- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
Nasl olsun sınavlar çocuklar çok şükür ev halkı hastayız hep beraber kız okuldan hastalıkları getirip bize bulaştırıyorAllah bagislasin canım.
Sen nasılsın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasl olsun sınavlar çocuklar çok şükür ev halkı hastayız hep beraber kız okuldan hastalıkları getirip bize bulaştırıyorAllah bagislasin canım.
Sen nasılsın ?
Kolay gelsin canım çok geçmiş olsun.Nasl olsun sınavlar çocuklar çok şükür ev halkı hastayız hep beraber kız okuldan hastalıkları getirip bize bulaştırıyor
Şişmişiz ikimiz de ineriz inşallahBende +1.2 kg çıktım canım.sabah kalktığımda gözlerim şişti. Akşam sebze yemeği çorba içtim ne böyle ödem topladı bende anlamadim
Geçmiş olsun ,kolay gelsinNasl olsun sınavlar çocuklar çok şükür ev halkı hastayız hep beraber kız okuldan hastalıkları getirip bize bulaştırıyor
Tam aktif değiliz aslında günlük menü paylaşımı yapıp haftallık kilo bildiriyoruz.Tabii ki bu size uyarsa katılabilirsiniz..Merhabalar , ben iki yıl önce diyet gruplarına dahil olup çok keyifli bir kilo verme süreci yaşadım.Ama maalesef bir geri dönüş oldu ve şu an kendimi bir türlü topralayamiyorum.Bu grubun aktif olduğunu görünce çok heyecanlandım , acaba dahil olabiliyor muyuz?Kurallarınız neler?
Bende platese başladım canım. Dün ilk gunumduDün
kahvaltım
menemen
2 kk peynir
salata zeytin
Akşam
Kıymalı patlıcan rulo
salata
yoğurt
Geçtiğimiz hafta çok yoruldum.Ağır geldi bana bu kadar yüklenmek ,diyetisyenime göre kaslarım ödem yaptı ierleyen günlerde ödemler gidecek ve sporun etkisi görülecek dedi..Öğlen sızmışım resmen .3 gün evdeyim yayılacağım hiç bir iş de yapmayacağım
Evet canım bizim kadar tecrübelisi az bulunur İyi olmuş plates senin için de sevindim..Yılbaşında da kaçamak olacak onun için spora ağırlık verdim şu 7 leri bi görsem gam yemeyeceğim..Az kaldı bakalım dediğin gibi sabır..Bende platese başladım canım. Dün ilk gunumdu
Burda böyle bir grup bulmuşken katıldım. Haftanın 3 günüymüş ama ben 2 gün gidebileceğim.
Gözlerim yine sis uyandım. Niye böyle bilmiyorum. +1 cikiyorum
Şimdi spora da baslayinca kaslar ödem yapacak demek.
Neyse birden gider belki kilolalar.
Biz bu işe yillarimizi verdik sabirliyiz
Bende platese başladım canım. Dün ilk gunumdu
Burda böyle bir g
Merhaba vacu active'in faydasını gördünüz mü?Dün sabah
2 mercimek unlu muffin
2 kk peynir
6-7 zeytin
omlet
Ara
krışık meyve kefir
Akşam
bamya
fırında kaşarlı mantar
salata
yoğurt
Bu sabah
soğanlı omlet
2 muffin
2 kk peynir
salata
Ara
karışık meyve kefir
Dün deneme seansına gittim Vacu active için bayaa kaloriharcatıyor.Belimi zorlamadan yapacağım salı perşembeleri vacuactive çarşamba cuma yüzme yılbaşına kadar 7li rakamlar gelir heralde artık..Valla gelsin
Merhaba daha 4 seans yaptım benimki koşu bandı değil yatay bisiklet ama oda ısı ve vakumlu bir de rollshaper yapılıyor 15 dk.9 seans bitsin buradan paylaşacağım zaten nasıl işe yaradı mı diye.Şimdilik daha pek bir şey farketmedi aksine artıdayım.Merhaba vacu active'in faydasını gördünüz mü?
Cevap için teşekkürler.Takip edeyim ben sonucu merak ettimMerhaba daha 4 seans yaptım benimki koşu bandı değil yatay bisiklet ama oda ısı ve vakumlu bir de rollshaper yapılıyor 15 dk.9 seans bitsin buradan paylaşacağım zaten nasıl işe yaradı mı diye.Şimdilik daha pek bir şey farketmedi aksine artıdayım.