Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim diyet limonlu ,cikolatali biscuie var diyet yagi ve sekeri azaltilmis paket cikolatalar var carreurda gördüm litafit markasinda onlardan alabilirsin yedigin cekirdeklerin cig olanlari var ondanda alabilirsin al iste sana saglikli atistirmaluk
evet canımcım . sağ ol fikirlerin için .
bakalım bugün daha az aburcubur yedim . inşallah diyorum . kendime güveniyorum . yarışmacılara başarılar dilemiyorum . hihihih. kendime başarılar dermişim.

bu sabah kahvaltım .
sarallelei pankek . küçük .
bak bi de az aburcubur yedim dediydim . ama yemişim yine . ağzıma ağzıma vurcam artık . bende smile çıkmıyor yahu . size de öyle mi.

öğlen üstü ceviz yedim . bitter yedim .
karpuz yedim 5 dilim falan .
peynir yedim 1 kibrik kutusu

az sütten az sudan kahve.
içiyorum . bol çay içtim öncesinde.

soda içerim .
bolca sıvı alayım . 3 e kadar . sonra sıvı almayı bırakcam . parka gideceğim çocukla . o arar wc olayı olmasın amaç.

deniz sezonu iiçin mayo , deniz ayakkabısı . plaj havlusu. deniz yatakları vs ler hazı . mayolar da . eksikler alındı internetten . tam tekmil hazırız vallahi.
Alınanları görelim bacım gözümüz gönlümüz açılsın şu aralar evdeyiz tatil de zorrr 😏😒

bu sabah kahvaltım .
sarallelei pankek . küçük .
bak bi de az aburcubur yedim dediydim . ama yemişim yine . ağzıma ağzıma vurcam artık . bende smile çıkmıyor yahu . size de öyle mi.
Fıstık ezmesi ve bal ile de çok güzel oluyor yada pekmezli tahinli.

öğlen üstü ceviz yedim . bitter yedim .
karpuz yedim 5 dilim falan .
peynir yedim 1 kibrik kutusu

az sütten az sudan kahve.
içiyorum . bol çay içtim öncesinde.

soda içerim .
bolca sıvı alayım . 3 e kadar . sonra sıvı almayı bırakcam . parka gideceğim çocukla . o arar wc olayı olmasın amaç.
Çocuklarla dışarı çıkarken düşünmek hiç aklıma gelmemişti . Ben de her çıktığımda parkta WC ihtiyacım gelir .
Bundan sonra dikkat edeceğim.

Çocuklarla dışarı çıkarken düşünmek hiç aklıma gelmemişti . Ben de her çıktığımda parkta WC ihtiyacım gelir .
Bundan sonra dikkat edeceğim.
yap canım benim .

dün 4 saat dışarıda kaldığımdan son anda yetiştim wc ye .
ne kadar 1 saat öncesinden sıvıyı kessem de.

günayyyaddınnn

sabah kahvaltım .
aburcuburdan yıldım . ama bırakamıyorum .

1622102653405.webp

Yine bile iyi dayanıyorsun canım 3 cocuk, ev, iş masallahh

Iyiyim canım teşekkürler
Izmir ısındı iyice yanmaya başladık keşke bi yazlığımız olsa da gitsek bi ara köye kayinvalidemlere gidicez çocuklar için iyi oluyor
Bodruma gel yazlik al burdan🤗🤗🤗🤗

Bodrum da misin. Ayy ne guzeldir oralar simdi
Arada oralardan foto at bize
Deniz falan.
Bi de bodrum evlerinden
Atarim canim siz isteyin yeterki bodruma yakinim burasida tatil yeri fena kalabalik yalniz ben buranin sakinligini seviyorum kisin kimse olmuyor mis gibi

Back
X