Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri hep birlikte göğüslerimizi büyütüyoruz:) gelişmeleri buraya yazalım arkadaşlar:)

Evet keten tohumunu hic denememistim. Dun aldim bugun deniycem. Gerci bi cok seye basladim bugun hangisi etki etcek bilemiyorum. Ama sonuclat guzel olursa hepsi yapilabilir

Evet keten tohumunu hic denememistim. Dun aldim bugun deniycem. Gerci bi cok seye basladim bugun hangisi etki etcek bilemiyorum. Ama sonuclat guzel olursa hepsi yapilabilir

Canım ibrahim saraçoğlu beslenme programında neler verdi sana sakıncası yoksa paylaşırmısın? :) birde galiba polen yiyormuşsun oda mı göğüs büyütüyormuş? Aktardan mı eczaneden mi aldın polen?

16 yaşndayım aynı dertten muzdaribim bana da bi yardım :p

Yasim kucuk deme ne gerekiyosa basla. Ben 20 ye kadar aklima bile gelmezdi boyle seyler. 23 um suan 3 yildir yaptim az cok bisiler gelisme oldu tabiki. O yuzden sen suan daha guzel sonuc alirsin. Ama sana tavsiyem hurma ye, ada cayi ic. Ve yagsiz kremle falan masaj yap. En azindan bu yil boyle dene. Hic farketmiyorsa daha detayli ugrasirsin

Polen ve pekmez saracoglu kurunde vermisti. Zaten sitesinde de satiliyor

Tek polen satılıyor mu bende almak istiyorum polen göğüsleri büyütüyorsa

16 yaşndayım aynı dertten muzdaribim bana da bi yardım :p

Canım hoşgeldin masaj yap sen bol bol gelişme olmazsa başka birşey denersin

kızlar kremi yaptım valla ödül almalıyım hem içeriği hem tipi hem kıvamı süperrrr

http://img27.imageshack.us/img27/9711/67ic.jpg

Resmi gördüm gerçekten süper olmuşş canım gelişmeleri paylaş burda sürekli olur mu :KK43: forumdan ayrılma yani bazı arkadaşlar bırakıp gidiyor ya ben senin hem bu saraç oğlunun kürü hemde yaptığın krem nasıl etki edecek çoook merak ediyorum bende başka şeyler deniyorum ama senide takip etmek istiyorum. Hep paylaşır mısın gelişmeleri :) inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz :KK43:

Kızlar bu göğüs sorununu çözelim bir şekilde ben büyütene kadar her yöntemi denicem gerçekten çok çook moralim bozuluyor :'( resmen kompleks yaptım kendimi böyle hiç rahat hissetmiyorum ve eksik hissediyorum artık büyüsünlerde bununla zihnimi bu kadar yormiyim istiyorum :'( çok istiyorum büyümelerini ve arkadaşlarımın hepsinin büyük ya onları gördükçe kendimi daha kötü hissediyorum :'( bu şekilde mutlu olamıyorum 4-5 sene uğraşcam yani büyütene kadar eğer hala büyümezse galiba silikon taktırırım :'(

Cidden cok güzel olmuş ellerine saglık benim bu kadar güzel olmadı :KK43: ölçüleri hatırlıyor musun?
Simdi serbetci otunu aldim. Onume bi elek aldim basladim elimle ova ova ufalamaya. Baya bir cogu elekten gecene kadar yaptim. Bi cay bardagina yakin cikti sanirim. Doktum onu cezveye. Icene su koydum hepsini islatcak kadar. Ve kaynarken hem buharlasacagini hem yanmayacagini dusunerek. Elimde posetcay olarak adacayi ve rexene vardi. Birer poset icine salladim. Saracoglunun verdigi bitkidende cok az ekledim. Bi iki tasim kaynadiktan sonra valla biraktim 20 dk dinlendiler. Ama ustunu kapadim. Sonra posetcaylarin icini acip o otlarida aldim karisima. Cok az
Suyunu doktum cunku cok civik olabilirdi. Sonra dermokilide ekledim karistirdim. Buzdolabimda sakliyorum.ertesi gun katilasmisti. Hic bir yere dokulmuyo surerken. Bi tane sutyenimi ona ayirdim desteksiz. Suruyom guzelce takiyom. 2 saat sonra az daha suruyom falan :)

Saracoglunun sitesinde polende var harnup pekmezide. Bi yemek kasigi pekmez ustune bi cay kassigi polen onermisti bana. Bence oyle yap

Kizlar kendime program yaptim. Fazla yuklencem sanirim ama olsun bi gunde bile sizlamaya basladilar, bu da bana dogru yolda oldugumu gosteriyor. Sabah is icin 10 dk once kalkip dovmus oldugum keten tohumlarini yogurtla yutuyorum. 1 yemek kasigina yakin. Buz kaliplarinin yarisina elmasirkesi yarisina su koydum yani sirkeyi sulandirdim. Bi tane buzu 2 gogsume gezdirip hafif nemlendiricile masaj yapiyorum. Bi kac dk. Gun icerisinde uzum yemeye, dere otu tuketmeye, mutlaka bi fincan adacayi icmeye gayret ediyorum. Isten eve gelince ustumu degistirecegim sirada bi kac buz kalibiyla buz masaji ardindan da hazirladigim serbetciotulu kremimden surup sutyenimi takiyorum. Bi kac saat sonra kremi yeniliyorum. Gece yatarkende buz ve krem isini tekrar yapiyorum. Bi cay kasigi kuc, polen ve bi yemek kadigi pekmez iciyorum. Sabah dus aliyorum. Tabi herzaman bu kadar vaktim olmuyo ama vakit buldukca bu sekilde devam edicem. Suan alttan 73 ustten 86. Bi daha ki olcumu tam bi ay sonra alicam. Bi gunde bile sertlestiler dolgunlastilar ve aciyolar :) ben bu tarz seyleri gecen senede yapmistim. Elbette farketmisti. Saracoglunun kurunu 4 ay kadar uyguladim yarim kaldi ama hepsi bisiler farkettirdi. Bakalim bi ay sonra 90 i gececegime eminim. Ve su bi gercek bi kac haftada bisi beklemeyin. Sabir cok onemli. Belki aylarimizi alacak. Ben onu goze aldim. Hadi sizlerde katilin bana.

Kızlar bu göğüs sorununu çözelim bir şekilde ben büyütene kadar her yöntemi denicem gerçekten çok çook moralim bozuluyor :'( resmen kompleks yaptım kendimi böyle hiç rahat hissetmiyorum ve eksik hissediyorum artık büyüsünlerde bununla zihnimi bu kadar yormiyim istiyorum :'( çok istiyorum büyümelerini ve arkadaşlarımın hepsinin büyük ya onları gördükçe kendimi daha kötü hissediyorum :'( bu şekilde mutlu olamıyorum 4-5 sene uğraşcam yani büyütene kadar eğer hala büyümezse galiba silikon taktırırım :'(

Seni cok iyi anliyorum. Ama bu sekilde umutsuzlanma. Bi kac haftada bisiler olmuyo. Ben mesela 20 yasimda basladim bisiler yapmaya. Suan 23 um. Bir yildir gene bisi yapmiyodum. Ama yarim beden buyuttum. Bunlar
Santimle anlasilmiyo. Mesela karsidan bakinca cok genislemis gozukuyo. Kadin memesine gecis var. onceden minnacikti ceviz gibi. Demek istedigim masaj yapmak ugrasmak falan uzun vadede sonuc veriyo. bu bi gercek mucize olacagina inanmiyorum ama ilk zamana gore cok farkedecek. Bunum icin bi kac yil ugrasmamiz gerek.

Kizlar soyle bisey farkettim, ben 2-3 gundur aksamlari kuc polen ve pekmez yiyodum istahim oyle acilmistiki odum patladi kilo alirum diye. Ama bu sabah keten tohumu kullandim istah durumum baya bi normale dondu. Biliyosunuz keten tohumu zayiflamak icin kullaniliyor. :))

Saracoglunun sitesinde polende var harnup pekmezide. Bi yemek kasigi pekmez ustune bi cay kassigi polen onermisti bana. Bence oyle yap

Şehir dışından dönünce ilk işim polen sipariş vermek olcakk :KK70:

Seni cok iyi anliyorum. Ama bu sekilde umutsuzlanma. Bi kac haftada bisiler olmuyo. Ben mesela 20 yasimda basladim bisiler yapmaya. Suan 23 um. Bir yildir gene bisi yapmiyodum. Ama yarim beden buyuttum. Bunlar
Santimle anlasilmiyo. Mesela karsidan bakinca cok genislemis gozukuyo. Kadin memesine gecis var. onceden minnacikti ceviz gibi. Demek istedigim masaj yapmak ugrasmak falan uzun vadede sonuc veriyo. bu bi gercek mucize olacagina inanmiyorum ama ilk zamana gore cok farkedecek. Bunum icin bi kac yil ugrasmamiz gerek.

Göğüs büyütme yöntemini okudum canım çok güzel dolu dolu bende senle birlikteyim biliyorum bir haftada kesinlikle olmaz bende dedim ya 4-5 sene büyütene kadar uğraşcam vazgeçmem ben. Aslında içimden bir ses büyücek diyo inanıyo ama bazen gelişme görmedikçe korkuyorum, korkuyorum ama bırakmıyorum :KK70: inşallah büyürler ben inanıyorum büyücekler ya büyümeleri lazımm :) o şerbetçi otu kreminide yapcam ben ama 10gün sonra falan başlayabilicem şehir dışından dönünce. İnşallah istediğimiz gibi olurlarr :)

Şehir dışından dönünce ilk işim polen sipariş vermek olcakk :KK70:

Göğüs büyütme yöntemini okudum canım çok güzel dolu dolu bende senle birlikteyim biliyorum bir haftada kesinlikle olmaz bende dedim ya 4-5 sene büyütene kadar uğraşcam vazgeçmem ben. Aslında içimden bir ses büyücek diyo inanıyo ama bazen gelişme görmedikçe korkuyorum, korkuyorum ama bırakmıyorum :KK70: inşallah büyürler ben inanıyorum büyücekler ya büyümeleri lazımm :) o şerbetçi otu kreminide yapcam ben ama 10gün sonra falan başlayabilicem şehir dışından dönünce. İnşallah istediğimiz gibi olurlarr :)

Ohooo 4-5 senede eger ugrasirsan rahat bi beden daha kazanirsin. Ben yazarim gelismeleri ara ara. Bu arada yas kac

X