her erkek buyuk gögus sever ama seni bu şekilde strese sokması çok yanlış
inşallah büyüyodur canım senin yaşın kaçtı ?
of yuyum ben çok istikrarsız biriyim off(
kızlaar demiştim şerbetçi otu içiyorum her gece ve buz masajı yapıyorum diye. dün geceden beri göğüslerimde bir acı bir ağrı var. normal masaj da yapıyorum. acaba bu agrılar masajdan dolayı mı yoksa serbetçi otu mu etki göstermeye başladı sizce ? bir de dün başladım duvara karşı hani bir egzersiz var ya duvara kolları dayayıp yapılan. onu yaptım bir de yerde sınav hareketi yaptım ayakları çapraz tutarak. sizce hangisi etki etti ve bu iyiye mi işaret :)
kızlarr merhaba ben burada yenıyım ama sızı yaklaşık 1 ay dır takip ediyorum benim alt ölç. 74 üst ölç. 83 tü. ıkı hafta önce masaja başladım kesınlıkle işe yarıyor sadece masaj yaptım geceleri hemen hemen 10 dk. filan. üst ölç. 85 oldu ve dolgunlaştıgı gözle görülür şekılde belli. 2 gün öncede hayıt içmeye başladım yıne geceleri tabıkı bakalım sonuç nasıl olacak
hoşbuldum tatlımhayıt tohumuna daha 2 gun oldu başlayalı. 2 haftadır masaj yapıyorum bende çok üşendım bı kaç gün ama sonra alışkanlık oluyo şimdi hem masaj hem hayıt ne sonuç verecek görcez. ayrıca bı yöntem buldum sadece bende işe yarıyor olamaz hemen anlatym; bnm iki mme eşit olmadıgı için küçük olanın alt taraftan dolgunlugu azdı her masajda oraya daha fazla yogunlaştım. burdan bakınca meşekkatli gibi gelır ama sızde uygulayın derım bnde sonuç verdı. ha şimdide tam eşit degıl ama eskıye oranla gercekten iyi.. tavsıyemdır
hoşbuldum tatlımhayıt tohumuna daha 2 gun oldu başlayalı. 2 haftadır masaj yapıyorum bende çok üşendım bı kaç gün ama sonra alışkanlık oluyo şimdi hem masaj hem hayıt ne sonuç verecek görcez. ayrıca bı yöntem buldum sadece bende işe yarıyor olamaz hemen anlatym; bnm iki mme eşit olmadıgı için küçük olanın alt taraftan dolgunlugu azdı her masajda oraya daha fazla yogunlaştım. burdan bakınca meşekkatli gibi gelır ama sızde uygulayın derım bnde sonuç verdı. ha şimdide tam eşit degıl ama eskıye oranla gercekten iyi.. tavsıyemdır
ilk 4 - 5 gun sadce masaj yaptım bişi kullanmadan nette gösterılen masajı uyguladım sonra çörek otu yagı ile devam ettim bu şekilde
arkadaşlar şuna bakın fb10br arkadaşımız diğer konuda koymuş bu resmi ya çok ideal bir boyut keşke böyle olsa Eki Görüntüle 759763
ben uzun zamandır hiç bişey yapmıyorum ya ne masaj be bişey :44: yeni bişylere başlamam lazım yeniden gaza gelmem lazım. neler yapıyosunuz kızlar sonuç alan var mı yönteminden memnun kalan:44:
Canım ben keten tohumu yiyorum 1cm büyüdü çok az kullanmama rağmen ve büyüyeceğine inanıyorum soya sütünede devam etcem. Masaja ben üşeniyorum yapamıyorum hiç :) sende başla canım :)) kızlardanda hiç ses yok hatin,alone,infinitylove ve diğer arkadaşlar hiç ses yok valla
keten tohumu nasıl bişey peki canım nerden aldın nasıl kullandın ona başlıyım ben o zaman :44: