SüpermişEki Görüntüle 3168826 termosa kahvemi yapıyorum ara ara akşama kadar soğumadan içiyorum yanındaki de suluğum günde 3 defa dolduruyorum 2250 ml oluyor, termosta kahvem bitincede yeşil çay yapıyorum onuda yatana kadar içiyorum böylece ağzım boş kalmıyor kendime savaş açtım
O nasıl az yürümek 12000 adımIyi akşamlar canlar bugün menumu yazayım evdeydim bugün
Sabah kahvaltıda tost yedim 2 dilim sucuklu 2 tam buğday ekmeğine biraz peynir 1 ck bal yedim
Ara 1 mandalina yarim elma
Ogle 1 kase tavuk çorbası ve yoğurt
Ara 2 kare bitter sade Türk kahvesi
Akşam yumurtalı ıspanak yemeği ve salata 1 dilim tb ekmeği
Su 3 lt
Bugün temizlik filan da yaptım dışarı da çıktım az yürüdüm 12000 adım olmuş
Cogunu evde atmisimdir canımO nasıl az yürümek 12000 adım
Evde telefonun üstünde mi hepCogunu evde atmisimdir canımönceden 20000 lere variyordum ben ne sporlar yapıyordum ay valla şimdi pilim bitti yoruluyorum artık ev iş derken
Alemsin harika fikir...Eki Görüntüle 3169365
Her yere notlar astım sabah tartılmadan su içme diye alarm kurdum totem yaptım inşallah sabah fark görürüm
Yaaaa harikasınEki Görüntüle 3169365
Her yere notlar astım sabah tartılmadan su içme diye alarm kurdum totem yaptım inşallah sabah fark görürüm
N nnnadal nüansı gördün mü?Günaydınn kızlarrrr...
Eki Görüntüle 3169472
Yok akıllı bilekliğim var canımEvde telefonun üstünde mi hepben de evde saydırsam ooooo... Yarın ben de deneyeyim bariii
Afiyet olsun canımKahvaltı
Sucuklu yumurta
Biraz yufka ekmek
3 çatal peynir
Ara
Yarım muz, üzeri tahin
1 kare bitter
Akşam
1 kase tarhana çorba
4 kaşık erişte, yoğurt
Şimdi Eki Görüntüle 3169759
Burada kendime gülüyorumYok akıllı bilekliğim var canım
Ondan önce bende telefonu yanımdan ayirmiyordum canım doğru bir düşünce yapışık ikiz gibiydik telefonumlaBurada kendime gülüyorumne kadar teknoloji özürlüyüm..Aslında yazdıktan sonra aklıma geldi ama telefonu taşıman daha düşünülesi geldi o an..
Eveettt bak bunu önceden görmedim