Sözel ağırlıklı matematikten en az bir net yapmam lazm bende hep açıktan okudum şuan matematik dahil hespine çalışıyorum matematik seviyorum ama okul olmadan öğrenemedim en son ortaokulda gördüm şimdi telegramdan grup kurduk kardeşim ve kuzenim matematik öğretmeni oradan bize haftada ikigun matematik gosteriyorlarinşallah canım .
istediğin gibi olsun inşallah . hayırlısıyla.
hem sözel hem sayısal mı yapman gerekiyor.
Sağolasın canım valla sabahladkKuzum kıyamam yaa bütün çocuklar hasta Allah şifa versin
çok iyi canım . inşallahSözel ağırlıklı matematikten en az bir net yapmam lazm bende hep açıktan okudum şuan matematik dahil hespine çalışıyorum matematik seviyorum ama okul olmadan öğrenemedim en son ortaokulda gördüm şimdi telegramdan grup kurduk kardeşim ve kuzenim matematik öğretmeni oradan bize haftada ikigun matematik gosteriyorlar
geçmiş olsun . kaç şiddeti. Allah korusun.Sağolasın canım valla sabahladk
Deprem değil kız hasta canım uyuyamiyor birde büyük tuvaletini yapmaya korktuğu için karnına krampa sebebp oluyor sabha kadar karnını ovalatti kabız değil ilaç veriyorum hep zeytinyağı veriyorum ama yine de normale dönmedi ya perişan ediyor kendinde benidegeçmiş olsun . kaç şiddeti. Allah korusun.
O zmn çokta geç olmamış sen onu alalıBenim de evde bir kaç içimlik var aslında.
Bu cumaya kadar sadece kahvaltıda yapsam, dayanabilir miyim akşama kadar acaba. Önceleri beni aciktirmisti.
Maksat evdeki bitsin
Yarın bende iceyim kahvaltıda
Hareket olsun diye cnm başladım başlangıç yapmak istemiyorum yoksaSelam canım hoş geldin...Gel tabii sensiz olur mu...Geçmiş olsun ayrıca...
Canım onlar devamlılık olsun diye ürünler kısa sürede işe yarıyor belki ama sonrasında yine alıyorsun verdiklerini kilo verme bitince de kilo koruma adı altında yine kürler devam ediyor bildiğim kadarıyla..Yine de sana hayırlısı olsun...
Ankara da çok soğuk buzz buzz...
Canim son kullanma tarihi geçmiş, 3 yıl önce almıştım sanırımO zmn çokta geç olmamış sen onu alalıskt si geçmedi dimi 2 yıllık fln oluyor sanırım inşallah işe yarar hareket olur en azından
Hareket olsun diye cnm başladım başlangıç yapmak istemiyorum yoksa
Metabolizma şaşırır devamı gelir diyorsun hadi bakalımO zmn çokta geç olmamış sen onu alalıskt si geçmedi dimi 2 yıllık fln oluyor sanırım inşallah işe yarar hareket olur en azından
Hareket olsun diye cnm başladım başlangıç yapmak istemiyorum yoksa
hoş geldin kendini tanıt arkadaşım bize.Kızlar bende katılabilir miyim aranıza
yağğğğ ne kaaadar sağlıklı besleniyorsunGünaydın kızlar..
Dün akşam
patates tavuk
Bu sabah
uyanınca 1 dilim ananas maydanoz keten tohumlu bızzttt
Kahvaltı
1 yulaf krepi
peynir zeytin
maydanoz çeri
Yiyor canım artık o da sağlıklı beslenmek istiyor..Arada kaçamak yapıyor o tabiiiyağğğğ ne kaaadar sağlıklı besleniyorsun
süpersin
böyle sağlıklı menüleeerrrrr.
eşin de yiyor mu bunları.
Geçmiş olsun canım..Bugün menü yazmaym zira hastayım habire birşeyler yiyor içiyorum kahvaltıdan sonra şimdi yaptığım sağlıklı atıştırmalıklar dan yiyorum limonlu çay ile halsizim banada bulaştırırlar birkaç gecedir de kızın yanında sabahlayinca bende şifayı kaptim yatmak için ders yapıyorum kızı kaynanama gönderdim peşinde koşacak halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?