3 hafta daha var o zaman gelmene . o zamana kadar al bi baskulHaftaya memlekete gideceğim sömestr dönüşü büyük ciddiyetle aranıza katılayım o zamana kadar bide baskül edineyim bari
Canim sınıfın yüzde 20 si.evet canım sınıflar az kişilik oluyor .
4000 kişi çok değil mi sınav için
sadece 1. sınıflar mı o kadar
burada bilemiyorum ne kadar var . ama sınıfın belli bir yüzdesi giriyorsa sınava o kadar etmemesi lazım sayının .
40 kişilik sınıftan 3 kişi gibi algılamıştım
toplamda 150 -200 kişi girsin hadi hadi 500 de.
Gel canım. Heyecanla bekliyoruz seniHaftaya memlekete gideceğim sömestr dönüşü büyük ciddiyetle aranıza katılayım o zamana kadar bide baskül edineyim bari
Yazarım canım bir ara baskülde bakayım ucuz yollu tavsiye edeceğiniz birşey varmı3 hafta daha var o zaman gelmene . o zamana kadar al bi baskul
gitmeden de yaz bari yine.
sensiz neden olsun aşkoş
gel beraber olsun.
doğru canım .Canim sınıfın yüzde 20 si.
Bu da 35 kişilik bir sınıfta 7 kişiye denk geliyor.
Bizim burda çevredeki 4-5 ilçede sadece bizim ilçede var bilsem. Ondan bu 4-5 ilçenin öğrencileri de dahil.
Bilim ve Sanat Merkezi öğrenci seçme sınavına sınıf öğretmenlerince toplam 4 bin 436 öğrenci aday gösterildi. Öğrenciler yetenek alanlarına göre 13 Mayıs-9 ağustos tarihleri arasında bireysel değerlendirmeye tabi tutuldu. Bireysel yetenek sınavının ardından BİLSEM’e kabul edilen 64 öğrenci kayıt hakkı kazandı.
Bir önceki sınavda böyle bir duyuru yapmislar. 64 öğrenci 1-2-3-4. Sınıflar toplamı oluyor.
canımBildirim için geç oldu Ama yazayım aynıyım hiç kilo vermedim diyetlikte beslenmedim umudumu kırmayım okula giderken zayıflama merkezi vardı herle başlayanın orda ölçüm yaptırdım utandım valla iç yağlanma kötü kemikler zayıf metom iyi çıktı 15 günlük set aldım inşallah işe yarar ve motivem geri gelir
Yazarım canım bir ara baskülde bakayım ucuz yollu tavsiye edeceğiniz birşey varmı
İdare eder iki vitamin aldm biraz daha iyiyim diyelim şuan hocbirsey kullanmıyorum birazda kilo aldm morlim sıfır
Nasıl bir şet canim ?Bildirim için geç oldu Ama yazayım aynıyım hiç kilo vermedim diyetlikte beslenmedim umudumu kırmayım okula giderken zayıflama merkezi vardı herle başlayanın orda ölçüm yaptırdım utandım valla iç yağlanma kötü kemikler zayıf metom iyi çıktı 15 günlük set aldım inşallah işe yarar ve motivem geri gelir
Ben 10 yıldır aynı baskulu kullanıyorum canim. .Yazarım canım bir ara baskülde bakayım ucuz yollu tavsiye edeceğiniz birşey varmı
Katıl bize sende canom.İdare eder iki vitamin aldm biraz daha iyiyim diyelim şuan hocbirsey kullanmıyorum birazda kilo aldm morlim sıfır
Canım ben aşırı kilo alımından ölecem nerdeyse
Baskül önemli al tabii..Zaten ben de asıl sömestri tatilinden sonra sıkacağım şimdilik idareten yapıyorum..Haftaya memlekete gideceğim sömestr dönüşü büyük ciddiyetle aranıza katılayım o zamana kadar bide baskül edineyim bari
Gel canım en azından iki muhabbet moraline takviye olur burası..İdare eder iki vitamin aldm biraz daha iyiyim diyelim şuan hocbirsey kullanmıyorum birazda kilo aldm morlim sıfır
Ayy ayy sen niye öyle diyorsun bakemmm..Ben de aynı işte aldım kürkçü tükanına geri geldim .Özletme kendini..Canım ben aşırı kilo alımından ölecem nerdeyseForma gibi her gün aynı şeyleri giyip gidiyorum işe. Motivasyon sıfır. Beni bırakın siz devam edin
Herbalife in 15 günlük öğün yerine geçen tozu ve çayı uçuk bir fiyattı o yüzden aylık almadım işe yararsa devam edicem tok tutuyor öğün tozuNasıl bir şet canim ?
Bende aynıyım cnm aşırı kilo aldım gel sende artıkCanım ben aşırı kilo alımından ölecem nerdeyseForma gibi her gün aynı şeyleri giyip gidiyorum işe. Motivasyon sıfır. Beni bırakın siz devam edin
Ondan bende kullandım canim.Herbalife in 15 günlük öğün yerine geçen tozu ve çayı uçuk bir fiyattı o yüzden aylık almadım işe yararsa devam edicem tok tutuyor öğün tozu
Bende aynıyım cnm aşırı kilo aldım gel sende artık
canım dün bimm de fakir baskul gördüm . cam basküldü sanıyorum . 135 tl di sanıyorum. bi bak istersen .Yazarım canım bir ara baskülde bakayım ucuz yollu tavsiye edeceğiniz birşey varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?