Allah kabul etsin canım ben de tutmak istiyorum da olmuyor niyeyse
Düşünmeden niyet etmek gerekiyor canım benim bugün 2.gündü çok şükür yarın daha niyetleneceğim perşembe oğlanın tiyatrosu cuma günü de misafirim var haftaya devam edeceğim borcum çok benimAllah kabul etsin inşallah canım benimde niyetim var
Akşam yemeğinden hemen sonra birkaç çilek yemiştim şimdi aklıma geldiAkşam 1 küçük havuçlu cupcake yedim kahvenin yanında gece sahur yapmadım
İftar
1 kase soğuk ayran çorbası
2 kaşık pilav üstü 2 kaşık kuru fasulye
2 ince dilim ekmek
Kahve
Şimdi de canım çok dondurma çekti buzlukta vardı az miktarda nefsimi körelttim üstüne sade nescafe içtim sahur yapmadan niyetleneceğim hiç zorlanmadığım için mideme yük etmiyorum
Allah kabul etsin canım.Akşam 1 küçük havuçlu cupcake yedim kahvenin yanında gece sahur yapmadım
İftar
1 kase soğuk ayran çorbası
2 kaşık pilav üstü 2 kaşık kuru fasulye
2 ince dilim ekmek
Kahve
Şimdi de canım çok dondurma çekti buzlukta vardı az miktarda nefsimi körelttim üstüne sade nescafe içtim sahur yapmadan niyetleneceğim hiç zorlanmadığım için mideme yük etmiyorum
Canım burdayıö geçen geldim msjları da okudum hatta yorum yapıyordum araya başka birley girdi bikaç gün yoğun olumca anca geldim ama burdayıö
Ne güzel canım ya hem kardeşine hem sana yetişiyor kayınvalıdelerde böyle konularda pek hayır yok sankiCanımcım turşu severim ama çok yemem o diyetisyen de yasaklıyor malum..Ogün istisna olarak yedim ve kaçırdım anlaşılan bir daha daha dikkatli tüketeceğim korkuyorum tansiyondan Allah korusun
Annem iyi çok şükür canım.Geçen yıl anevrizma operasyonu geçirdi ve çok şükür atlattı erken teşhis hayat kurtarır diye boşuna demiyorlar.Başdönmesiyle gitmişti dr a MR da çıktı anevrizma hemen Ankaraya getirdim çok iyi de bir dr u vardı,çok şükür yıllık kontrolü de iyi..Allahım sağlıklı ömür versin.Şimdi evinde arada kardeşime gidip çocuklara bakıyor1-2 gün sonra evine gidiyor yine..
Tamam canım sakın temelli kaybolma yineCanım burdayıö geçen geldim msjları da okudum hatta yorum yapıyordum araya başka birley girdi bikaç gün yoğun olumca anca geldim ama burdayıö
Maalesef genelde yok..Annem kaynana gerçi ama ..Kişilik meselesi sanırsam..İnsan vericiyse anane de olsa babanne de olsa ayırt etmiyor ben annemde öyle gördüm..Gelinimiz de hep der zaten çok hakkı var diye..Görmesi takdir etmesi de güzel..Ne güzel canım ya hem kardeşine hem sana yetişiyor kayınvalıdelerde böyle konularda pek hayır yok sanki