Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Be de dgs ye yoğunlaştı denemelere başladn mı nasıl gidiyor sisteminde değiştirdiler bu sene kazanma şansımız yüksek soru azaldı süre eskiye göre arttı

Be de dgs ye yoğunlaştı denemelere başladn mı nasıl gidiyor sisteminde değiştirdiler bu sene kazanma şansımız yüksek soru azaldı süre eskiye göre arttı
canım yapıyorum bir şeyler . bol soru çözmeye çalışsam da evde yapamıyorum. işte bugün bir yoğunluk var. hiç bakamadım.
deneme olarak geçmiş soruları çözdüm sadece o kadar

sen neler yapıyorsun . başvurunu yapmışsındır. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah . güzel sonuçlar alalım hep beraber .

Başvurumu yaptm hergun deneme yapmaya çalışıyorum da birkacgundur hastayım ikigun önce 54 neti gördüm bakalım hayırlısı sınav nasl geçecek

Başvurumu yaptm hergun deneme yapmaya çalışıyorum da birkacgundur hastayım ikigun önce 54 neti gördüm bakalım hayırlısı sınav nasl geçecek
Güzel canim .
54 net yetiyor mu, nasıl senin alimlar.
Sözel ağırlıkli diye hatırlıyorum değil mi.
bakalim sinav nasılsın geçer. Güzel geçer insallah

Sana da başarılar diliyorum canım...
Hakkınızda hayırlısı olsun

Günaydın
sersum
baş.kilo:92.5kg
geçen hafta:86.6 kg
bu hafta:86.6kg
fark:0
Regl 3. gün onun etkisi belki yarın düşer...

Günaydın
sersum
baş.kilo:92.5kg
geçen hafta:86.6 kg
bu hafta:86.6kg
fark:0
Regl 3. gün onun etkisi belki yarın düşer...
canım günaydın.
onun etkisi olmuştur illa . şişkinlik . ödem vs

hedef kilon ne canımcım.
baya almışsın ama sana yakışmıştır eminim o kilo.

günaydın kızlar .
sabah yine kek . sigara böreği yedim. daha neler neler yerim kim bilir . öyle bir pis boğazım ki. şükür sabit kilo . 60 ların üstüne çıkmıyorum diye şükreder oldum
Canım sağlıklı protein barlar falan var onlardan mı bulundursan çekmecende..Eti lifalif falan..
onun etkisi olmuştur illa . şişkinlik . ödem vs

hedef kilon ne canımcım.
baya almışsın ama sana yakışmıştır eminim o kilo.
Yok be canım ne yakışması ..Aldım maalesef..Ama bu sefer diyetisyenle de konuştum..Acelem yok öyle olunca strese giriyorum ve çabucak soğuyorum diyetten..1 yıl süre verdim kendime bu 1 yıla dağıtarak vereceğim kilomu..hem daha da sağlıklı olur ..İlk hedef şimdilik 80 in altı sonrası gelir inşallah...

80 güzel hedef .
doğrudur . yani vereceğin kiloyu dağıtabilirsin. kendi isteğin ve psikolojinle bağlantılı

ben de aceleciyim.
vereceksem. bir kaç ayda halletmeliyim. huyum pis. sevmiyorum. telaşe müdürüyüm.

kilo verme isteğim de yok.

emeklilik nasıl gidiyor.
eşin neler yapıyor. sen neler yapıyorsun .
zaman nasıl . yetmiyor diyordun bir ara.

kızçe nasıl.
okul da kapanıyor az kaldı. final dönemine girilmek üzere burada.
30 unda başlıyor

yazın planınız nedir.
biz pansiyon ayarladık
kurban bayramı ile birlikte 1 ay giidyoruz inşallah . yine aynı yere. altınoluk

Canım zaten senin fazla kilon da yok şükür.1-2 kilodan ne olacak..Takma zaten boşver...Benim gibi fazlalığın yok ki..Keşke benim de öyle olsa da vermesem de olur desem..Sağlık olsun ne diyelim..Benim de kaderim buymuş

Emeklilik harika..Hiç keşkem yok iyi ki olmuşum...Zaman hala yetmiyor...Kızım yeniden sınava giriyor ya bu yıl okulu dondurdu..18 hazirana kilitlendik..Hayırlısı inşallah...
Biz 27 haziranda 5 gün otele gideceğiz sonrası da ara ara kaçarız bir yerlere diyoruuz..Sizin plan güzel oluyor her yıl çocuklarla bildiğiniz alıştığınız yerler..bayramda anneme gidip biraz da orada kalırız..

sağlık olsun .
benimki fazlalık değil haklısın.
çoğu insan böyle daha iyi oldun diyor hatta. ama bel bölgesi 3 doğum sonrası kalınlaşıyor hemen .yağ toplanıyor yanlara . simit oluyor
biraz hareket etsem olur da.
artık yaza inşallah. bol bol yüzersem inşallah

çok güzel. otel de rahat olur eminim . iyi düşünmüşsünüz.
kızçe inşallah istediği yere atar kendini. ben de ziraata atarsam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…