Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet o konuda haklisin kiyafetlerden anlasiliyor ama ben yine de cm olarak da görmek istiyordum yaa... 90-60-90 takintim yok ama belim zaten popie göre ince yani asagisi ne kadar incelirse belim de inceliyor ordan yana sorunum yok ama popisin 100 cm üstüne cikmasini istemiyorum, gögüs zaten standart oyyy gider yaaa, daha cok bi kilo vermedim ki

orta yağlı kıyma
soğan rendesi
biber salçası
kırmızı toz biber
karabiber
maydanoz
tuz

busefer oldu..

Son düzenleme:

sen de benim taktiği uygulamışsın bıravooo

Tamam demicciiiimm. Yedim oh pis boğazın tekiyim. :83::83:

Ben bundan sonra ölçümlerimi de dip not olarak ekliiiciiiim.

Topic Amaaaaaan dediğin gibi boşver sal gitsin.

Akşam kesinlikle daha şiş oluyorsun canım. Wc ye gittikten sonra ölç bence illaki etkisi olur. Mezura en ideali galiba sanursam

enemmm ben zaten o tarifte soğan rendesini unutmuşumm..kısslarrr soğansız köfte olur muuu...sen neyseki koymuşsun birdymm..

nekaa şanslısın görüşmemekle..nekaaa bir bilsenn

Soğansız yaptırıcektin kıs bize kohteleri

Aynen ya Kilo verdikçe de üstten gidiyor. Totiş de güççülüyor ama biraz biraz gıdım gıdım

orta yağlı kıyma
soğan rendesi
biber salçası
kırmızı toz biber
karabiber
tuz

busefer oldu..

Güncellenmiştir

gel anacım bekliyorum,ibibikler ötmeden gel

hiç bu fırsat kaçar mııı..afiyet olsun canımm..

sağol bebeğem

inşallah en kısa zamnda göreceksin o rakamı çiğdemcim
amin canım,inşallah

Ahhh ah ben hiç saymıyorum bile. Vallahi çok yorgunum
Hayatımda ilk kez pastırma deneyeceğim yarın Ön yargıyla hiç yemedim Afiyet olsun canım. Menün çok güzel.

yoruldun ama evin miss gibi olmuştur canım
ben de çocukken hiç sevmezdim pastırmayı ama karataya ilk başladığımda gözüm çok açtı ve doymak için almıştım.o günden beridir de yiyiyorum.nefret eden kocam bile seviyo artık

o tarifte soğan unutmuşum canım soğanı da ekleyin..

he kıss tam pro oldum..cumaya hazırlanıyorum..nisan bitmeden 75 i görmeliyim artık..

hemen hepsi koyulabilir canım dondurucuya..

tüp bitti kıss tadilat yok ama her an olabilir..pimapenlerimiz değişecek mişşş..offffff

ben gr gr verdiğim için ölçsem de işe yaramaz..ama sizler cumaları ölçüp yazabilirsiniz bildiriminize tabiiki..

ya maalesef, tamam üstler de gitsin ben öyle cok kalin kollari felan sevmem, cok sükür kollarim hele de bileklerim cok incedir.. totisimden de memnunum sekli güzel, ama kücülsün eccük yaaa dedigin gibi cok yavas gidiyor.. diyete basladigimdan beri 1 cm ya inceldi ya incelmedi

[

ben de çocukken hiç sevmezdim pastırmayı ama karataya ilk başladığımda gözüm çok açtı ve doymak için almıştım.o günden beridir de yiyiyorum.nefret eden kocam bile seviyo artık[/B][/I]
ben genelde çemensiz alıyorum..kızım çok seviyor benim..ben de bayılırım..tek derdim kokusu..onuda çemensiz alarak azalttım..

ben genelde çemensiz alıyorum..kızım çok seviyor benim..ben de bayılırım..tek derdim kokusu..onuda çemensiz alarak azalttım..

evet kokusu fenaiştahsız günlerimde eşim yedi ben yememiştim.acayip kokuyoduhalbuki önceden ben yiyiyodum o yemiyodu,nasıl kokuyodum kimbilir

Siz neler konuşmussunuz ama ben hurmalı dondurma yapıcam diye van sokaklarını arşınladım :) sahlep bulana kadar :)) nese ki sahlep i buldum hurmamı aldım sütümü sipariş ettim yarın artık hem dondurmamı hem yoğurdumu yapıcam :)))

kızlar sersum kaçar..hepinize bol leptinler olsun..iyi geceler..

yarın tamgün işteyim..ama ertesi gün 23 nisan..neşe doluyor insan..

Valla artık bakıciizz yarın inşallah tadı güzeldir yoksa kusarım ben

İnşallah veririm ya ama kaçamak yaptım Neyse bana ceza 3 gün protein yapıciiim

Ev misler gibi oldu ya üstümden yük kalktı

Ekledim Bende pro oluciim 3 gün boyunca . Sonrası için söz veremicciiiimm sersuşko Ama artık kaçamak yapmayacağıma söz veriyorum :92: Bu bu haftanın kaçamağıydı Artık yok

Valla tüpün bitmesi benim için tadilat Eve gelip tüpünün takması gerekiyo Ayyyyyy çok zor o pimapen yaaa. Sen tarihi kolla da fazla dip köşe temizlikle uğraşma

Bu hafta listeyi ben yapıyorum Bi reform yapıp kendiminkine ekleyeceğim Farkli renkle bildiriciiiiim onu liste dışı gibi

1 beden yaklaşık 4 kiloya falan denk geliyormuş canım. 1 cm incelmesi gayet iyi bence

Hee bide kokuyomuş demiiiiiiii Ayyyy ne kadar sürüyo kokusu

hakettin sen..

ayy tadı da çok kötü olurdu soğansızz...

:83::83: sersem oldum ama hakettim Olmuyo ben bi ara unuttum da soğansız yaptıydım sadece kuru oluyo biraz

evet kokusu fenaiştahsız günlerimde eşim yedi ben yememiştim.acayip kokuyoduhalbuki önceden ben yiyiyodum o yemiyodu,nasıl kokuyodum kimbilir

:18::18::18::18::18: Çok mu ki :18::18:

he he he kokar mokar tok tutarrr...

Ooooo heycanla bekliyorum düşünceleini yaz Dondurmaaaa

kızlar sersum kaçar..hepinize bol leptinler olsun..iyi geceler..

yarın tamgün işteyim..ama ertesi gün 23 nisan..neşe doluyor insan..

İyi geceler sersuşko

o zaman benim boyumda 5 kilo anca farkeder canim... bir cm bir cmdir tabiki.. kiyafette cok farediyorum hemen bi rahatlama geliyor. ama ne bileyim ben totisi bi 8-9 cm inceltmek istiyorum yaaa

o zaman benim boyumda 5 kilo anca farkeder canim... bir cm bir cmdir tabiki.. kiyafette cok farediyorum hemen bi rahatlama geliyor. ama ne bileyim ben totisi bi 8-9 cm inceltmek istiyorum yaaa
umarım incelirsin regen :) ben de ölçüyorum belim inceldi 3.5 cm ama popom hiç banamısın demiyor:)) bizim ailede böyle ben babanneme benziyorum onu görseniz üst kısmı ve beli hiç yok popo 3 katı üst kısmın yaşım gereği ben baya iyiyim de nası gidecek o yağlar bilemiyorum.
ama gecen gün tv de bi program gördüm manken kızın birine bişi yapıyolardı ne olduğunu da anlayamadım geç açtığım için ama kız 57 kilodan 52 düşmüş ve bacaklardan 2 bel basen bölgesinden 5 cm incelmiş. cok ilgimi çekti ama benim olduğum yerde böle bişi bulmak imkansız sporla umarım biz de inceliriz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…