Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım sağlıkçılara şiddete hayır grevi bu..geçen yıl öldürülen 30 yaşında gencecik bir doktorun anısına..acil ve yoğun bakım tabii çalışıyor..1 hasta çektim geldim..yarını düşünemiyorum:18::18:

buarada sen bizim listeden çıkmıştın değil mi..öyle yazdın diye hatırlıyorum..

çok küstüm sana ..gönderdiğim parçayı bugünde dinlemedin..bak çok kızarsam sahildeki dondurma adlı parçayı ithaf ederim sana rezil olursun
ya ben veremiyorum bir türlü canım. ne yapsam olmuyor bir türlü
omega3 alıyon mu canım birde onu al dene bakalım hızlanır belki metabolizman
canım zaten bugün ve dün yazdım listeyi düzenliyorum kısslar diye..sen hastasın ya cicim gözünen kaçmış..eklerim senide..yeni sıra oluşturuyom..
alla sen gelir gelmez işedim altıma gülmekten..balık öldüğünü anlasın hee..ben de bugün yiyecem helvasını da yiyeyim garibin..

ekliyom seni de kujjj..

ne kar ne yağmur hiçbirini sevmiyom benn...offf gelsin artıkın yazz..burda da yağmur var..çok sıkıcı çokkk

yeni listemizi yayınladım ilk sayfamızda bakabilirsiniz..günü uymayan olursa bana söyler değiştiririz sorun değil..bi düzene girsin de

en alttaki arkadaşların durumu belli değil haber vermediler...

Ben de bu akşam kaçamak yapmıcam. Canım neler neler çekiyor ama bende söz veriyorum cıs yemek yok

Ayrıca seni de tebrik ediyorum

yapma gülüm yapma sen de ..hepimiz neler neler istiyoruz boşver duyma o sesleri..

eferim di mi bana..

yapma gülüm yapma sen de ..hepimiz neler neler istiyoruz boşver duyma o sesleri..

eferim di mi bana..

Valla eferim. İradeler çelikleşiyor giderek

Offf canım bişeyler yapmak istiyor ama ne :44::44: Böyle içimde sebebini bilmediğim sıkıntılar var :44:

sersumum ben baktığımda liste ilk halindeydi canım ondan yazdım...ellerine sağlık canımbugünkü menümü bildirip çıkacağım,hasta olunca korktum yürüyüş yapamadım bugün...hava da soğuk...
kahvaltı 08.30;2 yumurtayla peynirli omlet,1 kk beyaz peynir,1 siyah zeytin,1 kuru kayısı,3 çeri domates,yarım bardak süt,omega3
öğle 13.30;1 kase yoğurt içine 1 avuç ceviz ve 3 kuru kayısı
akşam 18.30;1 kase yeşil mercimek,1 bardak ayran yimeyi hesap ediyorum,başka yemek yapamadım bu da dünden kalan yemeksalata da yapmaya mecalim yok sanırsam..eşim yaparsa ondan da yerim tabii...iyi akşamlar kızlar,görüşmek üzere

Valla eferim. İradeler çelikleşiyor giderek

Offf canım bişeyler yapmak istiyor ama ne :44::44: Böyle içimde sebebini bilmediğim sıkıntılar var :44:
havadan canım ben de çok sıkkınım..burası da olmasa patlıyacam iyi ki varsınız

değiştirdim cicim..evet düzensiz ve çirkin duruyordu da sizlere liste sırasını bi sorayım dedim..bekledim..oldu çok şükür..

zorlama mideni de kendini de canım..valla ben iş yeri yürüyüşleriyle yetiniyorum epeydir..havalar açarsa başlıyacam inşallah yürüyüşe de..

eşim nöbetçi olunca kızımla benim balık günümüz..balıklarımı actifraya koydum..geldim..

actifrayı ortadaki dönen aparatı olmadan da kullanabiliyor muşuz..ben daha yengemden yeni öğrendim.. balıkları ve köfteleri dağıtıyor diye üzülüyordum..sorun çözüldü..

havadan canım ben de çok sıkkınım..burası da olmasa patlıyacam iyi ki varsınız

Aynen valla öff Ne çektik bee

aaaaaaaaaaaaaaaaa hiç düşünmemiştim heeeeee köfteler yamuluyordu

eee yağı mağı akmaz mı ki

Son düzenleme:
Aynen valla öff Ne çektik bee

aaaaaaaaaaaaaaaaa hiç düşünmemiştim heeeeee köfteler yamuluyordu

eee yağı mağı akmaz mı ki

akmıyor kıss..o aparat takılan kısmada alüminyum folyo sarıyom yağlanmasın diye(bunu yengem demedi ben buldum..)
harika oluyor bak..oh be köftelerim balıklarım mis gibi pişiyor..

akmıyor kıss..o aparat takılan kısmada alüminyum folyo sarıyom yağlanmasın diye(bunu yengem demedi ben buldum..)
harika oluyor bak..oh be köftelerim balıklarım mis gibi pişiyor..

Dur bende yarın deneyim o zaman Hay Allah razı olsun be sersumcan

Dur bende yarın deneyim o zaman Hay Allah razı olsun be sersumcan

valla süper oldu..eşime birgün kadınbudu köfte yapayım dedim kitaptaki tarife göre buzlukta 30 dk beklet pişir diyo..pilav oldu resmen..akıl akıldan üstündür.yengem sağolsuno 3 yıldır kullanıyor..
.geçenlerde benimki arıza yapmıştı onu sordum yengeme..dedi ki köfteler için ortadaki aparatı çıkarıyomusun dedi..kem küm dedim..onda köfte yemiştik miss gibi dağılmamıştı..hee dedim çıkarıyom..utandım itiraf etmeye..ama kullanma klavuzunda öyle birşey yazmadığı için denememiştim..hemen köte yaptım muhteşem..o ortada kendi kendine dönüyor nasılsa..ama yağlanır diye düşündüm..alüminyum folyo sarayım dedim oldu..dene kıss harika..

Hahahahaha bende bi ton söylenmiştim Valla ne iyi etmiş yengen sormakla Hemen deneyeceğim valla Ammaa yarın.

17.04.2013

sabah 10.30 karatay kahvaltisi klasik ben 2 yumurta yiyorum hasanmis bazilari bir yazmis acaba onun icin mi kilo vermem durdu bilmem..

ara ogun 16.00 1 ayran 200ml.

aksam 18.20 dunden yogurt corba (bugdayli) salata dun yaptigim hatalari bugun yapmiycam insallah
bugun cok yorucu bir gundu ...leslie ile yuruyebilirsem yurumeyi istiyorum bakalim

guzel karatay hanimlarina iyi aksamlar...

Püüüüüüüüüüüüüüü bana yaaaaa. Bilgisayara daldım tereyagı yaptığım kavanozu 10 dakka diye buzluğa koydum 1.5 saattir orda bekliyo

Hemen çıkardım ama olur mu ki ya öfffff salak kafam salak

canım sen listeye katılacak mısın hatırlamıyorum ne dediğini:44::44:

yumurta 2 tane canım..yiyemeyenler 1 diyor..ben bazen akşamla beraber 4 tane bile yiyorum..o durdurmaz kilo verişini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…