Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim şimdi çıktık yola.

Öpüyorum hepinizi.
Safrancim cokkk ozur dilerim msji kacirmis olmaliyim nereye gidiyorsun cnm benim haberim olmadan😊annem geldi de msjlara cok bakamadim kuzum her nereye gidiyirsan iyi yilculuklar
günayyyaddınnn

sabah kahvaltım .
aburcuburdan yıldım . ama bırakamıyorum .

Eki Görüntüle 2858269
Ohhh cikolatalar havada ucusuyir masallah
Kuzum Mısır'da falan bildiğim bi halam da yok nerden gelsin o milyonlar hem de Bodrum' dan bunun hayali bile zorrr
Zezecim esim her yil bakar bodrumdan yazlik hatta burdaki evimizin bircu bitsin alicam diyordu ama dedim ki zaten her yil ordayiz 2 eve ne gerek var dedim hayatimiz boyunca kredi mi odeyelim dedim dedim de dedim vazgecirdim😅😅 haaa biyerlerden miras gelir o ayri😊

Annem burda kizlar cok gelemedim ama oazar gidiyor herkes iyi gorunuyor, tatile gidenler cikolata yiyenler masallah hepinize, ben de arkadasimla bozcaadaya gidiyorum bikac gun icinde insallah guzel gecer orayi gormemistim bakalim
Gözün aydın canım ,annene selamlar,size de iyi tatiller 🥰
Kizlar nasilsiniz ne var ne yok😊
Düzene girmeye çalışıyorum 🥰sen nasılsın
Iyi walla sizler nasilsiniz suan neler paylasiyorsunuz liste dewam mi :KK39:
Hoş geldin canım liste yok ama menü ve kilo bildirimi yapmaya çalışıyoruz😁

Gözün aydın canım ,annene selamlar,size de iyi tatiller 🥰

Düzene girmeye çalışıyorum 🥰sen nasılsın

Hoş geldin canım liste yok ama menü ve kilo bildirimi yapmaya çalışıyoruz😁
Walla benimde bisiler yapmam lazim bilmiorum napicam bugun hamur isine vurdum kendimi bunye alisik degil basim tuttu resmen😣

Ewet ilk nerden baslimmm anlatmaya kisa ozet gecim...
Guncel kilom 68.90
Boyum 1.64

Ilk basladigim da 76 ile seker kolestrol falan derken diyetisyene bir sekilde tum zorluklarla basladim ilk 1bucuk ay gram wermedim diyetisyen seni dusunuyorum nerde hata yapioruz dedigini bile hatirliyorum...sonradan tekrar tekrar ilaclarimi tahlillerimi inceledik hic bahsetmedigim migrenimden konu acilip ictigim ilaclardan konusunca sibelium ictigimi duyunca sir perdesi aralandi odem ve kilo yaratan ila oldugunu anladik buraktigim hafta 2 kilo diger hafta 2bucuk kilo werdim

Saka gibiydi benim icin cunku migren ilaclarimsiz nefes alamazken tercih yapmak zorunda kaldim norolog baska ilaclar yazdi ama yerini tutmadi suan cok atagim oldugu haftalar kullaniorum en fazla 3..5 gun hemen kesiorum

Derken ben 69 a dustum cowid patladi ewlere kapandik diyetisyenler kapandi online muaynenin yerini tutmadi

70 oldum derken korumaya gectim 5 aydir falan 68 70 arasi gidip geliorum en azindan 65 e dusup korumayla dewam etmeyi planliorum hedefim 55 olsada 65 bile yeter diorum

Ama basaramiorum kendime guzel saglikli yemekler yapsam da esime yaptigim sucuklu yumurtadan tabagima calip yarim ekmek le gomuyorum
Psikoloji desen zaten yerlerde kizim 1.sinif okumayi ogrettim ewde siparisler durdu isler kesat

Yani yar bana bir meded

Ewet ilk nerden baslimmm anlatmaya kisa ozet gecim...
Guncel kilom 68.90
Boyum 1.64

Ilk basladigim da 76 ile seker kolestrol falan derken diyetisyene bir sekilde tum zorluklarla basladim ilk 1bucuk ay gram wermedim diyetisyen seni dusunuyorum nerde hata yapioruz dedigini bile hatirliyorum...sonradan tekrar tekrar ilaclarimi tahlillerimi inceledik hic bahsetmedigim migrenimden konu acilip ictigim ilaclardan konusunca sibelium ictigimi duyunca sir perdesi aralandi odem ve kilo yaratan ila oldugunu anladik buraktigim hafta 2 kilo diger hafta 2bucuk kilo werdim

Saka gibiydi benim icin cunku migren ilaclarimsiz nefes alamazken tercih yapmak zorunda kaldim norolog baska ilaclar yazdi ama yerini tutmadi suan cok atagim oldugu haftalar kullaniorum en fazla 3..5 gun hemen kesiorum

Derken ben 69 a dustum cowid patladi ewlere kapandik diyetisyenler kapandi online muaynenin yerini tutmadi

70 oldum derken korumaya gectim 5 aydir falan 68 70 arasi gidip geliorum en azindan 65 e dusup korumayla dewam etmeyi planliorum hedefim 55 olsada 65 bile yeter diorum

Ama basaramiorum kendime guzel saglikli yemekler yapsam da esime yaptigim sucuklu yumurtadan tabagima calip yarim ekmek le gomuyorum
Psikoloji desen zaten yerlerde kizim 1.sinif okumayi ogrettim ewde siparisler durdu isler kesat

Yani yar bana bir meded
Hoşgeldin cnm
Bende devam etmiyorum maalesef edemiyorum evde çok iştahlı ve gurme bir eş varken çok zor oluyor en fazla 3 gün dayanabiliyorum sonra eski düzen gel gitlerden bıktım çocuklara hamur mayaladım yicem bende şuan başka bir seçeneğim yok diyetisyen e randevu bakıyım bende en Azından tahlil liste için ara ara buraya geliyorum okuyup çıkıyorum insan bir heves eder imrenir dimi yok önceden ilkbaharda canlanırdım bitkiler gibi yaşam enerjimi aldı korona😡

Hoşgeldin cnm
Bende devam etmiyorum maalesef edemiyorum evde çok iştahlı ve gurme bir eş varken çok zor oluyor en fazla 3 gün dayanabiliyorum sonra eski düzen gel gitlerden bıktım çocuklara hamur mayaladım yicem bende şuan başka bir seçeneğim yok diyetisyen e randevu bakıyım bende en Azından tahlil liste için ara ara buraya geliyorum okuyup çıkıyorum insan bir heves eder imrenir dimi yok önceden ilkbaharda canlanırdım bitkiler gibi yaşam enerjimi aldı korona😡
Aynen oyle sabahlari ne enerjim ne halim war mahwolfuk resmen
BESTEKIZ BESTEKIZ , @Pamuk92
Uzunnn bir aradan sonra hoşgeldiniz kizlarr
Hosbuldum canim

Back
X