- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
Araştırayım da alayım olmazsa canım sağol..Evet canım, ama bu magnezyumun da çok çeşitli var, 3 tanesi bir arada olandan olmaliymis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araştırayım da alayım olmazsa canım sağol..Evet canım, ama bu magnezyumun da çok çeşitli var, 3 tanesi bir arada olandan olmaliymis
Sersum sorma 2 gün bozdum diyeti midem çok kötü hala toparlanamadım mide ağrısından sabahı saymazsak akşam 2.öğünümü yapıyım canımBen de dün abarttım ama bugün devam..1 günden bişey olmuyor geçen haftalarda ben hem cumartesi hem pazar serbest yapıyordum cumartesiye kadar toparlayamıyordum..1 gün yeterli kaçamak için...
Bende istiyorum bulursan banada özelden yazarmısınAraştırayım da alayım olmazsa canım sağol..
Canım baktım ama bende hem kalsiyum hem magnezyum hem çinko hem de d vitamini içeren var.Kalciosal adı...Onu mu kullansam acaba dedim. Safransari senin bildiğin varsa yazsana bize ..Sersum sorma 2 gün bozdum diyeti midem çok kötü hala toparlanamadım mide ağrısından sabahı saymazsak akşam 2.öğünümü yapıyım canım
Bende istiyorum bulursan banada özelden yazarmısın
Canim ben doktor tavsiyesi olanları begeni listeme almıştım. Bu tavsiye ediliyordu karışık olarak. Bunu alabilirsin.Canım baktım ama bende hem kalsiyum hem magnezyum hem çinko hem de d vitamini içeren var.Kalciosal adı...Onu mu kullansam acaba dedim. Safransari senin bildiğin varsa yazsana bize ..
Ben de pazar günü de kaçırdım..Regl gelecek acayip açlık var..Bakalım ne olacak
Sağol canım kaydettim evdeki bitsin alırım bunu..Canim ben doktor tavsiyesi olanları begeni listeme almıştım. Bu tavsiye ediliyordu karışık olarak. Bunu alabilirsin.
Bende başlayacağım ama şu an başka 2 vitamin kullanıyorum. Onlar bitince bundan alacağım.
Bugün pek dikkat edemedim canım yarın devam ederim mide ağrım şiddetliCanım baktım ama bende hem kalsiyum hem magnezyum hem çinko hem de d vitamini içeren var.Kalciosal adı...Onu mu kullansam acaba dedim. Safransari senin bildiğin varsa yazsana bize ..
Ben de pazar günü de kaçırdım..Regl gelecek acayip açlık var..Bakalım ne olacak
Dün yediğin kahvaltida mercimekli krep miydi ?Günayyydııınnnn
Dün Öğlen
Eki Görüntüle 3157870
Dün Akşam
Eki Görüntüle 3157874
Bu sabah
Eki Görüntüle 3157876
Ispanaklı krep canım..Dün yediğin kahvaltida mercimekli krep miydi ?