• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kız sen gittikçe inceliyorsun maşallah:nazar: :KK68:

Kolay gelsin canım:KK36:
Canim yeni kumaş pantolon aldım 42 beden.
Ve bir kaç mağazada farklı pantolonlar denedim onlar da 42 idi. Yani aldigimin kalıbı küçük değil.

Popo hala çok büyük, sporda yapmadığım dan incelemedim. Üst bacak bölgem çok çok yağlı.

Ve bir kaç mağazada farklı pantolonlar denedim onlar da 42 idi. Yani aldigimin kalıbı küçük değil.

Popo hala çok büyük, sporda yapmadığım dan incelemedim. Üst bacak bölgem çok çok yağlı.
Popo hangimizde küçük ki canım..Olsun en azından ideal kilondasın..O üst bacak ta ancak sporla gider..Olmadı zamanla yapıp inceltirsin oraları da..Bölgesel zayıflama seansları oluyor bazı yerlerde frekans falan olabilir...
herkese selamlar ben de grubunuzla birlikte zayuflamak istiyorum. tartı günü cuma günü mü? her gün yediklerimizi yazıyor muyuz
Tabii hoşgeldin hergün menülerimizi paylaşıp cumaları da kilo bildiriminde bulunuyoruz....

Aslında kilon kalmadı artık safran en zor eriyen bölge kalça. Akşamları yürüyüş yapma imkanın olsa bir aya şekillenir.

Dün akşam eşim işten gelirken piknik yapalım dedi o yerken ben çocuklarla baya yürüdüm, top oynadım koştum resmen çocuk gibi mutlu oldum spor etkisi😆😆😆

Bu hafta da okul kermesi var gözlemeciyim açıcaz 2 kişi yoğun bir kaç gün daha

Bugün de yürüdük sabahtan çocuklarla

Aslında kilon kalmadı artık safran en zor eriyen bölge kalça. Akşamları yürüyüş yapma imkanın olsa bir aya şekillenir.

Dün akşam eşim işten gelirken piknik yapalım dedi o yerken ben çocuklarla baya yürüdüm, top oynadım koştum resmen çocuk gibi mutlu oldum spor etkisi😆😆😆

Süper olmuş sporlar canım...olacak olacakkk :KK49: :KK49:

Canim ne güzel sosyallikler var okulda. Bizim okulda hiç yok böyle şeyler.

A aaadddaaa
adilemir adilemir
hayal_hatun hayal_hatun

Uzun zamandır göremedim kızlar sizi nasılsınız özledim vallahi 😻😻😻
kaybettim burayı kuzum yaa.
dgs ye yoğunlaştım.
bildirim gelmeyince de biraz uzak kaldım . ama aklımdasın.
bir bildirim gelse diye bekledim . en son etiketlendim . sağ ol canım.

vaktim kalmıyor diyebilirim. çocuklar ev. ödevler . hastalıklar vs ler
bir de dgs ekledim buna
sayısal taraftan dgs ye gireceğim. kalan vakitte ki kalırsa türkçe çözmeyi planlıyorum.
inşallah . Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
biyosistem mühendisliği ne geçiş yapabiliyorum.geçebileceğim bir kaç proğram daha var ama bulunduğum ilde o proğramlar açık değil malesef

kaybettim burayı kuzum yaa.
dgs ye yoğunlaştım.
bildirim gelmeyince de biraz uzak kaldım . ama aklımdasın.
bir bildirim gelse diye bekledim . en son etiketlendim . sağ ol canım.

vaktim kalmıyor diyebilirim. çocuklar ev. ödevler . hastalıklar vs ler
bir de dgs ekledim buna
sayısal taraftan dgs ye gireceğim. kalan vakitte ki kalırsa türkçe çözmeyi planlıyorum.
inşallah . Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
biyosistem mühendisliği ne geçiş yapabiliyorum.geçebileceğim bir kaç proğram daha var ama bulunduğum ilde o proğramlar açık değil malesef
Aşkolsun illa etiketlenmenmi gerekiyor gelmen için sen hep gelirdin giderdin..Bizlerde arada uzaklaştık ama sonuçta geldik..davete gerek yok ses ver sen arada bize...Özlettin kendini..Başarılar diliyorum dgs için de

Günaydınlarrr...
hafta sonu az kaçamaklı geçti..Bu sabah yürüyüşümü yaptım normale döndüm..Regl de iyice yaklaştı şiştim yine
Kızım yarın arkadaşlarıyla istanbul'a konsere gidiyor
Deep Purple İstanbul Konseri sınavdan önce biraz moral olsun dedi..Ben de eski iş arkadaşlarımla yarın akşam yemekte buluşacağım...Sabahtan da saçlarımı boyatmaya gideceğim..Yarın yoğun bir gün olacak...
Bu sabah
8de5428d-a59d-44e6-abdb-42e1ec406da4.jpg

Günaydınlarrr...
hafta sonu az kaçamaklı geçti..Bu sabah yürüyüşümü yaptım normale döndüm..Regl de iyice yaklaştı şiştim yine
Deep Purple İstanbul Konseri sınavdan önce biraz moral olsun dedi..Ben de eski iş arkadaşlarımla yarın akşam yemekte buluşacağım...Sabahtan da saçlarımı boyatmaya gideceğim..Yarın yoğun bir gün olacak...
Bu sabah
Eki Görüntüle 3070906
Ne güzel sersumcugum. İyi eğlenceler size simdiden

Aşkolsun illa etiketlenmenmi gerekiyor gelmen için sen hep gelirdin giderdin..Bizlerde arada uzaklaştık ama sonuçta geldik..davete gerek yok ses ver sen arada bize...Özlettin kendini..Başarılar diliyorum dgs için de
evet haklısın . hep gelirdim . anla ki kafam nasıl çorbao_O
Günaydınlarrr...
Bu sabah
Eki Görüntüle 3070906
afiyet olsun . yine görseller harika

Back