• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

image.webp

Eee akşam ne yiyonuz kızlar 😃

P Pamuk8680 canim adet gecikmen shake den dolayıdır büyük ihtimal. İnşallah verdiğin bir kilo bari kalıcı olur.

İçerken zorlandım mi, tok tuttu mu seni ?
Hafif tokluk vardı
Kaynanamlarin yanında çokta dikkat etmedi, bazen maskeli durdu bazen maskesiz.

Karantina da 7 gün, benim bugün bitiyor, negatife döndüm mu emin değilim. Negatife donmesem de bulaşıcı değilimdir artık öyle değil mi ?
Cnm geçmiş olsun inşallah negatif olur

Kahvaltı
Pasta tabağının yarışı büyüklüğünde katmer
8 zeytin
Biraz peynir

Ara
2 yüzlü kurabiye

Akşam
1 kepçe mercimek çorba
1 kepçe ekşili köfte
Salata

Günaydın

Dün öğlen
yulaflı karışım

Akşam
4 kaşık z.yağlı kereviz
1 dilim tavuk
1 köfte
salata yoğurt
veeee kızımın oyunbozanlığıyla yarım waffle:KK47::KK47:

Onu uyardım bu hafta son dedim haftaya sadece hafta sonları diyetisyenimin izni olursa sağlıklı kaçamaklar yapacağım..Kızım da tatilde olduğu için diyet çoook zorr a dostlarr:KK59:

Kahvaltım
omlet
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği

Kahvaltı
2 tane kızarmış pisi (kare küçük)
4 zeytin
Biraz peynir

Ara
1 elma

Akşam
1 kepçe paça çorbası
1 kepçe ekşili köfte

Türk kahvesi ve bir kare bitter 🍫

Günü böyle kapattim. Yeşil çay soda felan içerim bundan sonrada.

Merhaba hanımlaaar

Dün akşam kısır yaptım ve 1 koca tabak yedim

Bulgur bende hemen kilo yapar, o yüzden bugün sıkı diyetteydim

Kahvaltı
1 domates
2 çatal peynir
4 zeytin

Ara
Türk kahvesi

Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
1 kepçe pirinçsiz ıspanak
1 bardak ayran

Ara
Yeşilçay

Sen nerde çalışıyorsun? Yemekleri evden götürüyorsun yA ondan sordum

Kahvaltımı yaptım
Ispanaklı yumurta
Çok az peynir
1 bardak çay
2 dilim çavdar ekmeği yedim bimde satılan kare olanlardan 😃
memurum . yemeklerimi kendim getiririm her zaman .

afiyet olsun . menüler her zamanki gibi çok güzel . acıktım zaten . kahvaltı yapmadan geldim . 2 yeşil elma var . çay içiyorum . acıktım .
bugün tarhana çorbası ve 2 dilim ekmek getrdim.
bitter çikolatam ve işte 2 elmam var .

Kızlar gece yatınca öyle bi açlık basıyoki sürekli nefisyemektarifleri sayfasında geziniyorum:KK43:
bakma canım boş ver . uzak dur hepsinden . ben de acıkırım bakınca.
ramazanda düşün ki bakıyorsun . oof. o zaman da çok zor .
Bu arada ben her sabah tartılıyorum, uzmanlar ne kadar haftada 1 tartılın dese de ben hergün tartıldığımda daha motive gidiyorum, günlerce tartılmazsam hızlıca kilo aldığımı görüyorum
ben de her gün tartılırdım . artık bıraktım .

:bicak:

İyi akşamlar kızlar gelemiyorum kusura bakmayın hiç vaktim olmuyor eşimden dolayı aynı anda kalkıp aynı anda uyuyoruz teli elime alamıyorum gözü bende🧐
Neyse herba kullandım 5 gün ya 1 kilo vermiştim pek şaşmayan adet düzenimi bozdu 7 gündür olmadım adet söktürücü aldırdım 2 gündür kullanıyorum 3 gün daha kullanıcam olmazsam 😬😬😬
spiral le gebe kalan yoktur inşallah bana denk gelmez 3 4 ay öncede gecikmiştim 2 3 gün sonra olmuştu bu sefer kesinlikle herba shake e bağlıyorum araştırdım hormonları bozuyormuş😤
hoş geldin canım .
aman dikkat . inşallah olmamıştır bir şey . 5 yıldır spral yapmadı bende bi şey . şükür . aman Allah isteyene çifter çifter versin .
Amin

memurum . yemeklerimi kendim getiririm her zaman .

afiyet olsun . menüler her zamanki gibi çok güzel . acıktım zaten . kahvaltı yapmadan geldim . 2 yeşil elma var . çay içiyorum . acıktım .
bugün tarhana çorbası ve 2 dilim ekmek getrdim.
bitter çikolatam ve işte 2 elmam var .
Afiyet olsun şimdiden ❤️ Elmanın yanında leblebi yersen veya ayran içersen uzun süre acıkmıyorsun 👍

Afiyet olsun şimdiden ❤️ Elmanın yanında leblebi yersen veya ayran içersen uzun süre acıkmıyorsun 👍
işte onlar yok
çekmecemde olsaydı iyiydi. geçen hafta fıstık getirmiştim. evde devamı vardı. onu da unuttum.
elma ve fıstık iyi gidiyordu.:KK12:

Back