Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aynen canim elimden geldigince beslenmesine dikkat ettirmeye calisiyorum carsiyi topladim test yapilacak 3 gun sonra tekrar buda negatif cikarsa yinede biraz daha evde kalmaya devam edicek tedbir amacli ben 3 gun once sadece ise giderken gordum konusmadik gunaydin dedim sadece diyor zaten samimide deiller samimi olsalar neler olcakti kimbilir cocuk kendi soylemis is arkadaslarima selam verdim sadece demis ama dinlememisler tedbir amacli herkesi toplayip evlerine göndermişler aslinda bir bakima iyi. saglik cok önemli gerçekten simdilik bir sikintimiz yok sikinti olursa filalosyon ekibini arayacagim insallah olmaz rabbim herkesi korusun bu illetten.

Sadece selamlaşmışsalar gecmemistir evham yapma bence eşini de tedirgin etme

Bu ara sen de diyet yapma bence vücudun dirençli olsun her ihtimale karşılık

Çok geçmiş olsun canım bir şey çıkmaz inşallah tüm hastalara şifalar olsun

Tebriğin için teşekkürler canım niye kandırıyormuşum onu anlamadım
Hep kilo veremiyorum diyerek aaltan alttan veriyorsun caktirmadan seni gidi seni
Cnim benim alt komsum oldu cok saglikli kiz ama ilaci icyigi gunler coknkotu oluyordu ilac icmesem cok daha hizliniyilesirdim heralde dedi esin negatifse acaba kullanmasa mi bilemedim, cok gecmis olsun cnm

hayal_hatun menü bildirimini yapmadın hala
Ordan anlamış olman lazım normale dönmediğimi:)
Dün gayet güzel yedim 1 saat de yürüyüş yaptım akşam. Ama saat 11’den sonra bir başladım yemeye... bugün de full yiyorum.
Olmuyor yani, olmadı.
Böyleyim işte ben. Düzelince gelirim inşallah.

Herkesin gecesi mübarek olsun. Dualarınıza beni de katarsanız sevinirim

Açım bacım aççç

Hayırlı kandiller canim.
Dualarimdasin

Sahur yapmadım.
Dün güllaç yapmıştım, büyük bir dilim ondan yedim, çok sisirdi beni. Yattığımda şişlik hala vardı, ondan sahur yapmadım.

İftar
Dunyedigim kcf tavuğun aynısı
Biraz sucuklu yumurta
Salata

Şimdi de güllaç yedim. Yine sisrecek biliyorum ama evde bir tepsi güllaç var. Konu komşu dağıttım ama evde de çok kaldı.

Tarifini alabilir miyiz canım ama ben küçük bir tepsiye yapmak istiyorum

Kahvaltida
Yarım gevrek
Az peynir

Arada
1 bardak süt
2 hurma
Sut kaynatmıştım

Akşam
1 porsiyon fırında patates püresi yatağında kasarli ,beşamel soslu tavuk
1 kasr cacık
Az salata

Tarifini alabilir miyiz canım ama ben küçük bir tepsiye yapmak istiyorum
Canim benim aldığım güllaç 400 gr.
Üzerinde 4 kilo süt yazıyordu. .
Ben yarısını yani 200 Gr mini kullandım, küçük dikdortgen borcam a yaptım.
1.5 lt süt, 1.5 şu barsagi sütü ısıttım. Kaynama derecesine gelmeden altını kapattım. İliktan daha sıcak, kaynama seviyesine ulaşmamış sıcaklıkta olacak. 1 tane de vanilin ekledim.

Her kat arası bir kepçe süt döktüm. Ben arasina ceviz koymuyorum, ceviz sütle birleşince karartıyor gullaci. Ondan üzerine servis yaparken ceviz ekledim.

Bir arkadaşım güllaci kupta yaptığını söylemişti olabilir aslinda porsiyonluk bi tepsi yapinca bitirmek zorunda kaliyoruz

Saol canim ikinci teste kadar iceceksin demisler vallahi bizde bilemedik cok sukur simdilik bir sikintisi yok allahima binlerce şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…