Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ozaman kilumubdeyip başlayın mı 😅😥😥🤐
66 kilo oldum şaka gibi ödem galiba çoğu çünkü vücudum çok yorgun hissediyorum bir haftadır ara ara ip atlıyorum ama dizlerime fazla hasar vermemek için okadar oluyor 24 ünde çocuk gelişimi sınavım var az kaldı derslerim inşallah geçerim derslerden sonrad ilahiyat bekliy820 de nekadar yapabilirsek artık

Günaydın
Dün öğlen
6ea02b82-43d3-4d9a-9ec4-418caa149364.jpg Dün akşam 63072e7a-251b-42e0-b0cf-a77caf06f478.jpg
Bu sabah
4dddee45-bd66-42ea-b4ff-7be9669626d8.jpg

Iyi aksamlarrr kızlar hafta sonu hiç ugrayamadim kusura bakmayın 🙄 yine diyet gitti ne olacak böyle bilmem bakalım hayırlısı hiç bu kadar gitmemiştim bi yere bu ara çok arttı misafirliklerim daha da var . Neyse yavaş yavaş ilerleyeceğiz inşallah

Iyi aksamlarrr kızlar hafta sonu hiç ugrayamadim kusura bakmayın 🙄 yine diyet gitti ne olacak böyle bilmem bakalım hayırlısı hiç bu kadar gitmemiştim bi yere bu ara çok arttı misafirliklerim daha da var . Neyse yavaş yavaş ilerleyeceğiz inşallah
Gezmeler olunca diyet gidiyor..Ben de kaçıyorum her yerden..

Canim kimse ayın 30 günü diyet yapmıyor.
Ama ayın 25 günü yapmak gerekiyor.
Sende toparla kendini menülerini artik

Bugun menumu yazayım
Sabah haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin
Ogle haşlanmış karnabahar 1 dilim tb ekmeği ezme turşu
Akşam 1 kse tavuk çorbası patlıcan yemeği salata
Su 2.5 lt

Selam kızlar uzun zamandır gelemedim vizeler üst üste geliyor bende kendimi kaybediyorum çok yorucu ama güzel enerji veriyor bana sürekli oturmaktan kilo aldm ben üzgünüm nasıl durucam bilmiyorum ağlamak istiyorum
Hoşgeldin canım üzülme topikçe ortak sorunumuz kilo vermek sağlığın, sıhhatin yerinde olsunda başlarsın
Günaydın kızlar...Suyumu 3.5 lt ye çıkardı diyetisyen hem de bitki çayları hariç içiç bitmiyor be 2 gündür...
Kahvaltım
Neeee 3.5 lt mii bende 1 lt 1.5 lt içebiliyorum çay, bitki çayı, kahve çok içiyorum şu aralar
Bugün annem de covid pozitif çıktı 2 gün önce kardeşime gittiydi 1 gün kalmıştı hemen bulaştı tabii..Şimdilik iyi geçiriyorlar maşallah hepsi aşılı..Çok arttı yine sizler de dikkat edin diyecem de çocuklar okuldan getiriyor benim de yeğenimden geldi ...
Canım çok geçmiş olsun inşallah kolay atlatırlar covid ismi artık ürkütücü gelmiyor alıştık ya grip gibi geliyor.

Safransari Safransari ben seni gıda müh. bölümün diye aklımda kalmış nedense

Neeee 3.5 lt mii bende 1 lt 1.5 lt içebiliyorum çay, bitki çayı, kahve çok içiyorum şu aralar

Canım çok geçmiş olsun inşallah kolay atlatırlar covid ismi artık ürkütücü gelmiyor alıştık ya grip gibi geliyor.
Valla içim dışım cılk cılk oldu :confused:
Canım covid kişiden kişiye değişiyor anne babalarımızın çoğunun kronik hastalıkları var bu korkutuyor onları arttırıp tetikliyor bu virüs.Yine de kendimizi korumalıyız grip gibi belirtileri olsa da..Her bulaştığında bir seker bırakıyor vücutta..

Iyi aksamlarrr kızlar ben geldim menü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Biraz tulum peyniri
5 zeytin
Ogle tavuklu salata Türk kahve si 1 bitter çikolata
Akşam
Patlıcan yemeği
Salata
Yarim cennet hurması
Su 2.5 lt

Bugün annem de covid pozitif çıktı 2 gün önce kardeşime gittiydi 1 gün kalmıştı hemen bulaştı tabii..Şimdilik iyi geçiriyorlar maşallah hepsi aşılı..Çok arttı yine sizler de dikkat edin diyecem de çocuklar okuldan getiriyor benim de yeğenimden geldi ...
Canım çok çok geçmiş olsun müthiş bir salgın var dediğin gibi özellikle okullarda
Ben aynen aynı okuldayım canım devam orda☺️
Bugun menumu yazayım
Sabah haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin
Ogle haşlanmış karnabahar 1 dilim tb ekmeği ezme turşu
Akşam 1 kse tavuk çorbası patlıcan yemeği salata
Su 2.5 lt
Canım hayatımızın her anımda misafir olacak yeme içme olacak sosyal varlıklarız ama mükemmeliyetçi anlayışı kırmak lazım ya hep ya hiç değil de zararın neresinden dönersek kar gibi mesela haftada iki gün misafir varsa azaltarak alablirsin tabağına yoksa mükemmel diyet diye bir şey yok biz zaten normal yediklerimizden ziyade battı balık yan gider kısmında yaptıklarımızdan kilo alıyoruz

X