AraKahvaltim
1 yumurtalı peynirli pastırmalı omlet
1 dilim ekmek
Kelle paçaMerhaba
Dün çok yoğundu yorulmuşum..
Önce kızımı yolcu ettik..Sonra kuaföre gittim saçımı boyattım kestirdim sonrasında arkadaşlarımla kızılayda yemek yedik ..Yorucu ama güzel bir gündü..
Dün kahvaltım klasik
Öğlen bamya ve cacık yedim
Akşam da tavuk ızgara ayran kötü olan sonda geç geldim eve 10 gibi eşimle çorbacıya gidip kelle paça içtim..
tek tesellim 11000 adım atmışım gider heralde
Bamyası çok güzel bimin heppp alıyorum ben de demiştim size sanırım..Kelle paça
Bende bugün bamya yapacagimm.
Ramazanda bım in bamyasini almıştım, çok beğenmiştim, bugün de nohutlusunu yapacağım. Akşam yemeği aklıma geldikçe ağzım sulanıyor
Kilo ne alemdesabah beri ne yemedim ki
tost . çikolata
elma
öğlen lorlu omlet. domates zeytin
çok karışık beslendim.
akşama yine bir şeyler yiyeceğim.
çok düzenim yok.
çekmecem dolu abur cubur ayrıca.
Sınav stresinden mi bu kadar abur cubura daldın sen..Eskiden bu kadar yemezdin..Sınavdan sonra geçer bence..benim kızda yine sınav için sürekli yiyor..Kilo aldı biraz ama psikolog normal almaman anormal demiş..Sınav bitsin ben de seninle diyet yapıcam diyor..sabah beri ne yemedim ki
tost . çikolata
elma
öğlen lorlu omlet. domates zeytin
çok karışık beslendim.
akşama yine bir şeyler yiyeceğim.
çok düzenim yok.
çekmecem dolu abur cubur ayrıca.
kilo 60Kilo ne alemde
aslında geçen yıl ramazandan itibaren sardım bu şeylere . malesef.Sınav stresinden mi bu kadar abur cubura daldın sen..Eskiden bu kadar yemezdin..Sınavdan sonra geçer bence..benim kızda yine sınav için sürekli yiyor..Kilo aldı biraz ama psikolog normal almaman anormal demiş..Sınav bitsin ben de seninle diyet yapıcam diyor..
Hoşgeldin tabiiki katılabilirsin..Her gün düzenli menü paylaşıp cumaları kilo bildirimi yapıyoruz..Başarılar...Merhabaa beni de aranıza alabilir misiniz65 kiloyum 1.68 boy 10 ay önce doğum yaptım 58 e düşmek istiyorummm...
Şu haşhaşlı krepi bir yapamadım gitti...Kahvaltı
1 haşhaşlı krep
Kaşar peyniri, bir dilim pastırma
5 zeytin
Öğlen
1 dilim kek
1 dilim börek
Akşam
1 tabak bamya yemeği
2 kaşık bulgur pilavi
Düzelirsin sennnn...Dedim ya hepsi üst üste gelince çocuklar sınav düzenin bozuldu..Toparlarsın seeennnnnaslında geçen yıl ramazandan itibaren sardım bu şeylere . malesef.
bırakamıyorum şu ara . canım hep istiyor.
bakalım yazın daha sağlıklı meyvelere yönelebilirim inşallah
1 yumurtaHoşgeldin tabiiki katılabilirsin..Her gün düzenli menü paylaşıp cumaları kilo bildirimi yapıyoruz..Başarılar...
Şu haşhaşlı krepi bir yapamadım gitti...Unuttum yine tarifi tekrar eder misin canım..
Düzelirsin sennnn...Dedim ya hepsi üst üste gelince çocuklar sınav düzenin bozuldu..Toparlarsın seeennnnn
Un hiç yok di mi....1 yumurta
1 kaşık haşhaş
Ben bir kasıkta tahin ekliyorum
Çırpıp yapışmaz tavada pişiriyorum krep gibi. Akışkan bir kıvam olmazsa cirparkan bir iki kaşık su da ekleyebilirsin. Ben arasına peynir koyup tost makinesinde tost yapiyorum
Yok canim. Yağ da yok.Un hiç yok di mi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?