- 31 Ağustos 2012
- 21.736
- 35.046
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kilom 58.8 çıktıDün
sabah aç 1 saatyüzme
kahvaltı
omlet
2 kk peynir
7-8 zeytin
Ara
karışık meyve kefir
Akşam
fırında kıymalı patlıcan rulo
yoğurtlu brokoli
salata
Bugün detoksum başlıyor 5 gün diyetisyenim perşembe tartı gününe kadar liste verdi bakalım nasıl sonuç alacağım
Kahvaltı 11 de
3 kaşık yulaf ezmesi
1 er yemek kaşığı chia ve keten tohumu
4 kaşık yoğurt
5-7 badem
Canım dediğin gibi olabilir biliyorsun ben de ilk spora başladığımda artı çıkmıştım.Aynen kaslar su topluyor bence de..Suyunu arttır biraz ben azaltmıştım o dönem o da etkili olmuştu sanırım.0 9 günlük yalnız kalma işine yarar bence ,rahat rahat diyet yaparsın..Bu hafta bana da detoks verdi bu yüzden braz yağ yakımını artıralım dedi diyetisyenBenim kilom 58.8 çıktı
Ne oldu bu aralar bilemiyorum, öyle çok kacamaklarim da olmuyor. Kilo vereceğime aliyorum.
Hafta içi 18 saat hafta sonu 16 saat açlık sürem var yine kilo veremiyorum.
Haftada 2 gün 1 er saat platese gidiyorum. Çok ağır bir antrenman da değil ki fazla spordan kaslarım su topluyor diyeyim.
2 hafta sonra evde 9 gün yanlız kalacağım. Sona göre bir beslenme planı yapıp bir detoks yapmayı planlıyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum
Çok sevindim canım. 6 lari da görürsün inşallahEvett kilo 79.6 kg..Geldi çok şükür 7 ler....
İnşallah canımÇok sevindim canım. 6 lari da görürsün inşallah
Neden acaba ...Farklı bir ilaç falan mı kullandın belki etkilemiştir.Selamlar
Bir kaç gündür iştahım çok açıldı
Reglimin bitmesinin üstünden 1 hafta geçti ki yeniden regl oldum şaşırtıcı bir şekilde.
Normalde çok düzenlidir 28 günde birdir ama bunda niye böyle oldu anlamadım.
Çok yoğun olduğundan sanırım tatlı isteğim de fazlalaştı.
Hafta sonu da memlekete gidip gelicez, o zaman da menü bildiremem. Pazartesiden itibaren yazmaya yeniden başlarım inşallah.
2 ay önce tüp bebek denemiştim ya belki o ilaçların etkisidir. Bugün doktora kittim kist olusmus.İnşallah canım
Neden acaba ...Farklı bir ilaç falan mı kullandın belki etkilemiştir.
İyi tatiller ...
Bence bu etkili olmuştur canım...Geçmiş olsun kist çok büyük değilse sorun olmuyor umarım küçüktür bende de var 12 mm .2 ay önce tüp bebek denemiştim ya belki o ilaçların etkisidir. Bugün doktora kittim kist olusmus.
Büyüklüğünü söylemedi canım doğum kontrol hapı verdi. Bir de yeniden tüp bebek sürecine başlamaya ikna etti. Önümüzdeki ay yeniden tedavi baslayacagizBence bu etkili olmuştur canım...Geçmiş olsun kist çok büyük değilse sorun olmuyor umarım küçüktür bende de var 12 mm .
Canım merhaba bende diyete başladım çocuk istiyorum boyum 160 kilom 75 ben bildiğin kendimi aç birakiyorum kilo vermek için dün basladim diyete sabah aç karnına 1 limonu ılık suya sıkıp içiyorum ardından sade kahve saat 12 gibi 1 haşlanmış yumurta öğlen 2 de nane limonlu yeşil çay akşamda menüm neyse iki.kasik tek ekmek 0 sadece ekmekle yenilir yemeklerde 1 tane Etimek yiyorum nasıl sence bu şekilde kilo verirmiyim bide egzersiz yapıyorum bel gobek kalça basen eriten hareketler bide gece uyumadan önce 2 kaşık yoğurda yarım limon 1 çay kaşığı pul bibersabah aç karna yarım saat yüzme
kahvaltı 11.00
menemen
lor salata
Ara 15.00
zencefilli zerdeçallı yoğurt
Akşam 18.00
taze fasulye
yoğurt
salata
bu akşam salata ve nohuta artık dayanamadım taze fasulye yedim valla...Bitti çok şükür detoks bakalım yarın tartı ne diyecek
Canım kolayliklar diliyorum. Rabbim en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin.Canım merhaba bende diyete başladım çocuk istiyorum boyum 160 kilom 75 ben bildiğin kendimi aç birakiyorum kilo vermek için dün basladim diyete sabah aç karnına 1 limonu ılık suya sıkıp içiyorum ardından sade kahve saat 12 gibi 1 haşlanmış yumurta öğlen 2 de nane limonlu yeşil çay akşamda menüm neyse iki.kasik tek ekmek 0 sadece ekmekle yenilir yemeklerde 1 tane Etimek yiyorum nasıl sence bu şekilde kilo verirmiyim bide egzersiz yapıyorum bel gobek kalça basen eriten hareketler bide gece uyumadan önce 2 kaşık yoğurda yarım limon 1 çay kaşığı pul biber