Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Safrancim cokkk ozur dilerim msji kacirmis olmaliyim nereye gidiyorsun cnm benim haberim olmadanCanim şimdi çıktık yola.
Öpüyorum hepinizi.
Ohhh cikolatalar havada ucusuyir masallah
Zezecim esim her yil bakar bodrumdan yazlik hatta burdaki evimizin bircu bitsin alicam diyordu ama dedim ki zaten her yil ordayiz 2 eve ne gerek var dedim hayatimiz boyunca kredi mi odeyelim dedim dedim de dedim vazgecirdimKuzum Mısır'da falan bildiğim bi halam da yok nerden gelsin o milyonlar hem de Bodrum' dan bunun hayali bile zorrr
Sana da iyi gezmeler canım inşallah güzel geçer tatilinAnnem burda kizlar cok gelemedim ama oazar gidiyor herkes iyi gorunuyor, tatile gidenler cikolata yiyenler masallah hepinize, ben de arkadasimla bozcaadaya gidiyorum bikac gun icinde insallah guzel gecer orayi gormemistim bakalim
Tesekkurler caninSana da iyi gezmeler canım inşallah güzel geçer tatilin
Iyi walla sizler nasilsiniz suan neler paylasiyorsunuz liste dewam miKizlar nasilsiniz ne var ne yok![]()
Gözün aydın canım ,annene selamlar,size de iyi tatillerAnnem burda kizlar cok gelemedim ama oazar gidiyor herkes iyi gorunuyor, tatile gidenler cikolata yiyenler masallah hepinize, ben de arkadasimla bozcaadaya gidiyorum bikac gun icinde insallah guzel gecer orayi gormemistim bakalim
Düzene girmeye çalışıyorumKizlar nasilsiniz ne var ne yok![]()
Hoş geldin canım liste yok ama menü ve kilo bildirimi yapmaya çalışıyoruzIyi walla sizler nasilsiniz suan neler paylasiyorsunuz liste dewam mi![]()
Walla benimde bisiler yapmam lazim bilmiorum napicam bugun hamur isine vurdum kendimi bunye alisik degil basim tuttu resmenGözün aydın canım ,annene selamlar,size de iyi tatiller
Düzene girmeye çalışıyorumsen nasılsın
Hoş geldin canım liste yok ama menü ve kilo bildirimi yapmaya çalışıyoruz![]()
Hoşgeldin cnmEwet ilk nerden baslimmm anlatmaya kisa ozet gecim...
Guncel kilom 68.90
Boyum 1.64
Ilk basladigim da 76 ile seker kolestrol falan derken diyetisyene bir sekilde tum zorluklarla basladim ilk 1bucuk ay gram wermedim diyetisyen seni dusunuyorum nerde hata yapioruz dedigini bile hatirliyorum...sonradan tekrar tekrar ilaclarimi tahlillerimi inceledik hic bahsetmedigim migrenimden konu acilip ictigim ilaclardan konusunca sibelium ictigimi duyunca sir perdesi aralandi odem ve kilo yaratan ila oldugunu anladik buraktigim hafta 2 kilo diger hafta 2bucuk kilo werdim
Saka gibiydi benim icin cunku migren ilaclarimsiz nefes alamazken tercih yapmak zorunda kaldim norolog baska ilaclar yazdi ama yerini tutmadi suan cok atagim oldugu haftalar kullaniorum en fazla 3..5 gun hemen kesiorum
Derken ben 69 a dustum cowid patladi ewlere kapandik diyetisyenler kapandi online muaynenin yerini tutmadi
70 oldum derken korumaya gectim 5 aydir falan 68 70 arasi gidip geliorum en azindan 65 e dusup korumayla dewam etmeyi planliorum hedefim 55 olsada 65 bile yeter diorum
Ama basaramiorum kendime guzel saglikli yemekler yapsam da esime yaptigim sucuklu yumurtadan tabagima calip yarim ekmek le gomuyorum
Psikoloji desen zaten yerlerde kizim 1.sinif okumayi ogrettim ewde siparisler durdu isler kesat
Yani yar bana bir meded
Selam kızlar
Cuma günü tartıldım yazamadım
Geçen hafta 79.1
Bu hafta 79.5
Aynen oyle sabahlari ne enerjim ne halim war mahwolfuk resmenHoşgeldin cnm
Bende devam etmiyorum maalesef edemiyorum evde çok iştahlı ve gurme bir eş varken çok zor oluyor en fazla 3 gün dayanabiliyorum sonra eski düzen gel gitlerden bıktım çocuklara hamur mayaladım yicem bende şuan başka bir seçeneğim yok diyetisyen e randevu bakıyım bende en Azından tahlil liste için ara ara buraya geliyorum okuyup çıkıyorum insan bir heves eder imrenir dimi yok önceden ilkbaharda canlanırdım bitkiler gibi yaşam enerjimi aldı korona![]()
Hosbuldum canim
hoş geldinAynen oyle sabahlari ne enerjim ne halim war mahwolfuk resmen
Hosbuldum canim