pleaaağzzzCanim iyiyim buradayim benim kilo tam istedigim sekilde suanda belki yine vereblirim ama sizin icin sohnetinize ozledigim icin gelecegim elimden geldigince
Çok severim bu sözü. Hatırlatman iyi geldiya safran kesinlikle öyle. ben ki ahkam kesen millete...
şimdi kendim yapıyorum .
mevlanın sözü gibi
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur…
“Düşmem” dersin düşersin, “Şaşmam” dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya; “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.
İpekcik bilsem e girecek mi ?pleaaağzzz
hadi artık kış geldi. yaz değil ki dışarda olalım. piknik yapalım . çimlere yayılalım.
evlerdeyiz . işten eve evden işe.
yaz bize..
Canım aralara attırmış..Güzel olmuş atarım resim bi ara...aaa . tamamı mı uçları mı . nasıl olacak . foto atarsın saçlarını olur mu.
yakışır kızçeye eminim.
ben şok şokk...Kız nasıl yaparsın bunu ...Çabık bırak çabıkk...20 yıl şekersiz içip de başlayanı ilk duyuyorum vallahoş geldin canım . gel bence. motivasyonu zamanla bulursun enimin . yazdıkça.
benim de beslenme alışkanlıklarım baya değişti bakalım. bugün meyve de getirdim . tatlı istediğim azalır belki. çayı şekerli içmeye alıştım son 6-7 aydır .
sonradan alışkanlıkları bozdum.
20 yıl şekersiz içtim.
Ahh canımcım gel tabii gell özledik seniiCanim iyiyim buradayim benim kilo tam istedigim sekilde suanda belki yine vereblirim ama sizin icin sohnetinize ozledigim icin gelecegim elimden geldigince
Harikasın canımmRumuz: safransari
Geçen hafta 56.8
Bu hafta 56.4
Fark -400 Gr
canım konuşmadım.İpekcik bilsem e girecek mi ?
Öğretmeniyle konuştun mu ?
yaaaaaaaaaaCanım aralara attırmış..Güzel olmuş atarım resim bi ara...
ben şok şokk...Kız nasıl yaparsın bunu ...Çabık bırak çabıkk...20 yıl şekersiz içip de başlayanı ilk duyuyorum valla
Ahh canımcım gel tabii gell özledik senii...Biz sensiz olamayız kiii
Canim burda bilsem sınıfı 17 kişilikmis. Yani 4000-5000 arasında 17 ye girecek. Çok zor bir ihtimal. Yine de bu hazırlanma sürecinde öğrendikleri yanına kar kalır diye biz girmesini istedik sınava.canım konuşmadım.
bilsem duyurusunu öğretmen yaptı ama bilmiyorum . hasta çocukları öğretmenin . bu hafta yoktu. ipek i abisinin öğretmenine verdik bu hafta . oraya gidiyor . o da 1. sınıfları okutuyor bu yıl . ipek i tanıyor ve istiyordu sınıfına.
ipeklerin haftaya okuma bayramı var . ertelendi öğretmen olmayınca.
bilsem gündemde değil şu an . kısmet artık .
başarılar dilerim kızçeme. istediği olur inşallah
Ediz bu yıl bıraktı bilsem i . istemedi. biz de zorlamadık.
Böyle bile harika görünüyorsunEki Görüntüle 2988142
böyle görünüyorum 60 kg da. ama yanlarım çok taşkın . üst bölgem. kazağın altında kalan. ya da bana çok taşkın geliyor. spor yapıp biraz şekillendirebilirim ama çok tembelim. hiç istemiyor canım
evet canım sınıflar az kişilik oluyor .Canim burda bilsem sınıfı 17 kişilikmis. Yani 4000-5000 arasında 17 ye girecek. Çok zor bir ihtimal. Yine de bu hazırlanma sürecinde öğrendikleri yanına kar kalır diye biz girmesini istedik sınava.
işte veremiyorum . canım hiç diyetlik beslenmek istemiyorBöyle bile harika görünüyorsun
Bence gayet güzel görünüyorsun daha ne olsunEki Görüntüle 2988142
böyle görünüyorum 60 kg da. ama yanlarım çok taşkın . üst bölgem. kazağın altında kalan. ya da bana çok taşkın geliyor. spor yapıp biraz şekillendirebilirim ama çok tembelim. hiç istemiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?