- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.320
- 798
Geçmiş olsun canim.Bende geleyim miselam herkese sınava çalışayım derken kendimi kaybettim çocuk ev işi derken şimdi de kız nezle olmuş gözleri burnu akıyor fısfıs aldm ama bir haftadır gelemedi banada gelecek gibi inşallah gelmez birde onla uğraşamam eşimde hastaydı bir haftadır da onla uğraşıyorum öldüm anlayacağınız
Yaa gerçekten mi ben çok kiloluyum ya belki işe yararOndan bende kullandım canim.
Hiç verim alamamıştım. Sen alırsın inşallah.
Benim de evde bir kaç içimlik var aslında.Yaa gerçekten mi ben çok kiloluyum ya belki işe yararmı? 93.9 gördüm bu sabah ama göreceğim sonuçları bu cumaya kadar düzenli kullanıyım ölçüm yapıcak danışman. 119 110 120 ölçüler
hoş geldin canım .Akşam menüm
3 parça kaburga tavuk etsizdi nerdeyse
5 kaşık sebzeli bulgur pilavı salata
iki saat sonra 3 adet kuş lokumu
birtane gofret dayanamadm yemezdim aslında diyet deyince geliyorlar akşam yemeği 17,30 da yedim oyüzdwn sonrakiler inşallah çok olmamıştır
Benim ablam da foto atıyor aylardır kar yerde.hoş geldin canım .
olmamıştır inşallah
meyve yiyebilirsin diycem ama ben de çok uymuyorum vallahi diyete.
meyve yemeyi de bıraktığımı farkettim.
bugün yanıma 2 portakal aldım . öyle geldim işe.
yollar buz tutmuş. fenaydı baya.
sizin oralar hepten buz . kardeşim foto atıyor da . çok kalın buz tabakası var mahalle aralarında
Selam canım hoş geldin...Gel tabii sensiz olur mu...Geçmiş olsun ayrıca...Bende geleyim miselam herkese sınava çalışayım derken kendimi kaybettim çocuk ev işi derken şimdi de kız nezle olmuş gözleri burnu akıyor fısfıs aldm ama bir haftadır gelemedi banada gelecek gibi inşallah gelmez birde onla uğraşamam eşimde hastaydı bir haftadır da onla uğraşıyorum öldüm anlayacağınız
Canım onlar devamlılık olsun diye ürünler kısa sürede işe yarıyor belki ama sonrasında yine alıyorsun verdiklerini kilo verme bitince de kilo koruma adı altında yine kürler devam ediyor bildiğim kadarıyla..Yine de sana hayırlısı olsun...Yaa gerçekten mi ben çok kiloluyum ya belki işe yararmı? 93.9 gördüm bu sabah ama göreceğim sonuçları bu cumaya kadar düzenli kullanıyım ölçüm yapıcak danışman. 119 110 120 ölçüler
Ankara da çok soğuk buzz buzz...hoş geldin canım .
olmamıştır inşallah
sizin oralar hepten buz . kardeşim foto atıyor da . çok kalın buz tabakası var mahalle aralarında
Burda da hava buzz canim.Günaydın kızlar....
Dün gelemedim
lahana çorbası içicem bu hafta az ödem atsın iyice şiştim sanırım..
Sabah
yulaf kepeği krepi
peynir zeytin
Arada
ananaslı çay
Öğlen
2 kepçe lahana çorbası
1 adet galeta
yoğurt
Evet kaç haftadır dışarı çıkmadan eve tıkili kaldm ya bende evde lessi yapıyorum dün yapamadm bir tek kız baya hastahoş geldin canım .
olmamıştır inşallah
afiyet olsun canım.Kahvaltim gecikti biraz kız hastaydı sabahladm ondan dolayı
3 yumurtadan patatesli omlet
Yarısını kıza yedirdim
5 adet zeytin
Peynir
Küçük ekmek parçasına bal kaymak
Çay
oralar da soğuk desene.Burda da hava buzz canim.
Biraz önce kızı okula bıraktım geldim, kulağım döndü kulaklık altında bile.
aman Ankara nın soğuğu da fena.Selam canım hoş geldin...Gel tabii sensiz olur mu...Geçmiş olsun ayrıca...
Canım onlar devamlılık olsun diye ürünler kısa sürede işe yarıyor belki ama sonrasında yine alıyorsun verdiklerini kilo verme bitince de kilo koruma adı altında yine kürler devam ediyor bildiğim kadarıyla..Yine de sana hayırlısı olsun...
Ankara da çok soğuk buzz buzz...
Tüm sınavlaraafiyet olsun canım.
ne dersi çalışıyorsun . hangi sınava hazırlanıyorsun.
inşallah canım .Tüm sınavlaraönlisans alıma kapatacaklarmis kuran kursu hocalığıni lisans sınavına giricem önce o var sonra kpss ama bu sene iyi çalışıyorum inşallah olur
Kuzum kıyamam yaa bütün çocuklar hasta Allah şifa versinEvet kaç haftadır dışarı çıkmadan eve tıkili kaldm ya bende evde lessi yapıyorum dün yapamadm bir tek kız baya hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?