• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar nasilsiniz ihmal ettim bu aralar rejimi sonlandirdik çünkü kac zamandir yemek yiyememe sorunum vardi 68 e dusmustum ilac kullaniyorum biraz istah acilsin diye ise yaradimi ben yine herseyden yiyorum az yiyorum spor yuruyuse gitmek disinda hic bisey yapmiyorum bu yuzden yaglancam diye korkuyorum😳😳😳😳 ama tansiyonum dusup duruyor cok sukur 2 gundur normale döndü asi isinide bitirdim şükür hayat ayni iste 40 kiloyu devirdim cok şükür artik.
Çok iyi canım tebrik ederim 🧿🧿
Bu hafta 69.40
Ben ve gram gram korudugum kilom 🤣🤣 neyse bunada sukur
Almayalım da az az gitse de olur 😁

kızlar nasılsınız.
bugün pazara gittim .
arabacaaazımla
2 kg visne aldım . reçel için
12 adet mısır aldım .
2 günde biter . 6 tanesini pişirdim gelince ama şu an 2 tane kaldı 6 dan . daha yemedim . coccuklar yedi.
yarın da 6 taneyi haşlarım .biter . yazın mısır çok yenir evde.
seviyoruz . ben de severim .
karalahana buldum aldım 2 bağ . onları da kendime pişiririm . çok severim .

siz neler yapıyorunuz , neler yediniz . neler yemeyi planlıyorsunuz

Merhabalar arkadaşlar.
Yedik içtik gezdik kürkçü dükkanına donduk.
Beslenmem normal insanlar gibi oldu 😊 aşırı yeme krizim olmadı, ama diyetlikte değildi. Ama benim normal herkes gibi beslenmem bana +2.5 kilo olarak dönmüş 🙄

Sahalara dönüş kahvaltim

3 yumurtalı omlet
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek

Eklentiler

• IMG_20210621_110129.webp
    IMG_20210621_110129.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 28
Merhabalar arkadaşlar.
Yedik içtik gezdik kürkçü dükkanına donduk.
Beslenmem normal insanlar gibi oldu 😊 aşırı yeme krizim olmadı, ama diyetlikte değildi. Ama benim normal herkes gibi beslenmem bana +2.5 kilo olarak dönmüş 🙄
Bu kadar zamanda bence çok almamışsın ben de Ramazandan beri aldım hissediyorum ama tartılmaya korkuyorum biz de 4 gündür köydeydik döndük esimin işleri vardı halledince yine gideceğiz

Bu kadar zamanda bence çok almamışsın ben de Ramazandan beri aldım hissediyorum ama tartılmaya korkuyorum biz de 4 gündür köydeydik döndük esimin işleri vardı halledince yine gideceğiz
Evde olmayınca motivasyonu düzenli olamıyorum ben malesef.
İnşallah çabuk verebilirim diye başladım hemen bakalım.

Günaydın canlar
Salı ya da çarşamba anneme gidiyoruz oradan da 19 unda Bodrummm🥳🥳
80-81arası gidip geliyorum diyetisyene ara vermek istediğimi söyledim. Yoruldum kısacası 1 ileri 2 geri...O da haklısınız motivasyonunuz düştü uzun süreçte dedi.Tatil de inşallah moral depolayıp daha motive başlayacağım sonbahar gibi.Ama tabii diyetisyene kadar kendim de onun eski listelerine uyumlu yapacağım diyetimi sizinle beraber..
İşte böyle gelemeyebilirim bir süre daha çok öpüldünüz :KK15::KK15::KK15:
İyi tatiller canım

Merhaba kizlar

Biz nisanimizi yaptik hayirlisiyla darisi bekleyenlerin basina ..

Ama hic keyfim yok.eblek bir surat tombul kollar okadar kotu ki fotolarim bir duzgun foto secemedim.saclarimda cok yapisik olmis onu da begenmedim ay anlatamam size o fotograflarin igrencligini nasil insan kendine bunu yapar ben niye bu kadar gec kaldim niye zayiflayamiyorum niye mutsuzljgu kendime yaptim durup durup agliorum suan mantikli dusunemez haldeyim butun fotograflari silip atasim war elim ayagim titriyor sabaha kadar yazabilirim suan icim sogumuyor bir turlu hic yakismadim kizimin yanina kocamin yanina ikiside okadar fit ki...o kollarim ve yuzumun tombullugu allahim trawmna yarattii bu kadar kirilidigimi bu kadar kilomu taktigim bir donem olmamisti bu aksam ki pismanligim kadar
Hayırlı olsun canim.

Hoşbuldum canım.
Dün gece geldik, biraz geçmişi okudum ama yazamadım.

Sen ne olmuşsun öyle 68 i görünce şok oldum 😳 biraz sağlıksız olmuş sanırım iştahın kapanmış. Canını sıkan birşey mi var ?
Canim hosgeldinnnnn
Bu nohut yesil mercimek salatalik falan oluyor icinde omu
Canim yazdiklarini okudum cok uzuldum senin uzuldugune uzuldum yillarda ayni seyi yasadigim icin de empati kurdum dogal olarak umarim kendin icin en guzel karari verirsin

Back
X