• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kizlar ben de bi izmire gidip geldim cesmeye arkadaslarimla cesme sirince alacayi gezdik geldik
Bende de tatillerde yemek yiyememe sorunu oluyor yani serotonin seviyem cok yuksek oldugu icin yemek yemek istemiorum
Tatilde yemek yenmez mi hele de farklı yerleri geziyorsam bi ara Güneye yemek yemek için gideceğim meşhur lezzetleri yerinde tatmak istiyorum

Canim hosgeldinnnnn

Canim yazdiklarini okudum cok uzuldum senin uzuldugune uzuldum yillarda ayni seyi yasadigim icin de empati kurdum dogal olarak umarim kendin icin en guzel karari verirsin
Tesekkur ederim canim yeniden sifirlandik bakalim gram gram gidiyor insallah gidicek

Selam kizlar ben de bi izmire gidip geldim cesmeye arkadaslarimla cesme sirince alacayi gezdik geldik
Bende de tatillerde yemek yiyememe sorunu oluyor yani serotonin seviyem cok yuksek oldugu icin yemek yemek istemiorum
Sende hoşgeldin canım.
Yemek yiyememek halsizlik yapmadiysa sorun yok. Dışarıda bulabildigimiz yemekler çokta sağlıklı değil. Ne kadar az yesek o kadar iyi.

Bende tatillerde yiyorum baya. Ama bunda çok yürüdük.gunluk 8-10 km yürüdük.bende yediklerim hareketle dengelenmiatir dedim ki sabah +2.5 kilo geldim. İpin ucunu hemen tutmaya basladim

Sende hoşgeldin canım.
Yemek yiyememek halsizlik yapmadiysa sorun yok. Dışarıda bulabildigimiz yemekler çokta sağlıklı değil. Ne kadar az yesek o kadar iyi.

Bende tatillerde yiyorum baya. Ama bunda çok yürüdük.gunluk 8-10 km yürüdük.bende yediklerim hareketle dengelenmiatir dedim ki sabah +2.5 kilo geldim. İpin ucunu hemen tutmaya basladim
Cok degil be canim o kadar normal ben 69 oldum en son 68 dim ilaclarlar yemek yemege basladim ben sagligimi bozdum bak anca toparlaniyorum 72 ye kadar cikmamisoyledi doktor cikmiycam direniyorum rejimi biraktim zaten suclu hisediyorum kendimi aman bosver 2.5kiloyu 2 gunde verirsin.

Hoşbuldum canım.
Dün gece geldik, biraz geçmişi okudum ama yazamadım.

Sen ne olmuşsun öyle 68 i görünce şok oldum 😳 biraz sağlıksız olmuş sanırım iştahın kapanmış. Canını sıkan birşey mi var ?
Yok canim canimin sıkıntısından deilde hirs yaptim biraz agir geldi hirs yapmiyorum saldim kendimi hedef kilomun baya altina dustum maalesef yiyeme rahatsizligi oluyormus asiri rejim yapanlarda donem donem goruyoruz dedi doktorum onlardan biri benim biliyormusun hic acikmiyorum boylede bir garip durum var bir kacgundur 69 oldum sukur az az yiyorum oda ilac istah acici o yuzden ara ara kontrol ediyorum kilomu çünkü 72 ye kadar cikman gerek dediler de ben vicdan azabi cekerim 72.ye cikarsam 70 yetr zaten rejim spor yapmiyorum bide yersem kendimi durduramazsam diye korkuyorum transferime cok az kaldi temmuz sonu agustos basi olacak onun streside var

Ada bu sorun bendede var biz 2 hafta once yazliga gittik 15 gun salata ve meyve disinda bisey yiyemedim bide sabah oglen aksam spor aktiviteleri vardi ondaydim baya gitti kilolar 2 hafta icinde 5 kilo birden gitti bende

Yok canim canimin sıkıntısından deilde hirs yaptim biraz agir geldi hirs yapmiyorum saldim kendimi hedef kilomun baya altina dustum maalesef yiyeme rahatsizligi oluyormus asiri rejim yapanlarda donem donem goruyoruz dedi doktorum onlardan biri benim biliyormusun hic acikmiyorum boylede bir garip durum var bir kacgundur 69 oldum sukur az az yiyorum oda ilac istah acici o yuzden ara ara kontrol ediyorum kilomu çünkü 72 ye kadar cikman gerek dediler de ben vicdan azabi cekerim 72.ye cikarsam 70 yetr zaten rejim spor yapmiyorum bide yersem kendimi durduramazsam diye korkuyorum transferime cok az kaldi temmuz sonu agustos basi olacak onun streside var
Bir aydan biraz fazla kalmış canim.
Dualarimdasin.
Stresin çok normal.ama bunda herşey çok güzel olacak 😍

adilemir adilemir nasılsın canım, asi oldun mu ?
oldum canım . sağlık ocağında
1 kişi iptal etmiş
o nedenle aşıyı açmadılar
6 . kişiyi arayarak buldular . telefonla. o da 1 saat sonra gelebildi. ama olduk yani. çok şükür . sifa olsun inşallah hepimize.

iğnenin girdiğini anlamıyorsun . ama aşıyı zerk ederken hissettim bi sızı.
kollarım ince olduğundan iğne kemiğe mi yakın geldi bilmiyorm . başka türlü hissetmiyor deniyordu çünkü. kimse hissetmemiş . ben hissettim. hayret bi şey .

1 kişi iptal etmiş
6 . kişiyi arayarak buldular . telefonla. o da 1 saat sonra gelebildi. ama olduk yani. çok şükür . sifa olsun inşallah hepimize.
Yaa eşimde de öyle olmuştu, 6 kişi toplanilmasi bekleminmisti. Demek hala öyle. Bende çok beklemem umarim

Ben geçen hafta aşı oldum aşı olanınız var mı?
Geçmiş olsun cnm Ben oldum cuma biontech olunca hissetmedim saatler sonra iki kolda ağrı halsizlik eklem ağrısı boğazda hafif yanma oldu 1 gün sonra geçti başka hiç yan etkisi olmadı Aşıdan sonra banyo yapılmaması gerekiyormuş facede görmüş eşim acillik olmuş adam😲
1 kişi iptal etmiş
Geçmiş olsun canım
Safransari Safransari geçmiş olsun canım şimdiden inşallah yan etkileri yaşamazsın

Back
X