- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Arkadasima cok üzüldüm bugün hamilede biseyde soramiyorum biraz rahat biraktim onu sıkıştırmadim bu iste bir is vardir mutlaka hislerimde yanilmamEvet canim unutmuşum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasima cok üzüldüm bugün hamilede biseyde soramiyorum biraz rahat biraktim onu sıkıştırmadim bu iste bir is vardir mutlaka hislerimde yanilmamEvet canim unutmuşum![]()
Bende üzüldüm canim.Arkadasima cok üzüldüm bugün hamilede biseyde soramiyorum biraz rahat biraktim onu sıkıştırmadim bu iste bir is vardir mutlaka hislerimde yanilmam![]()
Konu ne ? Biri beni de aydinlatabilir mi? Hicbir şey anlamadımBende üzüldüm canim.
5 ayda ne değişmiş ki acaba adam böyle 180 derece dönmüş.
Ya kaç senedir yaşadıkları ağır geldi depresyona girdi yada aklımı karistiran (başka kadın) birşey oldu bu 5 aylık dönemde.
Sanirsam adam yoruldu diyecem benim kide benim pesimde kosturuyor bebegimiz olsun diye psikolojisi bozulmus olabilir arkadasim anlatmiyor ki catlatacak beni orta yerimden ustune gitmiyorum suan sadece ben tahmin ediyorum ortada bir ihanet var sanirsam buda nasil olsa cocukta yok dedi tam osiradada hamile oldugunu ogrendi esinin şok oldu tabi nasil olsa olmazda kolayca birakiverim demistir ikinci ihtimalde arkadasim biraz nazlidir hamilelikte esinin ustune geldiyse hormonlar bos durmuyor cunku sizler daha iyibilirsiniz hamilelikte i nsan herseye ağlarmış hersey gozune batarmis kesin buda adamin ustune gitti bilmeyerek adam sonunda zaten zor bir surec sonunda patladi yeminlen ogrenemedim catlayacagimBende üzüldüm canim.
5 ayda ne değişmiş ki acaba adam böyle 180 derece dönmüş.
Ya kaç senedir yaşadıkları ağır geldi depresyona girdi yada aklımı karistiran (başka kadın) birşey oldu bu 5 aylık dönemde.
Arkadasim bosandida bes aylik hamile 8 yildan sonra tup bebekle hamile kaldi 5 aylikmis melek gibikocasi vardi diyodum ki kocasi boşamışKonu ne ? Biri beni de aydinlatabilir mi? Hicbir şey anlamadım![]()
Canim eftolis başka bir konuya yazmıştı, orda dolanırken okudum bende yorumu, sonra burdan devam ettik konuşmaya, ondan biraz anlamsız oldu.Konu ne ? Biri beni de aydinlatabilir mi? Hicbir şey anlamadım![]()
Bende salatayla zayiflanirmi diye kendi kendime dusunuyordum ama mucize oldu tabi su ve yuruyusle destekledim
Yaparsan eger dikkat etmen gerekenleri yazayim canim bu detoks 3 gunluk normalde fakat bir gun yapincada etki ediyor sabah kahvaltindaki salatada yumurtada olsun ve birazcik zeytinyagi ve limon eger yunurta koymazsan oglen ve aksamki salatalarina mutlaka protein ekle ben aksamyemegindeki salatada karabugday kullandim yuksek proteinli çünkü karabugday yerine ton baligi tavuk et ne varsa kullanabilirsin unutma ama sadece limonlu salata yaninda yogurt tuketebilirsin çünkü gucsuz dusmemek icin mutlaka 3 litre su ve yarimsaatte olsa yürüyüş evdede olur.
Tmm canım yaparsam inşallah bunlara dikkat ederim iyi oldu yazdığınBide unutmusum salatalarina mutlaka salatalik ekle
AkşamGünaydın
Kahvaltim
1.5 haşlanmış yumurta
Sosis, peynir, 4 zeytin
1 dilim ekmek
2 çatal kaymak
2 gündür diyetten çıktım. Bugün normale dönerim inşallah.
❤❤❤❤❤❤Tmm canım yaparsam inşallah bunlara dikkat ederim iyi oldu yazdığın
Tadını çıkar hiç üzülme gittiğin yerde ölçülü yemeğe çalışırsın alsan da hemen verirsin merak etme gelince bi detoks yaparsin bikac günlük sıvı diyeti yaparsın gider o kilocuklar boşver aylardır evdeyiz tatile de ihtiyacınız varEşim 2 hafta eğitime gidecek Eskişehir'e.
Bende memlekette kolacagim bir süre.
Eğitimden sonra da İstanbul yada İzmir'e gitme planimiz var 1 haftalığına.
Bir kaç gün öncesinden izin alabilirse Çarşamba günü memlekete gidip, pazar günü eskisehire geçecek o.
Yani kızlar ben 1 ay yokum
Bu tatile sevinemiyrum. Kaç aylık emeklerim bu sürede yok olacak diye onun burukluğu var.
Hayatım böyle geçiyor işte, al ver, al ver......
Canim sebebini öğrendim arkadasimin kaprisleri hamilelik streslerine kocasi yoruldum kac yildir bunaldim demis bizimkinde hata oda yorulduysan iste kapi gule gule demis kocasi olemi deyip davayi acmis zaten burnundan kil aldirmaz birazda inatci ve kirilgandir kocasi burdan kendime ders cikardim kocamin basinin etini birdaha yemiycem dirdir etmiycem adamlarin isi belli olmuyor birakuveriyolar tovbe tovbe evlerden uzakCanim eftolis başka bir konuya yazmıştı, orda dolanırken okudum bende yorumu, sonra burdan devam ettik konuşmaya, ondan biraz anlamsız oldu.
Canim dediğin gibi hamilelik hormonları çok fenaCanim sebebini öğrendim arkadasimin kaprisleri hamilelik streslerine kocasi yoruldum kac yildir bunaldim demis bizimkinde hata oda yorulduysan iste kapi gule gule demis kocasi olemi deyip davayi acmis zaten burnundan kil aldirmaz birazda inatci ve kirilgandir kocasi burdan kendime ders cikardim kocamin basinin etini birdaha yemiycem dirdir etmiycem adamlarin isi belli olmuyor birakuveriyolar tovbe tovbe evlerden uzak
Insallah canim cocuk icin gorusecekler hastaneye goturecek herseyiyle ilgilenmek zorunda ikiside zor donem gecirdi biraz kafa dinlesinler biz esimle devreye gircez birazcik ara sogusun diye bekliyoruz arkadasimin babasi sinirli kizina yapilanlardan sonra onun siniri 2 gune gecer buyukler devreye girer cunku ortada dogmamis bebek var o olmasa kimse karismaz yetiskinler cunku fakat cocuk olunca isler degisiyorCanim dediğin gibi hamilelik hormonları çok fena
Zor bir dönem geçirmişler demekki
İnşallah gönüllerince sonuçlanır.
Pire için yorgan yakmazlar
Canim kafani dinle gez dolas tadini cikar bu pandemi herkesi yipratti temiz hava al vallahi bizim bile ihtiyacimiz var tatile soyle kamp yapsak malzemeleri aldik ordada tatil yokTadını çıkar hiç üzülme gittiğin yerde ölçülü yemeğe çalışırsın alsan da hemen verirsin merak etme gelince bi detoks yaparsin bikac günlük sıvı diyeti yaparsın gider o kilocuklar boşver aylardır evdeyiz tatile de ihtiyacınız var![]()
Kabak detoksunda kac kilon gitti toplan canim zorlanmadin sen fazlaCanim dediğin gibi hamilelik hormonları çok fena
Zor bir dönem geçirmişler demekki
İnşallah gönüllerince sonuçlanır.
Pire için yorgan yakmazlar
Ben esime cog karabigday aldim canm onunla krep yapiyorum ve cok lezzetli olduTam bugday unu aldim dun ne yaparsam onlan yaparim artik aman diyeyim karabugday unu alirsaniz cig karabugdaydan olanlardan oluyomus ondan alin bilseydim almazdim o unu
Ayy baya oldu yaptim ispanakli yapmistimLazanya benim de aklımda Safrann ama ben korumada değilimben de bi gevseme oluştu nisana gidip gelince ordaki en zayıf bendim öyle olunca su an kendimi cok zayıf hissediyorumm
![]()
Bu kez almaSin canim oyle dusunme almayacaksin insallahEşim 2 hafta eğitime gidecek Eskişehir'e.
Bir kaç gün öncesinden izin alabilirse Çarşamba günü memlekete gidip, pazar günü eskisehire geçecek o.
Yani kızlar ben 1 ay yokum
Bu tatile sevinemiyrum. Kaç aylık emeklerim bu sürede yok olacak diye onun burukluğu var.
Gercekten cok lezzetli oluyor cig karabugday daha saglikli ve hamur olarak toparlamsi daha kolayBen esime cog karabigday aldim canm onunla krep yapiyorum ve cok lezzetli oldu
Ayy baya oldu yaptim ispanakli yapmistim
Bu kez almaSin canim oyle dusunme almayacaksin insallah
Ben de sikildim bubara esime patladim nedense halbuki heryer git diyir arkadaslaronla ben yogunum dedi bn de seninle gitmek istiyorum tatilden once de dedim bakalim ben bir bizcaada istiyorum bu aralar
Üzülme canim benim dikkat edersin yine yada telafi edersin canim benim dinlen sen keyfini cikar uzulmeEşim 2 hafta eğitime gidecek Eskişehir'e.
Yani kızlar ben 1 ay yokum![]()