- 31 Ağustos 2012
- 21.736
- 35.046
Canım ya yeni gördüm misafirlerim vardı 5 gün diyet hakgetire yarın sıfırlanıyorum..Detoks olacak bakalım günahım neymiş çıkacak ortaya salı diyetisyene gidince..Çok fena kaçırdım inşallah detoksla toparlarım bir de regl oldum.
İyiyim canım sukur.Günaydın canimlar nasılsınız
Kız maşallahSafransari devam ediyorsun ne güzel
Bende yapıyorum hergun yürüyorum şu insülin direncini kirabilsem basaricam kirilmiyor nalet
Okul, oğlanın kursu derken günde 4 kere git gel yapıyorum
Siz nasılsınız nasıl geçiyor günler
Çok şükür bende iyiyim canımİyiyim canım sukur.
Bizde aynı devam ediyor hayat. Tüp bebek tedavisine başlıyorum yeniden, hormonlu ilaçlar çok sisirdigi için bu sıra kilo takibi yapmıyorum.
İnsülin direncine iyi gelen şey aralıklı oruç.bu arada.
Sen neler yapıyorsun ?
İş devam canım.Çok şükür bende iyiyim canım
Günler okul zamanı yoğun geçiyor, su saatlerde müsait oluyorum kitap okuyorum Kur'an okuyorum hobilerime ara verdim
Aralıklı oruç yapıyorum canim
Hadi hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
İşe devammi
Kusura bakma canım çıkmak zorunda kaldımİş devam canım.
Yarın 1 sene oluyor başlayalı
Kızım nasıl ?
Kızın için başarılar diliyorum canım.Kusura bakma canım çıkmak zorunda kaldım
Maşallah 1 seneyi devirmissin ne güzel
Kizim iyi sınava hazırlanıyor tam gaz özel ders kurs online ders çalışıyor yarın sınav başvurusu yapicaz inşallah msu sinavinada başvurduk boydan kurtarmiyordu takviyelere başladık büyümenin son evresindeymis kemik ölçümü yaptırdık sabah akşam nesguik içiyorama etkili oldu gerçekten 158 di 1 cm uzamış
Oglanda iyi oda ders karate devam geçen karate sınavı vardı sarı kuşak olduk çok duygulandım izlerken ben kursa bırakıp gidiyordum meğer neler öğrenmişler çok şaşırdım mutlu oldum
Ben çok anlattım
Senin prenses nasıl iyimi
Canım bizdede boy çok yok ben 159-160 gibiyim babamız 173 çocukluğundan beri çeşitli kurslara gitti aslında baskete, yüzmeye , jimnastik, voleybol yinede çok uzamadi ne takviyeler kullandım haddi hesabı yok zar zor bu kadar uzadıKızın için başarılar diliyorum canım.
Bu sene yoğun bir senesi. Rabbim emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin.
Benim kız da tekvandoya gidiyor, oda bu hafta yeşil kusak aldıhaftada 3 gün kursa gidiyor. Evde hareketleri çok tekrar etmiyor kursta öğreniyor mu bilmiyordum ama hocası başarılı buluyor baya. Kızın boynuzamasina da katkısı oldu. Keşke senin kız da zamanında böyle kurslara gitseydi. Bizim boyunuz malum, bizden uzun olsalar keşke.
Ya nesguik boy uzatmada bana reklam gibi geliyor, biraz daha doğal kaynaklara yonlenseniz. Bir de argavit takviye var, bende kıza kullandim, bu takviye de boy uzatmada etkili. Bir araştır