Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günayyydııınnnn
735be837-47eb-4de5-a138-4194cdfea835.jpg

Ben de dün abarttım ama bugün devam..1 günden bişey olmuyor geçen haftalarda ben hem cumartesi hem pazar serbest yapıyordum cumartesiye kadar toparlayamıyordum..1 gün yeterli kaçamak için...
Sersum sorma 2 gün bozdum diyeti midem çok kötü hala toparlanamadım mide ağrısından sabahı saymazsak akşam 2.öğünümü yapıyım canım
Araştırayım da alayım olmazsa canım sağol..
Bende istiyorum bulursan banada özelden yazarmısın

Sersum sorma 2 gün bozdum diyeti midem çok kötü hala toparlanamadım mide ağrısından sabahı saymazsak akşam 2.öğünümü yapıyım canım

Bende istiyorum bulursan banada özelden yazarmısın
Canım baktım ama bende hem kalsiyum hem magnezyum hem çinko hem de d vitamini içeren var.Kalciosal adı...Onu mu kullansam acaba dedim. Safransari Safransari senin bildiğin varsa yazsana bize ..
Ben de pazar günü de kaçırdım..Regl gelecek acayip açlık var..Bakalım ne olacak

Canım baktım ama bende hem kalsiyum hem magnezyum hem çinko hem de d vitamini içeren var.Kalciosal adı...Onu mu kullansam acaba dedim. Safransari Safransari senin bildiğin varsa yazsana bize ..
Canim ben doktor tavsiyesi olanları begeni listeme almıştım. Bu tavsiye ediliyordu karışık olarak. Bunu alabilirsin.

Bende başlayacağım ama şu an başka 2 vitamin kullanıyorum. Onlar bitince bundan alacağım.

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-07-13-54-14-143_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-11-07-13-54-14-143_trendyol.com.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 37
2062be76-b5b6-402b-a112-070ea09c5e69.jpg 950aec95-1b8b-4eae-9ea6-f2f58288a4f3.jpg
Benimki bu canım..
Senin dediğinden bendekinde magnezyum oranı bir tık fazla ama aynı gibi neticede..Bana da bunu arkadaş tavsiye etmişti diyetisyenime de soracağım bakalım o ne diyecek
...

Bugün pek dikkat edemedim canım yarın devam ederim mide ağrım şiddetli

Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
1 tavuk füme
1 dilim ekmek
6 zeytin
1 kk peynir

Ara
2 gün kurusu
2 havuç

Aksam
1 kepçe tarhana çorba
4 haşlama içli köfte

Şimdi
Türk kahvesi, 1 kare bitter

Dün akşam zıvanadan çıktım yine:duduk::duduk:..Regl 1. günün etkisi sanırım..Yarım lahmacun ve karışık ızgara yedim..Bugün akşam lahana çorbası ile dengelemeyi düşünüyorum..Çok şişim tabii doğal olarak..
Kahvaltım
44494f05-ee1c-4e6c-a9f3-232a2aef9e37.jpg

X