Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Arada 1 havuç kiraz sapı çayı
Öğlen
3 y.k yulaf
4 y.k yoğurt
1 yk yaban mersini
1 çay k tarçın
1 çay k hindistan cevizi
1 tatlı k chia

Arada
sütlü kahve 1 ceviz
Akşam
3 kase çorba(lahana,patlıcan.1 avuç mercimek,sarımsak soğan.biber 1 tutam ıspanak 1 kaşık z.yağı ile lahana çorbası aslında sınırsız ben 3 kase yedim)
1 bardak keten tohumlu kefir

Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
1 kaşık peynir
1 dilim ekmek

Ara
2 gün kurusu
1 Trabzon hurması

Akşam
Yarım ekmek arası uskumru
Salata
1 bardak şalgam

3 tane tulumba tatlı
1 kaşık tahin

Canim gorumcen boşandı mi ?
Maşallah hafıza süper vallahi sen sorunca hatırladım herşeyi çok unutur oldum ben
Selam kızlar yine azaldık gelin toparlanın artık aaaa kızıyorum bakkk...:sinirli::sinirli: N nnnadal @Aytenazmi @adilemir @ficans
Dün öğlen
Eki Görüntüle 3186346
Dün akşam
Eki Görüntüle 3186347
Bu sabah
Eki Görüntüle 3186350
Ne desen haklısın kuzum hep yoğunluk hastalık derken diyeti de sizide çok ihmal ettim birde yedikçe kilom artıyor artıyı gördükçe daha çok yer oldum ne olacak sonum bilmiyorum kendime üzülmeye başladım hiçbir şeye engel olamıyorum size gelince bir gaz geliyor geçenlerde olduğu gibi 1 hafta iyi gidiyorum sonra yine tökezliyorum. Bugün tartıldım 89 u gördüm canım sıkıldı ne var ne yok herşeyi yedim çok saçma bir haldeyim
Hiç güzel görünmedi gözüme 😏

Maşallah hafıza süper vallahi sen sorunca hatırladım herşeyi çok unutur oldum ben

Ne desen haklısın kuzum hep yoğunluk hastalık derken diyeti de sizide çok ihmal ettim birde yedikçe kilom artıyor artıyı gördükçe daha çok yer oldum ne olacak sonum bilmiyorum kendime üzülmeye başladım hiçbir şeye engel olamıyorum size gelince bir gaz geliyor geçenlerde olduğu gibi 1 hafta iyi gidiyorum sonra yine tökezliyorum. Bugün tartıldım 89 u gördüm canım sıkıldı ne var ne yok herşeyi yedim çok saçma bir haldeyim

Yapma cicim gel işte fırsat yarat kendine ..Bak ben de dahil hepimiz motivasyon kaybı yaşıyoruz..Ben de tatilde yedim valla gelince de tartılmadım direkt detoksa başladım oradakini temizleyip yeniden düzenli başlayacağım..Yoksa sonu yok aldıkça alıyoruz..Hele bir şu 79 u ucundan görsem ben de belki Safransari Safransari gibi 2 öğüne dönerim..Şimdilik eski diyete devam..
Ahh çok güzeldi diyeceğim ama değil :confused: ...Sabır 5-6 gün sürdürsem yeter ...:işsiz::işsiz:

Yapma cicim gel işte fırsat yarat kendine ..Bak ben de dahil hepimiz motivasyon kaybı yaşıyoruz..Ben de tatilde yedim valla gelince de tartılmadım direkt detoksa başladım oradakini temizleyip yeniden düzenli başlayacağım..Yoksa sonu yok aldıkça alıyoruz..Hele bir şu 79 u ucundan görsem ben de belki Safransari Safransari gibi 2 öğüne dönerim..Şimdilik eski diyete devam..
Ahh çok güzeldi diyeceğim ama değil :confused: ...Sabır 5-6 gün sürdürsem yeter ...:işsiz::işsiz:
İnşallah sabah itibari ile birkaç gün menü paylaşayım belki azcık frenleyebilirim kendimi canım perşembe akşamı sömestr yolculuğu var anneme gideceğim bende 10 gün memlekette olacağım inşallah

Günaydın
Bu smoothie' ler bana göre değil :işsiz: sabah normal kahvaltı olmazsa doymuyorum kahvaltıyı değiştirip diğer öğünlerle devam detoksa
Kahvaltım
1 dilim tb
peynirli omlet
1 kk peynir
6 zeytin
salata

Öğlen
3efb80b5-1554-4023-85a6-9cc3ca4e7b8d.jpg

afiyet olsun kuzum .
zeytin yağı ben de severim .
yemeklerde . salatalarda özellikle . çiğden . limon . nam nam .
Tesekkurler canimcim gecen yil 62 oldum yazmissin ozellikle mi kilo almak istedin kuzum
geçenlerde instagramda gezinirken seyla olduğunu düşündüğüm bir sayfa gördüm.
incelediğimde mutfak , yemek . tarif üzerine.
yazdım sonra.
benim dedi. selam söyledi. sayfası bu. oldukça güzel lezzetli şeyler var.
Aaa nasil buldun seyla yi sevindim ama birden gelmemisti o soyledi gelemeyecegini ve gitmisti
Selam kızlar..Afyona gittik geldik yarın gelecektik ama erken döndük eski otel villa tipiydi bahçesinde mangal falan yapabiliyorduk oyalanıyorduk bu otel daire şeklinde odada yine havuz var ama sıkıldık nedense..Yetti gerçi 1 gün geç 1 gün erken farketmiyor..Kedimi de özlemiştim...Yarın detoksa başlıyorum hadi bakalım hayırlısı:21::21:
Cnimcim donmussun tatilden tam detoks yapma bedenini hemen cezalandirmis olursun diyecektim ki baslamissin canimcim sen de benim onceki halim gibi bedenini cezalandirma normal nirmal beslen istersen yoksa yine streste girecek

Canimcim biraz azaltarak git istersen direk diyet olarak yapmazsin canini uzme
Günaydın
Bu smoothie' ler bana göre değil :işsiz: sabah normal kahvaltı olmazsa doymuyorum kahvaltıyı değiştirip diğer öğünlerle devam detoksa
Kahvaltım
1 dilim tb
peynirli omlet
1 kk peynir
6 zeytin
salata
Ayyy hemen yap nirmal kahvaltini bosver cnim

Tesekkurler canimcim gecen yil 62 oldum yazmissin ozellikle mi kilo almak istedin kuzum

Aaa nasil buldun seyla yi sevindim ama birden gelmemisti o soyledi gelemeyecegini ve gitmisti

Cnimcim donmussun tatilden tam detoks yapma bedenini hemen cezalandirmis olursun diyecektim ki baslamissin canimcim sen de benim onceki halim gibi bedenini cezalandirma normal nirmal beslen istersen yoksa yine streste girecek

Canimcim biraz azaltarak git istersen direk diyet olarak yapmazsin canini uzme

Ayyy hemen yap nirmal kahvaltini bosver cnim
Yok canım yok 2 gün yaptım normale döndüm hemen sadece az ödem atayım dedim bitti gitti...:KK66::KK66:

Sabah
peynirli omlet
2 dilim sucuk
yeşillik
1 kk peynir
6 zeytin
1 dilim tb

Öğlen
küçük bir sandviç

Akşam
100 gr ızgara tavuk
ızgara sebzeler