Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aslında doğumdan sonra bu kiloya geldim çok fazla da destek aldım ve bıraktım şimdi kendi kendime iyileşmeye çalışıyorum
Bende doğumlarda 100e kadar çıkmıştım ama emzirme dönemlerinde gitti son doğumdan sonra uzun emziremedim o yüzden gidemedi kaldı maalesef son doğumun üzerinden ne kadar süre geçti

sersum sersum canım bugün ne yiyeyim hadi sen söyle şuan sade bir kahve içiyorum hemen kahvaltı yapmam sabah ilk sınavı başarıyla atlattım. Eşimle oğlana tost yaptım tadına bile bakmadım küçücük baksam devamını getiriyorum😌

sersum sersum canım bugün ne yiyeyim hadi sen söyle şuan sade bir kahve içiyorum hemen kahvaltı yapmam sabah ilk sınavı başarıyla atlattım. Eşimle oğlana tost yaptım tadına bile bakmadım küçücük baksam devamını getiriyorum😌
Canim sen annene git gel, ondan sonra düzenli menü yazmaya basla.
Bende memlekete gidiyorum 2-3 haftalığına yarın. Bende menü yazamayacagim. Gelince de taşınma telaşım.baslayacak bir süre menü ile aranızda olamayacam

Bende memlekete gidiyorum 2-3 haftalığına yarın. Bende menü yazamayacagim. Gelince de taşınma telaşım.baslayacak bir süre menü ile aranızda olamayacam
Haklısın canım benim ki 3 günde olsa kendimi tutmak için kendimi size şikayet ediyorum 🙈 sana da iyi tatiller göreve ne zaman başlıyormuşsun

Aslında doğumdan sonra bu kiloya geldim çok fazla da destek aldım ve bıraktım şimdi kendi kendime iyileşmeye çalışıyorum
Burada düzenli menü paylaşıp fikir alırsan en azından disiplin olur senin için.Biz böyle başarıyoruz yıllardır ..Başarıyoruz ama bazen de yine başa dönüyoruz ..Böyle bir kader arkadaşlığı bizimkisi..
sersum sersum canım sana söz verdim menü yazacam diye ama haftasonu olunca yazamadım A aaadddaaa nın dediği gibi diyet kafasına girmedim azaltma yoluna gittim
Canım safrana katılıyorum sen tatilden sonra başla düzenli olarak..
Tatilde de kafan rahat olsun stres hemen etkilyor ,normal yemekleri ye zaten diyet olmuyor sadece porsiyonları abartma,gelince de toparlarız beraberce...
Şimdiden iyi tatiller canım,esel gel geldikten sonra çook çalışman lazım çookk
Haklısın canım benim ki 3 günde olsa kendimi tutmak için kendimi size şikayet ediyorum 🙈 sana da iyi tatiller göreve ne zaman başlıyormuşsun

Benim Doğumla alakası yok aslında size koşacak anlatayım
Kuzum 3,5 yalında şimdi doğumdan 1 yıl kadar sonra nedenini bilemediğimiz bağırsak sendromu yaşadım ve 1 yıl kadar sürdü birsürü dr gezdik bu süreçte 30 a yakın kilo aldım çünkü sadece patates pirinç ve makarnayla beslendim. Zaten pkos hastasıyım tabiki bu kadar kilo alınca o da yerinde durmadı ve büyüdü bu durum insülin direncimi ve kolestrol değerlerimi hoplattı. Tabiki bitmedi bir de ileri derecede alerji nedeniyle konkalarda şişme oldu ve sinüslerime oksijen yeteri kadar gitmediği için nefessiz kalıyorum ve tansiyonum yükseliyor
Fonksiyonel tıp uzmanına gittim diyetisyenden sonra çok başarılı gidiyordu ki verdiği vitamin takviyeleri midemde ve yemek borumda yara olmasına sebep oldu ve bıraktım 2 hafta önce

Benim hikayemin özetinin özeti bu

Kuzum 3,5 yalında şimdi doğumdan 1 yıl kadar sonra nedenini bilemediğimiz bağırsak sendromu yaşadım ve 1 yıl kadar sürdü birsürü dr gezdik bu süreçte 30 a yakın kilo aldım çünkü sadece patates pirinç ve makarnayla beslendim. Zaten pkos hastasıyım tabiki bu kadar kilo alınca o da yerinde durmadı ve büyüdü bu durum insülin direncimi ve kolestrol değerlerimi hoplattı. Tabiki bitmedi bir de ileri derecede alerji nedeniyle konkalarda şişme oldu ve sinüslerime oksijen yeteri kadar gitmediği için nefessiz kalıyorum ve tansiyonum yükseliyor
Fonksiyonel tıp uzmanına gittim diyetisyenden sonra çok başarılı gidiyordu ki verdiği vitamin takviyeleri midemde ve yemek borumda yara olmasına sebep oldu ve bıraktım 2 hafta önce

Zor bir süreç atlatmışsın..Umarım bundan sonraki zamanda da başarılı olur istediğin kiloya sağlıkla kavuşursun ..Burada hepimiz olumsuzluklar ,başarısızlıklar yaşıyoruz ama buradayız ve pes etmiyoruz..Kısaca sayfamızın adı gibi hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz :KK5:Bir süre buralar boş olabilir çünkü okul tatili başlıyor herkes tatilde sonrasında daha hareketlenecek..Ben buralardayım takılırız.. :KK66:

Zor bir süreç atlatmışsın..Umarım bundan sonraki zamanda da başarılı olur istediğin kiloya sağlıkla kavuşursun ..Burada hepimiz olumsuzluklar ,başarısızlıklar yaşıyoruz ama buradayız ve pes etmiyoruz..Kısaca sayfamızın adı gibi hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz :KK5:Bir süre buralar boş olabilir çünkü okul tatili başlıyor herkes tatilde sonrasında daha hareketlenecek..Ben buralardayım takılırız.. :KK66:
Sevinirim 😌 siz kendinizi tanıtmadınız

Ben bu topiği 2013 yılında açtığımdan beri 1 kere ideal kiloma gelip 2 defa da alıp alıp geri dönüp kilo verme sürecine devam ediyorum ..Açıkçası bir çoğumuz bu kopuşları yaşadık ama içimizde ideal kilosunda olanlar da var..Onlar bizden dirayetli çıkıp başardılar ve bizler de onlardan ilham alarak bu maceraya pes etmeden devam ediyoruz.48 yaşındayım ve şuan 85-86 kg arası gidip geliyorum .Bu kilo benim kırılma kilom ve bir türlü gitmiyor..Uzun süredir diyette olduğum için de stres etkiliyor tabii.2 diyetisyen değiştirdim ve yine kendimle başbaşa kaldım..Hedefim inşallah 50 yaşına gelmeden 70 li kiloları görmek ve orada sabit kalmak :KK8: :KK8: :KK8::KK66:

Tesekkurler canimcim gecen yil 62 oldum yazmissin ozellikle mi kilo almak istedin kuzum

Aaa nasil buldun seyla yi sevindim ama birden gelmemisti o soyledi gelemeyecegini ve gitmisti

Cnimcim donmussun tatilden tam detoks yapma bedenini hemen cezalandirmis olursun diyecektim ki baslamissin canimcim sen de benim onceki halim gibi bedenini cezalandirma normal nirmal beslen istersen yoksa yine streste girecek

Canimcim biraz azaltarak git istersen direk diyet olarak yapmazsin canini uzme

Ayyy hemen yap nirmal kahvaltini bosver cnim
aslında aramadım. bazen direk geliyor ya karşına. hani yemeklere bakıyordum . kaydırırken baktım seyla yazıyor . zaten az rastlanır bi isim. mutfak. vs .
üstelik florida . usa.
bence o dedim . yazdım . öyle oldu

Tesekkurler canimcim gecen yil 62 oldum yazmissin ozellikle mi kilo almak istedin kuzum

Aaa nasil buldun seyla yi sevindim ama birden gelmemisti o soyledi gelemeyecegini ve gitmisti

Cnimcim donmussun tatilden tam detoks yapma bedenini hemen cezalandirmis olursun diyecektim ki baslamissin canimcim sen de benim onceki halim gibi bedenini cezalandirma normal nirmal beslen istersen yoksa yine streste girecek

Canimcim biraz azaltarak git istersen direk diyet olarak yapmazsin canini uzme

Ayyy hemen yap nirmal kahvaltini bosver cnim
62 olayını cevaplamamışım ada . kusura bakma canımcım
isteyerek olmadı da yemekten de alıkoyamadım kendimi.
şart koşmadım kendime. istediğimi yedim . canım çekti. pişman da olmadım . ama pantolonlar vs sığmadı totoma.
işte öyle bi şey .
şimdi yine yiyorum maşallah . iştah açıldı.

Selam kızlar...Dün doğum günümdü kaçamaklıydı dışarıda yedik.. sabah tartıldım cumartesi tartıldığımdan 150 gr fazla geldim nasıl oluyorsa bu 85 kg benim lanetim oldu:KK47:
Cumartesi kilo:85.45
Pazar kilo:85.60 kg
Kafayı yiycem..Tüm tahlilleri yaptırdım sorun da yok gidecek gidecek ama bana da gelecekler bu arada..:confused::confused:
Bu sabah kahvaltım
Eki Görüntüle 3188772
Yarın Afyona termal otele 3 günlüğüne tatile gidiyoruz..Az biraz çimelim yoğrulalım da oramız buramız düzelsin dedik..:KK8::KK8:

Mutlu sağlıklı yıllar sersumcum💕💕

Maşallah hafıza süper vallahi sen sorunca hatırladım herşeyi çok unutur oldum ben

Ne desen haklısın kuzum hep yoğunluk hastalık derken diyeti de sizide çok ihmal ettim birde yedikçe kilom artıyor artıyı gördükçe daha çok yer oldum ne olacak sonum bilmiyorum kendime üzülmeye başladım hiçbir şeye engel olamıyorum size gelince bir gaz geliyor geçenlerde olduğu gibi 1 hafta iyi gidiyorum sonra yine tökezliyorum. Bugün tartıldım 89 u gördüm canım sıkıldı ne var ne yok herşeyi yedim çok saçma bir haldeyim

Hiç güzel görünmedi gözüme 😏

Ben de aynı durumdayım nadalcim ,toparlanmamız lazım…

Selam kızlar cuma tartılmayı unuttum pazartesi tartıldım ,geçen hafta da pazar tartılmışım

Geçen hafta 79,0
Bu hafta 79,4

Bugünkü menümü yazayım

Sabah 2 yumurtadan omlet peynir zeytin badem ve kuru üzüm

Ara 1 kupa filtre kahve

Akşam yayla çorbası fırında sebzeli tavuk az erişte salata

sersum sersum canım sana söz verdim menü yazacam diye ama haftasonu olunca yazamadım A aaadddaaa nın dediği gibi diyet kafasına girmedim azaltma yoluna gittim
İyi yapmissin kuzum gercekten
Ayy tost cok severim oluldaki tost makinasi. Ozuldu yoksa surekli tost yerdim okulda sen de yesene canim iki dilim ekmek arasi koy kasari kahvaltin olsun nOlcak kinem
Evet canim ben de tam safrancim nerde yazacaktim ki dedim telasi vardir simdi sen menu oaylamasan da aklima geldikce gel surecten bizi haberdar et cok merak ediyorum seni

Ben hosgeldin demekte geciktim canim aramiza hosgeldin okuyunca gercekten cok zor bir surecten gectigini anladim umarim iyi olursun en yakin zamanda sakin oes etme
Ben 33 yasin 1,67 68 boyunda ve 57 58 kilodayim sersumcum bu topingi aldiginda surekli diyet yapiyordum sekiz sene diyet yapip daha cok kilo alanlardandim aonra biraz beslenme ve psikoloji isine girince gitti kilocuklar cok sukur
62 olayını cevaplamamışım ada . kusura bakma canımcım
isteyerek olmadı da yemekten de alıkoyamadım kendimi.
şart koşmadım kendime. istediğimi yedim . canım çekti. pişman da olmadım . ama pantolonlar vs sığmadı totoma.
işte öyle bi şey .
şimdi yine yiyorum maşallah . iştah açıldı.
Kuzum ne demek kusura bakma ask olsun, icinden yemek gelsiyse ye iyi yapmissin canimcim belki strest olmussundur belki de yemek istemissindir sen halledersin

aslında aramadım. bazen direk geliyor ya karşına. hani yemeklere bakıyordum . kaydırırken baktım seyla yazıyor . zaten az rastlanır bi isim. mutfak. vs .
üstelik florida . usa.
bence o dedim . yazdım . öyle oldu
Ben de buldum canım sayende .Çok kaliteli ve güzel bir sayfası var...
Selam kızlar sınavlar şuanlik bitti bende yarından itibaren menü yazicam inşallah güzel kilolar veririz 🤗🤗🤗🤗
Hadi geçmiş olsun
Mutlu sağlıklı yıllar sersumcum💕💕

Ben de aynı durumdayım nadalcim ,toparlanmamız lazım…
Sağol canımcım... :KK68:
Selam kızlar cuma tartılmayı unuttum pazartesi tartıldım ,geçen hafta da pazar tartılmışım

Geçen hafta 79,0
Bu hafta 79,4

Bugünkü menümü yazayım

Sabah 2 yumurtadan omlet peynir zeytin badem ve kuru üzüm

Ara 1 kupa filtre kahve

Akşam yayla çorbası fırında sebzeli tavuk az erişte salata
Gel artık gell...
İyi yapmissin kuzum gercekten

Ayy tost cok severim oluldaki tost makinasi. Ozuldu yoksa surekli tost yerdim okulda sen de yesene canim iki dilim ekmek arasi koy kasari kahvaltin olsun nOlcak kinem

Evet canim ben de tam safrancim nerde yazacaktim ki dedim telasi vardir simdi sen menu oaylamasan da aklima geldikce gel surecten bizi haberdar et cok merak ediyorum seni

Ben hosgeldin demekte geciktim canim aramiza hosgeldin okuyunca gercekten cok zor bir surecten gectigini anladim umarim iyi olursun en yakin zamanda sakin oes etme
Ben 33 yasin 1,67 68 boyunda ve 57 58 kilodayim sersumcum bu topingi aldiginda surekli diyet yapiyordum sekiz sene diyet yapip daha cok kilo alanlardandim aonra biraz beslenme ve psikoloji isine girince gitti kilocuklar cok sukur

Kuzum ne demek kusura bakma ask olsun, icinden yemek gelsiyse ye iyi yapmissin canimcim belki strest olmussundur belki de yemek istemissindir sen halledersin
Tatilde İstanbulda mısın yoksam var mı yine bir yurt dışı serüveni cicim...:KK8::KK8:

Selam kızlar..
Dün midem kötüydü hafif de olsa bir grip atlatıyorum üstüne de bugün regl oldum ..Ama beslenmemde sorun yok ..
Bu sabah
peynirli omlet
salatalık domates
1 dilim kızarmış tb ekmeği

yoğurtlu makarna yiyorum şu an .
işte benim sıkıntım . kanbonhidrat ve çikolata gofret bağımlılığı mı oldum ne oldum . ne güzel düzene girdiydim. hayırlısı olsun

X