Benim de direniyor morali de bozuluyor insanın ama napalım kolay değil vazgeçmek yok devam...Günaydın hayırlı cumalar
Shake, su, beyaz leblebi
Dünde 10bin adımla bitirdim
Sabah tartıldım hiç kilo verememişim vücut direniyor resmen bol bol da spor yapıyorum çalışmayan kaslarımı çalıştırıyorum ama nafile yarın normal düzene geçiyorum karatay ile
Canim sporu birden çok yapıyorsan kasların şu toplayabilir.Günaydın hayırlı cumalar
Shake, su, beyaz leblebi
Dünde 10bin adımla bitirdim
Sabah tartıldım hiç kilo verememişim vücut direniyor resmen bol bol da spor yapıyorum çalışmayan kaslarımı çalıştırıyorum ama nafile yarın normal düzene geçiyorum karatay ile
Vazgeçmek yok sersumum mideme kramplar giriyor yinede devamBenim de direniyor morali de bozuluyor insanın ama napalım kolay değil vazgeçmek yok devam...
Öylemiii tamam cnm çok ağır yapmıyım o zaman 2 mil leslie günlük yeter o zamanCanim sporu birden çok yapıyorsan kasların şu toplayabilir.
Diyetisyenler de dahil, diyetin ilk bir kaç ayı spor tavsiye edilmiyor. Sersum da sonra başladı spora. Bende ideal kiloma ulaştıktan sonra şimdi yapıyorum spor.
Ben deVazgeçmek yok sersumum mideme kramplar giriyor yinede devam
Öylemiii tamam cnm çok ağır yapmıyım o zaman 2 mil leslie günlük yeter o zaman
offf kısırrrrr......Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
1 dilim piliç füme
Ara
1 elma
1 gün kurusu
Akşam
1 tabak bol yeşillikli kısır
1 bardak ayran, turşu
Üzülme bende de durum aynı.Günaydın ilk kilo bildirimi yapıyım talihsiz olarak
Pamuk8680
Başlangıç kilom 91.90
Güncel kilom 91.85
Fark 50 gr
7 senedir diyette 6 aydır felan korumadayim
Canim magnezyum kullansana. Yada kullanıyor musun ?Rumuz :sersum
Geçen hafta:85.7 kg
Bu hafta :85.6 kg
Fark:--100 gr
CAnım en azından korumaya geçtin sen..Ben kendimi bildim bileli vermeye uğraşıyorum..7 senedir diyette 6 aydır felan korumadayim
Canim magnezyum kullansana. Yada kullanıyor musun ?
Evet canım, ama bu magnezyumun da çok çeşitli var, 3 tanesi bir arada olandan olmaliymisCAnım en azından korumaya geçtin sen..Ben kendimi bildim bileli vermeye uğraşıyorum..
Magnezyum ne için canım metbolizma için mi?
Bugün baya abarttım iskender, kruvasan, kestane şekeriÜzülme bende de durum aynı...Anlamadım gitti..Kaçamak sadece 2 tatlı kaşığı kazan dibi ve 2 bisküvi yedim..
Ben de dün abarttım ama bugün devam..1 günden bişey olmuyor geçen haftalarda ben hem cumartesi hem pazar serbest yapıyordum cumartesiye kadar toparlayamıyordum..1 gün yeterli kaçamak için...Bugün baya abarttım iskender, kruvasan, kestane şekeri
Senin kaçamak çok değilmiş ama