyüse yaa oof of çok fena takmış durumdayım :KK70:

20yaşındayım birkaç ay sonra 21e gircem.yüzmek küçültüyormuymuş ya ben senelerce kulaçla yüzdüm kulaçta omuzlarımı genişletti iyice küçüldü :KK43: senin bi büyümüş bi küçülmüş :) benimkilerde bi büyüse yaa oof of çok fena takmış durumdayım :KK70:
Büyür ya, cinsel şeyler tetikliyor
Masaj etkiliyor
Yediklerin falan

Yani 90 beden olmaz ama bence büyür sıkıntı yapma
Ben bile yapmıyorum...

X