Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
2 küçük kare peynirli börek
3 zeytin

Ara
1 Cennet hurması
1 kare bitter
1 sıkma mercimek köfte

Akşam
1 kepçe nohut
2 kaşık pirinç pilavı
Turşu

Şimdi kahve ile 1 kare bitter

Günaydın
Pazar sabah
b99077b4-5e4e-4d2b-8b5a-9be5d90e7616.jpg
Öğlen
80394f79-be15-4664-96dc-90f8a0ea6584.jpg
Akşam
5f12a2de-2d27-4798-a6ad-b13f513429a5.jpg
Bu sabah
4ace54b6-cfab-46b6-b202-3c1d8585f7c8.jpg

Kızlar biz bir haftadır hastalıktan kırıldık evde hepimiz çok kötüydük çok şükür 2 gündür tam iyileşemesekte toparlamaya başladık ama diyet adına hiçbirşey yapmadım hatta gecemiz gündüzümüz birbirine girdi gece 1 de tost bile yaptım yedik haftayı makarna tost ve çorbayla geçirdim cuma günü kilo aldım mı diye bakacaktım ama baskülümün pili bitmiş yeni pil aldım bu sabahta tartılmayı unuttum yarın sabah akibetimi göreceğim inşallah
Ahh canim benim cok cok gecmis olsun evde bir kisi hastalaninca herkes arkasindan gidiyor valla
Hadsiz birine haddini bildirdim diye dün ceza aldım 🙄

Kilo bildirimi yapamadım ondan.
Kilom sabit 53. Çok şükür 🙏
İyi yapmissin safrancim sen yaptiysan pek de dogru sebeptendir bazen cok hakediyorlar insanlar

Ya kızlar ben çok uzun zamandır gece 4-5 gibi uyanıp 7 ye kadar felan uyuyamıyorum.
Bu süre zarfında uykumu iyice kaçırmasın diye telefon felan da elime almiyirum, yatakta sinir bozucu bir şekilde öyle bekliyorum.

Bunu düzene sokmak için ne yapabilirim, akşamları papatya çayı içiyorum ama bir faydası olmuyor

Ya kızlar ben çok uzun zamandır gece 4-5 gibi uyanıp 7 ye kadar felan uyuyamıyorum.
Bu süre zarfında uykumu iyice kaçırmasın diye telefon felan da elime almiyirum, yatakta sinir bozucu bir şekilde öyle bekliyorum.

Bunu düzene sokmak için ne yapabilirim, akşamları papatya çayı içiyorum ama bir faydası olmuyor
Canım tamamen stres ve belirsizlik kaynaklı bende de oluyordu,hergün tam saat 3 te...hem de çalışırken düşün işe gitmek de zorundasın ama uyuyamıyorsun tam işe gitme saatinde uykun geliyor..Çok fenaydı eşim yoktu nasıl olacak ne olacak stresinden yaşadım hep.Sen de strestesin ondandır..Nefes egzersizi de işe yarayabilir belki sende bende pek yaramadı da..4 sn de nefes al 7 sn tut 8 saniyede bırak duymuşsundur.Uyanınca onu da yapabilirsin..
Ben sesli roman dinliyorum uyumak için kulaklıkla daha 10. dk da uyuyup kalıyorum dene istersen..

Son düzenleme:
Canım tamamen stres ve belirsizlik kaynaklı bende de oluyordu,hergün tam saat 3 te...hem de çalışırken düşün işe gitmek de zorundasın ama uyuyamıyorsun tam işe gitme saatinde uykun geliyor..Çok fenaydı eşim yoktu nasıl olacak ne olacak stresinden yaşadım hep.Sen de strestesin ondandır..Nefes egzersizi de işe yarayabilir belki sende bende pek yaramadı da..4 sn de nefes al 7 sn tut 8 saniyede bırak duymuşsundur.Uyanınca onu da yapabilirsin..
Ben sesli roman dinliyorum uyumak için kulaklıkla daha 10. dk da uyuyup kalıyorum dene istersen..
Bende kitap okuyorum canim. Uykuya dalmadan uzun süre önce ekran temasını kesiyorum felan. Kaliteli uyku olsun diye yok.

Magnezyumun almayı planlıyorum, onun bir formülü uyku kalitesini artiriyormus. .
Nefes egzersizini de denerim.

Kızlar 5 gündür önceden yaptığım detoxu yapıyorum suanlik çok iyi gidiyor cumartesi başlamıştım hep sınav var diye erteliyorudm iyi oldu 66 üzerine çıktıktan sonra sinirlerimi bozdu yeter gari dedim buakdar zorlukla basedebıliyorsun da kendinle mı baş edemiycen dedim patladı gitti 🤗😅😅😅cumaya kadar kilo bildirmiycem cuma görüşürüz sürpriz olsun

Kızlar 5 gündür önceden yaptığım detoxu yapıyorum suanlik çok iyi gidiyor cumartesi başlamıştım hep sınav var diye erteliyorudm iyi oldu 66 üzerine çıktıktan sonra sinirlerimi bozdu yeter gari dedim buakdar zorlukla basedebıliyorsun da kendinle mı baş edemiycen dedim patladı gitti 🤗😅😅😅cumaya kadar kilo bildirmiycem cuma görüşürüz sürpriz olsun
Cuma yarın değil mi kıss..:KK8::KK8:

X