- 25 Nisan 2013
- 706
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet keten tohumunu hic denememistim. Dun aldim bugun deniycem. Gerci bi cok seye basladim bugun hangisi etki etcek bilemiyorum. Ama sonuclat guzel olursa hepsi yapilabilir
16 yaşndayım aynı dertten muzdaribim bana da bi yardım
kızlar kremi yaptım valla ödül almalıyım hem içeriği hem tipi hem kıvamı süperrrr
http://img27.imageshack.us/img27/9711/67ic.jpg
Polen ve pekmez saracoglu kurunde vermisti. Zaten sitesinde de satiliyor
kızlar kremi yaptım valla ödül almalıyım hem içeriği hem tipi hem kıvamı süperrrr
http://img27.imageshack.us/img27/9711/67ic.jpg
Simdi serbetci otunu aldim. Onume bi elek aldim basladim elimle ova ova ufalamaya. Baya bir cogu elekten gecene kadar yaptim. Bi cay bardagina yakin cikti sanirim. Doktum onu cezveye. Icene su koydum hepsini islatcak kadar. Ve kaynarken hem buharlasacagini hem yanmayacagini dusunerek. Elimde posetcay olarak adacayi ve rexene vardi. Birer poset icine salladim. Saracoglunun verdigi bitkidende cok az ekledim. Bi iki tasim kaynadiktan sonra valla biraktim 20 dk dinlendiler. Ama ustunu kapadim. Sonra posetcaylarin icini acip o otlarida aldim karisima. Cok azCidden cok güzel olmuş ellerine saglık benim bu kadar güzel olmadı ölçüleri hatırlıyor musun?
Kızlar bu göğüs sorununu çözelim bir şekilde ben büyütene kadar her yöntemi denicem gerçekten çok çook moralim bozuluyor :'( resmen kompleks yaptım kendimi böyle hiç rahat hissetmiyorum ve eksik hissediyorum artık büyüsünlerde bununla zihnimi bu kadar yormiyim istiyorum :'( çok istiyorum büyümelerini ve arkadaşlarımın hepsinin büyük ya onları gördükçe kendimi daha kötü hissediyorum :'( bu şekilde mutlu olamıyorum 4-5 sene uğraşcam yani büyütene kadar eğer hala büyümezse galiba silikon taktırırım :'(
Saracoglunun sitesinde polende var harnup pekmezide. Bi yemek kasigi pekmez ustune bi cay kassigi polen onermisti bana. Bence oyle yap
Seni cok iyi anliyorum. Ama bu sekilde umutsuzlanma. Bi kac haftada bisiler olmuyo. Ben mesela 20 yasimda basladim bisiler yapmaya. Suan 23 um. Bir yildir gene bisi yapmiyodum. Ama yarim beden buyuttum. Bunlar
Santimle anlasilmiyo. Mesela karsidan bakinca cok genislemis gozukuyo. Kadin memesine gecis var. onceden minnacikti ceviz gibi. Demek istedigim masaj yapmak ugrasmak falan uzun vadede sonuc veriyo. bu bi gercek mucize olacagina inanmiyorum ama ilk zamana gore cok farkedecek. Bunum icin bi kac yil ugrasmamiz gerek.
Şehir dışından dönünce ilk işim polen sipariş vermek olcakk
Göğüs büyütme yöntemini okudum canım çok güzel dolu dolu bende senle birlikteyim biliyorum bir haftada kesinlikle olmaz bende dedim ya 4-5 sene büyütene kadar uğraşcam vazgeçmem ben. Aslında içimden bir ses büyücek diyo inanıyo ama bazen gelişme görmedikçe korkuyorum, korkuyorum ama bırakmıyorum inşallah büyürler ben inanıyorum büyücekler ya büyümeleri lazımm :) o şerbetçi otu kreminide yapcam ben ama 10gün sonra falan başlayabilicem şehir dışından dönünce. İnşallah istediğimiz gibi olurlarr :)