Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri hep birlikte göğüslerimizi büyütüyoruz:) gelişmeleri buraya yazalım arkadaşlar:)

İnternetten sipariş verdim canım sarı renkli başla sende :) kahve değirmeninde toz haline getirip yoğurtla yiyorum inşallah büyür memişler :)))

inşallah canım :) hmmm ben onu bi araştırıym o zaman kahve değirmenimde yok ki :44: neyse:) bişey sorucam senin kilo alamama gibi bi problemin var mı. ben bu aralar kilo almaya çalışıyorum kilo alınca büyür heralde biraz ondarda dimi

Bende kilo almaya çalışıyorum ama kiloda hemen alınamıyor ya biraz büyürler heralde ama ben mesela kalçadan daha çok alıyorum o kötü oluyor canım kahve değirmenini heryerden bulabilirsin hadi bulamadın diyelim keten tohumunu toz halinde alırsın yada direk tohum olarak yersin :))

mantıklı :) bende kalçadan ve göbeğimden alıyorum maaaaalesef sporla kilo alınırsa büyüyolarmış ya bu zamana kadar bi sürü sey denedim sadece yiyip spor yapmak bunların yanında çok kolay gelldi

mantıklı :) bende kalçadan ve göbeğimden alıyorum maaaaalesef sporla kilo alınırsa büyüyolarmış ya bu zamana kadar bi sürü sey denedim sadece yiyip spor yapmak bunların yanında çok kolay gelldi

Hangi hareketler yapılıyormuş göğüse kilo almak için canım? Şu derdimize bi çare bulsak ah ah :))) ben keten tohumundan ümitliyim aslında bakalım nasıl olcak ya büyütse büyütse östrojen hormonu büyütür gibi geliyor bana

çok yemek yiyip özellikle protein ağırlıklı beslenmek lazımms çünkü göğüs kası yapıcaz kas için protein gerekli. göğüs kası için videolar izlemiştim canım onlardan yapıyım diyorum ama ne kadar etkili olur bilemedm. hadi diyelim yaptık sporu bırakınca sarkmaz mı o kaslar:44:

Hemen sarkmaz uzun süre sonra sarkar ama bazılarıda kas oluşurken oradaki var olan yağlar eriyor dediler şimdi olan az bişey göğüste tamamen gitmesin

yok canım ya bi türlü karar veremedim. hayıt suyu diyenler var kolay geldi acaba işe yarıyo mudur bide sen soya sütü kullanıyodun sanırım o etki etti mi

Ben soya sütünü hiç doğru düzgün kullanamadım canım ama kullanığımda hemen göğüslerim sızlıyordu etti ettiğini düşünüyorum ramazandan sonra başlicam tekrar soyaya. Hayıt hormonları dengeliyor hangi hormonun azsa onun yerine geçiyor bu şekilde büyütüyormuş ama kalıcı mı bilmiyorum canım dene bakalım başla birşeylere olmazsa değiştirirsin :)

öyle yapıcam artık :)

Asenaaacım nasıl gidiyor? :)

ben son gaz hayıt ve masaja devam gelişmeler gözlerimi dolduruyor büyümeyi hemen fark edıyorum ilk başta neydi şimdi ne vala ben memnunum böyle devam edıcem istedıgım boyuta ulaşacagıma ınanıyorum kızlar. büyüdükçe onları daha çok seviyorum

Maşallah canım cm olarak büyüme oluncada yaz buraya olur mu :) büyütcez büyütceez

kızlaar ben defalarca söyledim çok araştırdım diye artık türkçe göğüsle ilgili girip okumadığım link kalmamıştı.biraz önce googledan ingilizce arattım breast growth diye ve bi iki linke tıkladım okudum bakın ne buldum.burdada göğüsün doğal yolla büyütülebileceği ve bunun östrojenle olcağı yazıyor bunun içinde keten tohumu(flax seed) veya soya fasulyesi(soy bean) kullanın diyor.

Foods that enhance women's breasts - Times Of India
From the ages of 12-16, women's bodies are full of estrogen. This is puberty and now is the time when most changes happen. However, when puberty stops, the levels of estrogen in your body are dramatically reduced, leaving your breasts to remain at that size throughout your adult life. This means that to make your breasts grow bigger naturally, you just need to be able to consume more estrogen, and luckily, it's a naturally occurring substance which you can get from many different plants and herbs.

Estrogen is present in plants, where it is called "Phyto-Estrogen" (literally translated as "plant estrogen"). Because estrogen is available from nature, you can actually consume it from the food such as flax seeds, soy beans and even Tofu. There is a wide variety of estrogen-rich foods, which you can eat to make your breasts grow by up to one-two cup sizes. However, you need to be careful because there's a certain level of estrogen that is effective... otherwise, it can leave unwanted side effects on your body.
So now having bigger breasts is not a fantasy. Chomp your way into these foods and watch heads turn!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…