Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kuzucuklar ben de gidiyorum, hepinize iyi geceler, yarin sabah gelemem, artik aksama görüsürüz iyi geceler tatli rüyalaaarrrr

Evet iki öğün rahattım ben de bugun kahvaltıyı kötü yapınca akşam baya kaçırdım. Yarın protein yapıyciiim. Açığı ordan kapatalım dimi

Ben bulmuştum bi keresinde de bişeye benzetemedim. Çiğnememiştim ah ah. Çok sertti ama küçükken çiğnemiştim heralde hatıramıyorum nerden bulduğumu

kuzucuklar ben de gidiyorum, hepinize iyi geceler, yarin sabah gelemem, artik aksama görüsürüz iyi geceler tatli rüyalaaarrrr

İyi geceler canm. Ben de kaçıyorum boynum ağrıdı ve ilaç zamanım geldi yoğurt yiyip ilaç içip yatıciiim Herkese iyi gecelerrrrrr

aaa sen van da mı yaşıyorsun canım..komşuymuşuz kıss..ben hakkarideyim..
van hakkarinin yanında paris sayılır..bulmuşsundur tabii

iyi geceler canım

3 güünn.. bakalım pro olmak nası bi duyguu..3. gün ööööğğ..diycen..karatayım nerdeee diycen..bence 2 gün anca daynırsın

ilk liste ilk heyecan..

ne dedim kokar mokar tok tutar kıss..yıkanırsın geçer..
yok beya kuru da olur tadı da güzel olmass..

iyi geceler kuzum ben de kacarim birazdan.. malum bizim burda daha 9.30

Bunu bende düşünmüştüm ama kimse yapmıyor bunu :18::18::18: Bence o mantıkla düşünürsek et de yenebilir :18: O da 0 çünkü. Bunu açıklamış mı acaba hocamız :44::44:

mesele peynirin katı gıda olup mideyi çalıştırıp insülini hoplatması hatunlar..sizin mantığınızla serbest olan herşeyi yemeliyiz araöğünde o zaman..

arada sıvı alımının serbest olması mideyi çalıştırmadan insülini salgılatmamak..yanii zinharr yasak

katı gıda aldığımız her öğün ara değil normal öğün oluyor yanii..

selam kızlar ben geldim.birazdaan klasik kahvaltımı yapacağım.ama haftasonu size verdiğim sözü tutamadım.çantaların en büyüğünü hakettim doğrusu.hiiiiiiiiç anlatmayayım neler yediğimi.çoooook pişmanım yaaaaaaaaaaaaaa

saat 4 den beri ayaktayım..lakin kızım ateşlendi yine ve ne versem çıkarıyor..ateş düşürücü de etkilemiyor tabii..

şimdi tavuksuyuna tel şehriye çorbası yaptım..belki midesini bastırır....

bugün birde tam günüm nasıl olcak bakalım..neyse ki eşim evde olacak aklım onda kalmaz..

sabah ceviz ve günkurusu yedim canım bişey istemiyor..başım ağrıyor tabii..
akşama görüşürüz canlarım..

geçmiş olsun canım kızına şifalar inşallah çocuklar hastalanınca kendimizi unutuyoruz

ondan bende yapmıştım canım karataya yeni başladığımda ama hiç beğenmedim benimki doğal bucak salebiydi ben antalyada oturuyorum bucak çok yakın gidip almıştık kocam salebi çok severde şeker yerine hurma koyuyoruzya kitaptaki gibi yaptım canım ama hurma fazla tatlandırmadı beğenmedim seninki nasıl oldu güzelse tarif edermisin

öncelikle dünkü yediklerimi yazayım dün giremedim
dün sabah geç yedim malum kociş evde geç kalkar bi pazarım var der
12:00peynir zeytin pastırma fındık çay greyfurt suyu 1 bardak
akşam saat00cıslı şeyler malesef1 buçuk tabak kısır
4 dilim kek 5 tane kuru pasta 2 kutu ayran dondurma
deniz kenarında olunca iştah açılıyo eve gelince
20:00 çay iştim bugün battı balık yan gider diyerekten
21:00 meyve yedim erik yenidünya muz
çok kötü değilmi sonra soda tabiiii bari 9 da yeme dedim
leptinin çalışsın malesef oldu bikere

kızlar bugünki listemi akşam yapıcam
önümüzdeki haftalarda 3 aylara gireceğiz ramazanda
hiç pide ucundanda olsa yiyemiyecekmiyiz nasıl olacak
kitapta sağlıklı kaçamaklardan yiyin yazıyor
ramazanda zor olacak günler uzun

:18::18::18: Sersuuummm dün yediklerimden sonra yapmam lazııımm. :18::18: 2 gün dayanabilsem de kafi Ama 3 gün için kendimi zorlayacağım. İçim dışım yumurta olmaz işallah :18:

Pastırmayı ne zaman yesem daa iyi olur ki aceba :44: Sabah akşam ?

İlk liste ilk heyecan. Bu hafta cm cm ölçümlerimi de yazıciiiiim

Tüh yimedi Bliyorum canım sadece hayal aleminde gezintiye çıktık dün. O insülin zaten salglanmaya yer arıyor. Fırsat verir miyiz Gerçi dün verdim ama o da benden olsun Ne zamandır yüz vermiyordum ona Ters tepsin istemedim

Ben de yaptım önce pişman oldum ama üstüne buz gibi bir su içtim Şimdi o su boğazıma kilit vurdurdu Yiyemiyorum

ben temizlik yapıcam kızlar ev süpürmeye başlıyayım menümü daha sonra yazayım

Oy oy oy oyyyy neler yemişsin. Oysa ne kadarda yanlış Ben hiç öyle şeyler yapmam filiztoprakcım
Sana tavsiyem sende yapma Kendimi çok sahtekar gördüm yahu

Valla o ramazan olayını bende merak ediyorum ama o zamana kadar 2 öğün beslenmeye alışırsak ve öğünlerin arasını açarsak bence sıkıntı olmayacaktır. Ben gece yumurta ve et türü şeyleri yemeyi düşünüyorum tok utması açıından. İftarda da sebze ağırlıklı hafif şeyler düşünüyorum. Kaçamakların bol olacağı bir ay olack gbi :18: Birde bunun bayramı var. Uzatılan çikolata ve şekerler :18::18: Gerçi hiç canım istemiyor bayramda

Geçmiş olsun canım. Antibiyotik kullanmıyor dimi sadece ateş düşürücü. Kötü üşütmüş yahu Islak pansuman yap canım eklemlerine falan. Amaaann bazen de inatçı oluyor ateş. Bide hep geceleri daha çok yükseliyor o yüzden yatmadan önce alabileceği şekilde ayarla istersen ilaç saatlerini. Şifa olsun çorban canım. Aklın kızında kaldı ya ondan iştahın gitii tabi. Afiyet olsun canım sanada

Sersumcum , çokkkk geçmiş olsun hayatım ya , inşallah sabaha kadar düşmüştür ateşi yavrucağın...Ana-kız bi de Ficans düzelemediniz bi türlü....

Çiğdemim günaydın ,
Dinlenebilmiş misin gece ?
Kulaklar nasıl kulaklar ?

Çiğdemim günaydın ,
Dinlenebilmiş misin gece ?
Kulaklar nasıl kulaklar ?

Dinlendim sayılır gece Bırdy Deliksiz uyudum ama sabah ilaç için erken kalktım. Kalkamadım daha doğrusu 40 dakka geç içtim ilacı. Kalktığımda dolgunluk vardı yine Bugun pro günüm yahu dün yaptığım keyifli kaçamaklardan sonra bugun de işte pro yapayım dedim 3 gün sürecek bu eziyet İlk pro deneyimim olcek

Sen napıyorsun kahvaltıdan başka

Merhaba Hanımlar
3 gün bildirim yapamadım evde olmadığım için
bugün bari yapayım dedim
listeye alınmadım henüz 2 haftaya bu 3 günde sayılır umarım
listeyle daha azimli olacağımı düşünüyorum çünkü
salıdan beri karatay yapıyorum ve 1 kilo verdim şükür:)
yavaş verdiğim için genelde bu 1 kiloya bile sevindim ben:)
kahvaltıda
2 haş. yumurta 1 adette domates yedim
işyerinde başka bişey kalmamıştı:)

Selam kızlar sersum geçmiş olsun canım

tereyagda peynirli omlet 2pabrika közlenmiş 2 çeri domates 4-5 zeytin ceviz fındık 3 günkurusu omega 3 ve çay çayyy

Selam,

Sersum cok geçmiş olsun. ne cektik bu cocukların hastalıklarından ne cekiyoruz? ben iki aydır nerdeyse her hafta hastaydık bi cocuklar bi biz
cok geçmiş olsun ates de kötü devam lı kontrol altında olmalı ..

diğer yorumları da bazılarını okudum bazılarını okuyamadım.
bu sabahki kahvaltı da klasik karatay kahvaltısı omleti hellim peyniri domates, salatalık 10 zeytin 2 tatlı kasıgı kadar kaymak

herkese iyi günler kolaylıklar dilerim..

bugun bel agrısından dolayı biraz egzersiz biraz da yuzme yapmak istiyorum bakalım ne olcek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…