Ewet ama koyde masa kurulu olunca tadimlik aldim bahane bos tabi yememiliydim genel olarak cok az yemege basladim allaha sukur midem kuculur buda iyi bisi dimiÇok az yemissin bence böbrekle kek olmayaydı iyiydi☺
Gecmis olsun hayirli olsunKizlaaarrr asi isim bittiii iki doz cok şükür
amannn. geçmiş olsunKizlaaarrr asi isim bittiii iki doz cok şükür
Cok iyi gidiyorsun canım ama akşam yine cok az yemissinSabah domatesli yumurta yarim dilim cawdar
Turk kahwe 2 kawun
Oglen yarim tawuk durum 1 ayran
3 kasik Aksam bezelye yemegi
Turk kahwe
1 lt su
Bugun 3 ögun oldu sabah erken kalktik yanlanlarin hic bisi yemedim icmedim baska aksam yemegi saatimi ayni tuttum gecede 1 yesilcay kapanis
çok az ve dengeli gitmişsin .Sabah domatesli yumurta yarim dilim cawdar
Turk kahwe 2 kawun
Oglen yarim tawuk durum 1 ayran
3 kasik Aksam bezelye yemegi
Turk kahwe
1 lt su
Bugun 3 ögun oldu sabah erken kalktik yanlanlarin hic bisi yemedim icmedim baska aksam yemegi saatimi ayni tuttum gecede 1 yesilcay kapanis
burda da hava kapalı . yağmurlu falan .Nasilsiniz kizlar gunler sonra bos bos ewdeyim bugun hawada kapali balkonda pinekleme
Bu kilolardan bir foto alabiliriz müsait olduğunda merak ettim seniiişu aralar yediklerim yine saçma sapan . çikolata gofret . fındık fıstık .
bi sağlıklıya dönemedim.
aralara sağlıklı mamalar sokuyorum . hiç yoktan iyidir diyerek . onlar da aşırı kilo almamı önlüyor sanıyorum .
55.8 geldim bu sabah
Tesekkur ederimCok iyi gidiyorsun canım ama akşam yine cok az yemissin
Amin insallahhhçok az ve dengeli gitmişsin .
az yemişsin . böyle vucudunu şaşırtabilirsen kilo verirsin .
Bizde hergun cikiyoruz sahile yoksa kiz duwarlara tirmaniyorburda da hava kapalı . yağmurlu falan .
yorucu ve uyku veren bi hava
çalışıyorum işteyim .
eve gidince yine çocuklarla dışarı çıkıyorum .
yagmur yoksa tabi.
yağarsa eve dönüyoruz .
Allahim bizede nasip etsin istahim kapanfi demegiKizlar nasilsiniz ihmal ettim bu aralar rejimi sonlandirdik çünkü kac zamandir yemek yiyememe sorunum vardi 68 e dusmustum ilac kullaniyorum biraz istah acilsin diye ise yaradimi ben yine herseyden yiyorum az yiyorum spor yuruyuse gitmek disinda hic bisey yapmiyorum bu yuzden yaglancam diye korkuyorumama tansiyonum dusup duruyor cok sukur 2 gundur normale döndü asi isinide bitirdim şükür hayat ayni iste 40 kiloyu devirdim cok şükür artik.
Kiz cok kotu istah kapanmasi insan halsizlesiyor bana butun gun yemek yeme desinler vallahi yemem susuz olmuyor ama yemeksiz oluyor size bisey soyleyeyim inanmazsiniz ama hic acikmiyorum cok garip ama dogruTesekkur ederim
Amin insallahhh
Bizde hergun cikiyoruz sahile yoksa kiz duwarlara tirmaniyor
Allahim bizede nasip etsin istahim kapanfi demegi
Allahim saka gibi nasil oldu bu is peki nekadar surede wermistin kiloKiz cok kotu istah kapanmasi insan halsizlesiyor bana butun gun yemek yeme desinler vallahi yemem susuz olmuyor ama yemeksiz oluyor size bisey soyleyeyim inanmazsiniz ama hic acikmiyorum cok garip ama dogru
5 ay bitti 6.aya girdim cok şükürAllahim saka gibi nasil oldu bu is peki nekadar surede wermistin kilo
5 ay bitti 6.aya girdim cok şükür
Bu hafta 69.40Gecen hafta 69.97
Bu hafta 69.90
En azindan almamis we gram gitmis olmasina mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?