Gayette fıstık gibisin maşallah..durumum bu şekil. gömlek kapatıyor simiti . sıkıntı yok.
Evet canım güzel etkinlik oluyor, bu hafta dolu dolu geçti perşembe doğum günü vardı bugünde muhtarlık gezisi vardı muhtar görevini anlattı. İl ilçe ne demek onları anlattı. Birlikte piknik yaptık benim psikolojimede çok iyi geldi bu geziler yeni arkadaşlar edindimCanim ne güzel sosyallikler var okulda. Bizim okulda hiç yok böyle şeyler.
Hoşgeldin canımkaybettim burayı kuzum yaa.
dgs ye yoğunlaştım.
bildirim gelmeyince de biraz uzak kaldım . ama aklımdasın.
bir bildirim gelse diye bekledim . en son etiketlendim . sağ ol canım.
vaktim kalmıyor diyebilirim. çocuklar ev. ödevler . hastalıklar vs ler
bir de dgs ekledim buna
sayısal taraftan dgs ye gireceğim. kalan vakitte ki kalırsa türkçe çözmeyi planlıyorum.
inşallah . Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
biyosistem mühendisliği ne geçiş yapabiliyorum.geçebileceğim bir kaç proğram daha var ama bulunduğum ilde o proğramlar açık değil malesef
durumum bu şekil. gömlek kapatıyor simiti . sıkıntı yok.
Valla süpersin Maşallahyani böyle
Kolaylıklar diliyorum canim63.700 güncel kilomm
Teşekkür ediyorummmmKolaylıklar diliyorum canim
Kilo vermişsin değil mi 65 di kilo63.700 güncel kilomm
Canım benim. Emekler karşılıksız kalmaz inşallah. Kimsenin kalmasınEvet canım güzel etkinlik oluyor, bu hafta dolu dolu geçti perşembe doğum günü vardı bugünde muhtarlık gezisi vardı muhtar görevini anlattı. İl ilçe ne demek onları anlattı. Birlikte piknik yaptık benim psikolojimede çok iyi geldi bu geziler yeni arkadaşlar edindim
Okuma bayramı yapmamıştık çarşamba da onu düşünüyorlar hayırlısı olsun
Hoşgeldin canım
Baya yoğunsun Allah kolaylık versin inşallah rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla verir kariyer yapıyorsun demek çalışmak çok güzel
Hastalık hepimizde var boğaz ağrısı, yaz başladı alerji olduk vs.
Valla süpersin Maşallah
İyi eğlencelerGöksu parkına kahvaltıya gittik hava çooook sıcak...
Yaklaşık 1 kiloo kadar sankimmKilo vermişsin değil mi 65 di kilo
Dün akşam burada da çok yağmur yağdı ama sabah heryer kupkuru ve sıcaktı...İyi eğlenceler
Burası da yagmurluydu bugun
Oo karpuz sezonu açılmış.afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?