Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tüm günümü toparlıyayım
Kahvaltı
1 Haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
1tk acuka
2 kare dilim tb ekmeği

Sade kahve

Öğle
1 karnıyarık
2 kaşık pilav

Yeşil çay
İncecik bir kek(tadına baktım)

Akşam
Az bulgur pilavı
1 kepçe kuru fasulye
1 kase yoğurt
Yeşillik

Sade Kahve
Churcill(limonlu tuzlu soda)

2 l su

evet canımcım. babaannesi deprem öncesi gelmişlerdi.
çok iyi oldu burada olmaları. bize de yalnızlık hissi geliyor böyle zamanlarda kalabalık olmak iyi oluyor
gideceğiz diyor kayınpeder pazar günü . umarım gitmezler bi 15 gün daha kalsalar keşke.
kahvaltı bile hazırlamadan evden çıkıyorum . sağ olsun yapıyor . çocuklara bakıyor . akşam yemek hazır oluyor .
ev derli toplu kalıyor.daha ne olsun . çok şükür . iyi ki gelmişler.
arada hiç sıkıntılı bi durum da yaşanmadı . bu deprem biraz sakinleştirdi ortalığı, kişileri.

koç burcu olunca ben de aynı. dayanamam ben de . illa söylemem lazım. susmak da bazen çıkarcı olmak gibi geliyor. kendi çıkarı için susan insanlara da dayanamıyorum.
beni böyle tanısınlar umurum değil diyorum. ama inan ki böyle olunca daha çok takdir ediliyorsun. objektif olduğunu herkes biliyor çünkü. objektif olabilmek . adaletli olabilmek önemli bi erdem .

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek

Ara
Kahve, 1 hurma, 1 kare bitter, 1 kavala kurabiye

Akşam
3 kepçe tavuklu şehriyeli çorba.
1 elma
Afiyet olsun canım en sevdiğim kavala kurabiyesi
Bir koç burcu olarak 20 nisan(bazı yerde koç, bazı yerde boğa) bende aynıyım hiç siyasi olamıyorum illa fikrimi söylücem görmezden gelemiyorum sonra üzülen yine ben

Sorun çıkmıyorsa şanslısın canım..Çocuklara iyi gelmiştir tabii dolaylı olarak sana da..Bizim kahrımızı yıllarca benim annem ve babam çekti ..Annem kızım küçükken 1 yıl kaldı bizde babacığım da yalnız gitti geldi garibim..Kaynanam 3 gün bile dayanamadı denedik gördük aslında eşim açısından görmesi de iyi oldu hep der bizim kahrımızı hep sizinkiler çekti derman oldu diye..Öldüler gittiler Allahın bildiğini kuldan niye saklayayım ...Bir annecim kaldı o da hala çeker bizi..

Canim bende şaşırdım kaynananlarim geldiğini duyunca.
Sürecin onlarla sıkıntısız geçmesine sevindim.

Oooooo süper emzik gibi cork cork içip duruyorsun desene
Ne bileyim kız beynim menemeni kodlanmış teferruatlara takılmamış işte
Çok küçük nüanslar var kaçırıyorsun...Menemene takılma menemene takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…