Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Allah kabul etsin canım ben de tutmak istiyorum da olmuyor niyeyse

Allah kabul etsin inşallah canım benimde niyetim var
Düşünmeden niyet etmek gerekiyor canım benim bugün 2.gündü çok şükür yarın daha niyetleneceğim perşembe oğlanın tiyatrosu cuma günü de misafirim var haftaya devam edeceğim borcum çok benim

Akşam 1 küçük havuçlu cupcake yedim kahvenin yanında gece sahur yapmadım
İftar
1 kase soğuk ayran çorbası
2 kaşık pilav üstü 2 kaşık kuru fasulye
2 ince dilim ekmek

Kahve

Şimdi de canım çok dondurma çekti buzlukta vardı az miktarda nefsimi körelttim üstüne sade nescafe içtim sahur yapmadan niyetleneceğim hiç zorlanmadığım için mideme yük etmiyorum😘

İftar
2 ince dilim ekmek

Kahve

Şimdi de canım çok dondurma çekti buzlukta vardı az miktarda nefsimi körelttim üstüne sade nescafe içtim sahur yapmadan niyetleneceğim hiç zorlanmadığım için mideme yük etmiyorum😘
Akşam yemeğinden hemen sonra birkaç çilek yemiştim şimdi aklıma geldi

İftar
2 ince dilim ekmek

Kahve

Allah kabul etsin canım.
Bende bu hafta niyetlenmeyi düşündüm bugün bir davetteyim, hafta sonu titamayacagim. Pazartesi de davetteyim. Salı gününden itibaren tutarım inşallah

ÖĞLEN
6a7c5296-f66a-4de1-9934-5e014f0693d4.jpg

Canımcım turşu severim ama çok yemem o diyetisyen de yasaklıyor malum..Ogün istisna olarak yedim ve kaçırdım anlaşılan bir daha daha dikkatli tüketeceğim korkuyorum tansiyondan Allah korusun:işsiz:
Annem iyi çok şükür canım.Geçen yıl anevrizma operasyonu geçirdi ve çok şükür atlattı erken teşhis hayat kurtarır diye boşuna demiyorlar.Başdönmesiyle gitmişti dr a MR da çıktı anevrizma hemen Ankaraya getirdim çok iyi de bir dr u vardı,çok şükür yıllık kontrolü de iyi..Allahım sağlıklı ömür versin.Şimdi evinde arada kardeşime gidip çocuklara bakıyor1-2 gün sonra evine gidiyor yine..
Ne güzel canım ya hem kardeşine hem sana yetişiyor kayınvalıdelerde böyle konularda pek hayır yok sanki

Selam kızlar düzenli menü paylaşamıyorum aklıma gelenkeri yazıyım

Sabah 1 dilim peynirli tava böreği, çay
Ara hurma, kahve, balkabağı topu yapmıştım onun tadına baktım
Akşam niyetine palamut salata

Ne güzel canım ya hem kardeşine hem sana yetişiyor kayınvalıdelerde böyle konularda pek hayır yok sanki
Maalesef genelde yok..Annem kaynana gerçi ama ..Kişilik meselesi sanırsam..İnsan vericiyse anane de olsa babanne de olsa ayırt etmiyor ben annemde öyle gördüm..Gelinimiz de hep der zaten çok hakkı var diye..Görmesi takdir etmesi de güzel..

Selam kızlar
Sabah:sucuklu yumurta,1 dilim ekmek,peynir ,zeytin
Öğlen:etli yaprak sarması,yoğurt
1tane mandalina
Salep,kahve

benim çocuklar hasta,yaprak sarması severler diye yaptım ama yemiyorlar,bana kaldı hep

Selam kizlarrr dün gelemedim buraya disardaydim akşama kadar 2 gezme gezdim 😂 eve girmem geç oldu tabi yiyeceğimi de yedim . Nasi gidecekse bu kilolar . Bugün de sabah kalkıp işe gittim derken anca girebildim .
Bugun menumu yazayım hemen
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri zeytin yeşillik
Ogle tavuklu karnabahar fırında
2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt.
Ara Türk kahvesi ve 1 kare bitter
Akşam 1 kase yoğurt çorbası 2 kaşık kadar patates kavurması
Su 2.5 lt

X