o zaman pişmadım demiycen gülüm..sen bayaa bi hiiç pişmansız istiyorsun yemeyi..o ne demekse ben de dediğimden bişey anlamadım..
ayynı ben..
eferim
değüşük bir kaynanan var. ..ilgünnçççç
hiç ölçmüyom..ama zaten kıyafetlerden gittiğini anlıyosun bebişş..
Sınır koysan da oğullarına şikayet ediyorlar demi. Bak aynıları başımdaydı. Ben çözümü buldum. İstedikleri kadar şikayet etsinler asla aramadım. 1 ay -2 ay sonra onlar aramaya başladı. Birde benim asla karışılmaması gereken eşimle aramızdaki bir konuya karıştı kayınvalidem bende fırsat bilip eşime soyledim durumu bu ne böyle dercesine herşeyi makul bir ses tonuyla açıkladım. Önce anlamak istemedi. Bende peki dedim. Sonra ona da yüz vermedim. Sonra haklılığımı anladı. Ve şuanda da aramıyorum. O sayede sınırı çizmiş oldum. Nadiren telefomla görüşüyorum. O ararsa. Ve açıkça söyledim. Kimsenin kendi annesi gibi sevmesini beklemeyin çünkü siz de beni kızınız gibi sevemezsiniz. Ben oğlunuzla evliyken dedim. Dondu kaldıArtık karışamıyor.. Kim ezerse canım bu tip ilişkilerde ne saçma demi. Hatta aptalca. Benim aanem muhteşem bir kaynana. Gelinlerini mutlu eder. Gelinleri de onu el üstünde tutarlar. Her bayram önce ona gitmek isterler. Oğullarına karşı bile gerekirse korur. Hemde gelinleri yanında değilken ! İşte kavun değilki ya da etiketli değilki dertsiz yazsın ya da kıçı koksun seçemiyorsun En iyisi en idare edilebilir yolunu deneme yanılmayla bulucaksın. İşine bakıcaksın
o zaman pişmadım demiycen gülüm..sen bayaa bi hiiç pişmansız istiyorsun yemeyi..o ne demekse ben de dediğimden bişey anlamadım..
hiç ölçmüyom..ama zaten kıyafetlerden gittiğini anlıyosun bebişş..
canim cm ile ölcüyorum ben ama ne bileyim bi degisiklik olmamis yaaa :44::44::44: tartinin yüzüme güldügü kadar ölcüler de gülse yabir de sabah ölceyim yaa, yarim cm olsa da sevincem artikin
su kaynana konusunda da senle topik acalim da orda dertleselim barim
ya canim öylelerki cizmeyi asiyorlar yaa.. benimkiler biraz sümüksü tipler.. yani o dediklerini ben de dedim ama yok.. kendisini benim annemle kiyasliyor, bana gelin degil de kizim dedigini her firsatta söylüyor.. gerizekali madem dogru olan bisey yapiyosun niye buni dile getiriyosun niye gözümüze sokuyosun? yapmaciksin iste, oglunun gözünü boyuyo olabilirsin ama beni kandiramazsinki... ya cok boguyorlar, anlat anlat bitmezler en iyisimi ben uzatip güzel konumuz karatay diyetinin cizgisi disina cikmayim
enemmm ben zaten o tarifte soğan rendesini unutmuşumm..kısslarrr soğansız köfte olur muuu...sen neyseki koymuşsun birdymm..
nekaa şanslısın görüşmemekle..nekaaa bir bilsenn
evet o konuda haklisin kiyafetlerden anlasiliyor ama ben yine de cm olarak da görmek istiyordum yaa... 90-60-90 takintim yok ama belim zaten popie göre ince yani asagisi ne kadar incelirse belim de inceliyor ordan yana sorunum yok ama popisin 100 cm üstüne cikmasini istemiyorum, gögüs zaten standartoyyy gider yaaa, daha cok bi kilo vermedim ki
orta yağlı kıyma
soğan rendesi
biber salçası
kırmızı toz biber
karabiber
tuz
busefer oldu..
sen de benim taktiği uygulamışsın bıravooo
- Leylakım : Sesin pek güzel geliyo bu sabah...Sütler kaymak tutar tutmaz ordayım
- Sersumum-Çiğdemim-Leylakım : UtandımmmmmmmN'apmışınız kısss beni öyle
Az kalsın havaya girecektim de , kocam izin vermedi sağolsun...
Maharetli insansın vesselammmm
Yawww kayınço ben de yalandan temizlik olayına girdim.Silme yok , süpürme-toz ve tuvalet temizliği.Evin yarısını yaptım , kalan yarısını eniştene kitleyip banyo yaptım.Sonra yemek yedik , aslında ben yedim.Enişten kuş kadar yiyip doyduBen de açım diye 2.5 kişilik yemek ısıtmıştım , onun kalanları da dahil adeta bir fil gibi masada ne var ne yok süpürdüm.Bi hortumum eksik yeminle...Muhakkak bi aktivite yapmam lazım bugün Eniştenden utandım valla
hiç bu fırsat kaçar mııı..afiyet olsun canımm..
Bende 66. bilmem kaç olsa bile yeter diyorum şimdilik çok heycanlıyım çok :109:
Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin canım. Herşeyin zamanı bellidir merak etme nasip olur inşallah. Dualar çok öenmli
Ahhh ah ben hiç saymıyorum bile. Vallahi çok yorgunum
Hayatımda ilk kez pastırma deneyeceğim yarınÖn yargıyla hiç yemedim Afiyet olsun canım. Menün çok güzel.
Ben gelirim 101 oynasak da olur valla
Beni de beni deeee :18::18::18: Evete o tarifi mutlaka deneyeceğim
Seni proser seniiiii
Offff rezalet ya evdeki tadilatlardan nefret ediyorum
Kızlar bu yontem çok iyiymiş yaBende kalan yemekleri saklama kabına koyup buzluğa koyuyum. Hangileri koyulabiliyor Zira benim eşim de günlük yemekçilerden
Ben ölçüyoum canım ama sabahları. Wcye girdikten sonra. Cuma tartılmasında hemen ölçüveriyorum
KızlaaaarrrrHepinize sesleniyorum . Ya aslında birkaç bölge belirleyip onları da yazsak aslında daha mı çok motive oluruz. Kalça, bel, göğüs,bacak en azından Belki nerelerden gitiiğini de gömüş oluruz egzersizlerimizi de gitmeyen bölgelere göre yoğunlaştırırz. Ne bilim farkındalık oluşturur gibi geliyor Ne dersiniz fikrinizi öğrenmek isterim.
Tamam demicciiiimm. Yedim oh pis boğazın tekiyim. :83::83:
Ben bundan sonra ölçümlerimi de dip not olarak ekliiiciiiim.
TopicAmaaaaaan dediğin gibi boşver sal gitsin.
Akşam kesinlikle daha şiş oluyorsun canım. Wc ye gittikten sonra ölç bence illaki etkisi olur.Mezura en ideali galiba sanursam
Soğansız yaptırıcektin kıs bize kohteleri
Aynen yaKilo verdikçe de üstten gidiyor. Totiş de güççülüyor ama biraz biraz gıdım gıdım
Güncellenmiştir
ben genelde çemensiz alıyorum..kızım çok seviyor benim[
ben de çocukken hiç sevmezdim pastırmayı ama karataya ilk başladığımda gözüm çok açtı ve doymak için almıştım.o günden beridir de yiyiyorum.nefret eden kocam bile seviyo artık[/B][/I]
Hesap kesim tarihi elbet gelecekti erken oldu
Tamam demicciiiimm. Yedim oh pis boğazın tekiyim. :83::83:
Soğansız yaptırıcektin kıs bize kohteleri
Güncellenmiştir
ben genelde çemensiz alıyorum..kızım çok seviyor benim..ben de bayılırım ..tek derdim kokusu..onuda çemensiz alarak azalttım..
evet kokusu fenaiştahsız günlerimde eşim yedi ben yememiştim.acayip kokuyodu halbuki önceden ben yiyiyodum o yemiyodu,nasıl kokuyodum kimbilir
he he he kokar mokar tok tutarrr...
iyi geceler canımkızlar sersum kaçar..hepinize bol leptinler olsun..iyi geceler..
yarın tamgün işteyim..ama ertesi gün 23 nisan. .neşe doluyor insan..
inşallah en kısa zamnda göreceksin o rakamı çiğdemcim
amin canım,inşallah
yoruldun ama evin miss gibi olmuştur canım
ben de çocukken hiç sevmezdim pastırmayı ama karataya ilk başladığımda gözüm çok açtı ve doymak için almıştım.o günden beridir de yiyiyorum.nefret eden kocam bile seviyo artık
o tarifte soğan unutmuşum canım soğanı da ekleyin..
he kıss tam pro oldum..cumaya hazırlanıyorum..nisan bitmeden 75 i görmeliyim artık..
hemen hepsi koyulabilir canım dondurucuya..
tüp bitti kıss tadilat yokama her an olabilir ..pimapenlerimiz değişecek mişşş..offffff
ben gr gr verdiğim için ölçsem de işe yaramaz..ama sizler cumaları ölçüp yazabilirsiniz bildiriminize tabiiki..
ya maalesef, tamam üstler de gitsin ben öyle cok kalin kollari felan sevmem, cok sükür kollarim hele de bileklerim cok incedir.. totisimden de memnunum sekli güzel, ama kücülsün eccük yaaadedigin gibi cok yavas gidiyor.. diyete basladigimdan beri 1 cm ya inceldi ya incelmedi
ben genelde çemensiz alıyorum..kızım çok seviyor benim..ben de bayılırım ..tek derdim kokusu..onuda çemensiz alarak azalttım..
hakettin sen..
ayy tadı da çok kötü olurdu soğansızz...
evet kokusu fenaiştahsız günlerimde eşim yedi ben yememiştim.acayip kokuyodu halbuki önceden ben yiyiyodum o yemiyodu,nasıl kokuyodum kimbilir
he he he kokar mokar tok tutarrr...
Siz neler konuşmussunuz ama ben hurmalı dondurma yapıcam diye van sokaklarını arşınladım :) sahlep bulana kadar :)) nese ki sahlep i buldum hurmamı aldım sütümü sipariş ettim yarın artık hem dondurmamı hem yoğurdumu yapıcam :)))
kızlar sersum kaçar..hepinize bol leptinler olsun..iyi geceler..
Valla artık bakıciizz yarın inşallah tadı güzeldir yoksa kusarım ben
İnşallah veririm ya ama kaçamak yaptımNeyse bana ceza 3 gün protein yapıciiim
Ev misler gibi oldu ya üstümden yük kalktı
EkledimBende pro oluciim 3 gün boyunca . Sonrası için söz veremicciiiimm sersuşko Ama artık kaçamak yapmayacağıma söz veriyorum :92: Bu bu haftanın kaçamağıydı Artık yok
Valla tüpün bitmesi benim için tadilatEve gelip tüpünün takması gerekiyo Ayyyyyy çok zor o pimapen yaaa. Sen tarihi kolla da fazla dip köşe temizlikle uğraşma
Bu hafta listeyi ben yapıyorumBi reform yapıp kendiminkine ekleyeceğim Farkli renkle bildiriciiiiim onu liste dışı gibi
1 beden yaklaşık 4 kiloya falan denk geliyormuş canım. 1 cm incelmesi gayet iyi bence
Hee bide kokuyomuş demiiiiiiiiAyyyy ne kadar sürüyo kokusu
:83::83: sersem oldum ama hakettimOlmuyo ben bi ara unuttum da soğansız yaptıydım sadece kuru oluyo biraz
:18::18::18::18::18: Çok mu ki :18::18:
Ooooo heycanla bekliyorum düşünceleini yazDondurmaaaa
İyi geceler sersuşko
kızlar sersum kaçar..hepinize bol leptinler olsun..iyi geceler..
umarım incelirsin regen :) ben de ölçüyorum belim inceldi 3.5 cm ama popom hiç banamısın demiyor:)) bizim ailede böyle ben babanneme benziyorum onu görseniz üst kısmı ve beli hiç yok popo 3 katı üst kısmın yaşım gereği ben baya iyiyim de nası gidecek o yağlar bilemiyorum.o zaman benim boyumda 5 kilo anca farkeder canim... bir cm bir cmdir tabiki.. kiyafette cok farediyorum hemen bi rahatlama geliyor. ama ne bileyim ben totisi bi 8-9 cm inceltmek istiyorum yaaa