Kizlar kendime program yaptim. Fazla yuklencem sanirim ama olsun bi gunde bile sizlamaya basladilar, bu da bana dogru yolda oldugumu gosteriyor. Sabah is icin 10 dk once kalkip dovmus oldugum keten tohumlarini yogurtla yutuyorum. 1 yemek kasigina yakin. Buz kaliplarinin yarisina elmasirkesi yarisina su koydum yani sirkeyi sulandirdim. Bi tane buzu 2 gogsume gezdirip hafif nemlendiricile masaj yapiyorum. Bi kac dk. Gun icerisinde uzum yemeye, dere otu tuketmeye, mutlaka bi fincan adacayi icmeye gayret ediyorum. Isten eve gelince ustumu degistirecegim sirada bi kac buz kalibiyla buz masaji ardindan da hazirladigim serbetciotulu kremimden surup sutyenimi takiyorum. Bi kac saat sonra kremi yeniliyorum. Gece yatarkende buz ve krem isini tekrar yapiyorum. Bi cay kasigi kuc, polen ve bi yemek kadigi pekmez iciyorum. Sabah dus aliyorum. Tabi herzaman bu kadar vaktim olmuyo ama vakit buldukca bu sekilde devam edicem. Suan alttan 73 ustten 86. Bi daha ki olcumu tam bi ay sonra alicam. Bi gunde bile sertlestiler dolgunlastilar ve aciyolar :) ben bu tarz seyleri gecen senede yapmistim. Elbette farketmisti. Saracoglunun kurunu 4 ay kadar uyguladim yarim kaldi ama hepsi bisiler farkettirdi. Bakalim bi ay sonra 90 i gececegime eminim. Ve su bi gercek bi kac haftada bisi beklemeyin. Sabir cok onemli. Belki aylarimizi alacak. Ben onu goze aldim. Hadi sizlerde katilin bana.