evet canımcım. babaannesi deprem öncesi gelmişlerdi.Canım şok diyetler safranın dediği gibi versen bile sonrasında fazlasını geri alıyorsun ğstelik belki de protein diyeti senin bedenine uygun değildir
Ahhh sersumcum beni anlattın özellikle bu aralar okulda tam dediğini yaşıyorum ben koç burcuyuö ve ölümüne haksızlığa karşı duruyorum ama dediğin gibi o kişiler haksız olumca veya kendini savunmayınca ben ortada kaldım müdür iki ay az uğraşmadı benimle üstelik adam diyor ki bu olay seninle alaka bile değil ve ben senin çalışmanı çok beğeniyorum neyse o da ben de pes ettik valla ama baya zor zamanlar geçirdim okulda şimdilerde ders aldım artık
Canım kaçamaklı halim bile güzel bence kendine strst yapma kızına çok geçmiş olsun safrancıö kime sorsam ben dahil inanılmaz boğaz ağrısı var dediğin gibi bir çeşit virüs var çok kötü
Canım benim sana da çok geçmiş olsun daha iyi misin
Annemde yeni çıktı tansiyon çok üzülüyorum sersumcum şimdi dikkat ediyor çok
Ah canım haklı veliler çovuklar insan korkuyor babannler mi var sizde şimdi
koç burcu olunca ben de aynı. dayanamam ben de . illa söylemem lazım. susmak da bazen çıkarcı olmak gibi geliyor. kendi çıkarı için susan insanlara da dayanamıyorum.Canım şok diyetler safranın dediği gibi versen bile sonrasında fazlasını geri alıyorsun ğstelik belki de protein diyeti senin bedenine uygun değildir
Ahhh sersumcum beni anlattın özellikle bu aralar okulda tam dediğini yaşıyorum ben koç burcuyuö ve ölümüne haksızlığa karşı duruyorum ama dediğin gibi o kişiler haksız olumca veya kendini savunmayınca ben ortada kaldım müdür iki ay az uğraşmadı benimle üstelik adam diyor ki bu olay seninle alaka bile değil ve ben senin çalışmanı çok beğeniyorum neyse o da ben de pes ettik valla ama baya zor zamanlar geçirdim okulda şimdilerde ders aldım artık
Canım kaçamaklı halim bile güzel bence kendine strst yapma kızına çok geçmiş olsun safrancıö kime sorsam ben dahil inanılmaz boğaz ağrısı var dediğin gibi bir çeşit virüs var çok kötü
Canım benim sana da çok geçmiş olsun daha iyi misin
Annemde yeni çıktı tansiyon çok üzülüyorum sersumcum şimdi dikkat ediyor çok
Ah canım haklı veliler çovuklar insan korkuyor babannler mi var sizde şimdi
Afiyet olsun canım en sevdiğim kavala kurabiyesiKahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
Ara
Kahve, 1 hurma, 1 kare bitter, 1 kavala kurabiye
Akşam
3 kepçe tavuklu şehriyeli çorba.
1 elma
Bir koç burcu olarak 20 nisan(bazı yerde koç, bazı yerde boğa) bende aynıyım hiç siyasi olamıyorum illa fikrimi söylücem görmezden gelemiyorum sonra üzülen yine benkoç burcu olunca ben de aynı. dayanamam ben de . illa söylemem lazım. susmak da bazen çıkarcı olmak gibi geliyor. kendi çıkarı için susan insanlara da dayanamıyorum.
beni böyle tanısınlar umurum değil diyorum. ama inan ki böyle olunca daha çok takdir ediliyorsun. objektif olduğunu herkes biliyor çünkü. objektif olabilmek . adaletli olabilmek önemli bi erdem .
Sorun çıkmıyorsa şanslısın canım..Çocuklara iyi gelmiştir tabii dolaylı olarak sana da..Bizim kahrımızı yıllarca benim annem ve babam çekti ..Annem kızım küçükken 1 yıl kaldı bizde babacığım da yalnız gitti geldi garibim..Kaynanam 3 gün bile dayanamadı denedik gördük aslında eşim açısından görmesi de iyi oldu hep der bizim kahrımızı hep sizinkiler çekti derman oldu diye..Öldüler gittiler Allahın bildiğini kuldan niye saklayayım ...Bir annecim kaldı o da hala çeker bizi..evet canımcım. babaannesi deprem öncesi gelmişlerdi.
çok iyi oldu burada olmaları. bize de yalnızlık hissi geliyor böyle zamanlarda kalabalık olmak iyi oluyor
gideceğiz diyor kayınpeder pazar günü . umarım gitmezler bi 15 gün daha kalsalar keşke.
kahvaltı bile hazırlamadan evden çıkıyorum . sağ olsun yapıyor . çocuklara bakıyor . akşam yemek hazır oluyor .
ev derli toplu kalıyor.daha ne olsun . çok şükür . iyi ki gelmişler.
arada hiç sıkıntılı bi durum da yaşanmadı . bu deprem biraz sakinleştirdi ortalığı, kişileri.
2 dilim tb ekmeği
Yok kız dün haşlama yumurtaydı bugün menemen ..Taze çektim valla..Gözün bozulmuş senin iyi bakkkBen bu fotoğrafı dünde gördüm
Canim bende şaşırdım kaynananlarim geldiğini duyunca.evet canımcım. babaannesi deprem öncesi gelmişlerdi.
çok iyi oldu burada olmaları. bize de yalnızlık hissi geliyor böyle zamanlarda kalabalık olmak iyi oluyor
gideceğiz diyor kayınpeder pazar günü . umarım gitmezler bi 15 gün daha kalsalar keşke.
kahvaltı bile hazırlamadan evden çıkıyorum . sağ olsun yapıyor . çocuklara bakıyor . akşam yemek hazır oluyor .
ev derli toplu kalıyor.daha ne olsun . çok şükür . iyi ki gelmişler.
arada hiç sıkıntılı bi durum da yaşanmadı . bu deprem biraz sakinleştirdi ortalığı, kişileri.
Sen varyaaaa.Eki Görüntüle 3168761
Ben menemeni görünce bununla karıştırdım bu pazartesi günüymüş takibimdesin gözüm üstünde https://media.tenor.com/AmiXfvezmnwAAAAM/teteshrek-keeping-an-eye-on-you.gifsersum
Eki Görüntüle 3168761
Ben menemeni görünce bununla karıştırdım bu pazartesi günüymüş takibimdesin gözüm üstünde https://media.tenor.com/AmiXfvezmnwAAAAM/teteshrek-keeping-an-eye-on-you.gifsersum
Ne bileyim kız beynim menemeni kodlanmış teferruatlara takılmamış işteSen varyaaaa.....Bak bikerem orda 2 dilim ekmek var,bak bikerem orda biber var ,bak bikerem orda yeşillik yok...Gözlerini hissediyorummm
Oooooo süper emzik gibi cork cork içip duruyorsun deseneEki Görüntüle 3168826 termosa kahvemi yapıyorum ara ara akşama kadar soğumadan içiyorum yanındaki de suluğum günde 3 defa dolduruyorum 2250 ml oluyor, termosta kahvem bitincede yeşil çay yapıyorum onuda yatana kadar içiyorum böylece ağzım boş kalmıyor kendime savaş açtım
Çok küçük nüanslar var kaçırıyorsun..Ne bileyim kız beynim menemeni kodlanmış teferruatlara takılmamış işte
Aynen öyle biberonu elinde gezen bebeler gibiyimOooooo süper emzik gibi cork cork içip duruyorsun desene