- 28 Ekim 2012
- 59
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bana mail atabilirmisin o ses dosyasını gamze38@outlook.com
kızlar ben 15 gündür şerbetçi otu içiyorum ve buz masajı yapıyorum bir gelişme yok :/ rezene ve hayıt otuna başlamalı mıyım sizce işe yarar mı
kızlar ben 15 gündür şerbetçi otu içiyorum ve buz masajı yapıyorum bir gelişme yok :/ rezene ve hayıt otuna başlamalı mıyım sizce işe yarar mı
canım bence şerbetçi otuyla hayıtı birlikte kullanma çünkü şerbetçi otu vücudunda göğüsler için östrojeni arttırıyorsa hayıt hormonları dengelediği için o artan östrojeni azaltır şerbetçi otu etkisiz kalır bence 1hafta daha böyle devam et 15gün göğüslerin büyümesi için kısa bir süre biraz daha bekle bence yinede hiç sızı bile olmazsa değişirsin başka birşey kullanırsın?
hayıttan çok umutluyum..
hayıtı nasıl içiyoruz diğer bitki çayları gibi demleyip o şekilde mi ?
hadi ya bunu bilmiyordum canım teşekkür ederim. peki rezene içsem şerbetçi otuyla o olmaz mı ?
peki rezene ve serbetci otunun bir faydasi olur mu ? Buz masaji da yapıyorum aslında olmali yarezene iç canım şerbetçi otuyla ters etk yapacağını sanmıyorum.hayıt hormon dengeleyici olduğu için ayrı
yuyu, ben hayıtı bu şekilde tüketemiyorum yemeklerin içinde falan gerçekten tadı kötü..
aklıma bir fikir geldi hani kapsüller olur ya içinde toz ilaç falan olur onları boşaltıp içine hayıtı sıkıştırsam
onlar midede eriyor acaba bir sorun teşkil eder mi?
ne diyorsun bu konuda?
peki rezene ve serbetci otunun bir faydasi olur mu ? Buz masaji da yapıyorum aslında olmali ya
bir gun bir kase siyah çekirdekli uzum yedim
sadece bir gun
ve löp löp oldu :D:
uzum benim dilimi yara yapıyor, su an kahvaltıyı zor yapıyorum mesela
ama göguslere etkisi çok hoşuma gitti
akşamları bi kase üzüm yemek şart oldu bana
bunyeden bunyeye degişiyor galibabirgünde löp löp mü oldu ne kadar farketti
bunyeden bunyeye degişiyor galiba
uzum çekirdegi benim goguslerimi hemen (1 gunde) dolgunlaştıryor
ben de yumusaklık problemi oldugu için sertleşince, dolgunlaşınca hemen hoşuma gidiyor..
ama etkisi 1 -2 gunde geçiyor tabi
Benim boyutu iyiydi, yuzmeye başladım küçüldüben bi ara siyah üzüm yiyordum hiç bişey olmadı ya sonra siyah kuru üzüm aldım çekirdekli onu yedim yine bişey olmadı senin boyutu iyi ama yumuşaklık sorunu mu var canım? benimkiler çok küçük ya
Benim boyutu iyiydi, yuzmeye başladım küçüldü
sonra bir ara buyudu
sonra küçüldü
Sonra rezene içtim uzun sure, ona pişmanım işte
O çok yumuşattı, hani gögsum var gibi de yok gibi de
Küçük diyemiyorum ama sert olmayınca hoş olmuyor
Küç hemen dolgunlaştırıyor beni
ama onu da sürekli yemek gerekiyor, öbür türlü hemen iniyor...
kaç yaşındasın ki ? zamanla büyüyor aslında
Ben 23 yaşındayım
Büyür ya, cinsel şeyler tetikliyor20yaşındayım birkaç ay sonra 21e gircem.yüzmek küçültüyormuymuş ya ben senelerce kulaçla yüzdüm kulaçta omuzlarımı genişletti iyice küçüldü senin bi büyümüş bi küçülmüş :) benimkilerde bi büyüse yaa oof of çok fena takmış durumdayım
Büyür ya, cinsel şeyler tetikliyor
Masaj etkiliyor
Yediklerin falan
Yani 90 beden olmaz ama bence büyür sıkıntı yapma
Ben bile yapmıyorum...
her erkek buyuk gögus sever ama seni bu şekilde strese sokması çok yanlışinşallah büyür benim erkek arkadaşım büyük meme hastası ondan dolayı iyice taktım