Aynen canim elimden geldigince beslenmesine dikkat ettirmeye calisiyorum carsiyi topladim test yapilacak 3 gun sonra tekrar buda negatif cikarsa yinede biraz daha evde kalmaya devam edicek tedbir amacli ben 3 gun once sadece ise giderken gordum konusmadik gunaydin dedim sadece diyor zaten samimide deiller samimi olsalar neler olcakti kimbilir cocuk kendi soylemis is arkadaslarima selam verdim sadece demis ama dinlememisler tedbir amacli herkesi toplayip evlerine göndermişler aslinda bir bakima iyi. saglik cok önemli gerçekten simdilik bir sikintimiz yok sikinti olursa filalosyon ekibini arayacagim insallah olmaz rabbim herkesi korusun bu illetten.İnşallah birşey yoktur canim.
Bence 3 gün sonra tekrar test yaptırın.
Boşu boşuna ilaç yüklemesi yaşamayın.
Çünkü kullanılan ilaçlar da ağır ilaçlar. Corona olduğunda kullanılması mecbur ama olmadan kullanıp vücuda işkenceye gerek yok.
Benim tavsiye edeceğim herşeyi almışsın zaten. Tavuk suyu ile çorba içsin canim. Eğer pozitif olursa destek almaya baslarsiniz
Sadece selamlaşmışsalar gecmemistir evham yapma bence eşini de tedirgin etmeAynen canim elimden geldigince beslenmesine dikkat ettirmeye calisiyorum carsiyi topladim test yapilacak 3 gun sonra tekrar buda negatif cikarsa yinede biraz daha evde kalmaya devam edicek tedbir amacli ben 3 gun once sadece ise giderken gordum konusmadik gunaydin dedim sadece diyor zaten samimide deiller samimi olsalar neler olcakti kimbilir cocuk kendi soylemis is arkadaslarima selam verdim sadece demis ama dinlememisler tedbir amacli herkesi toplayip evlerine göndermişler aslinda bir bakima iyi. saglik cok önemli gerçekten simdilik bir sikintimiz yok sikinti olursa filalosyon ekibini arayacagim insallah olmaz rabbim herkesi korusun bu illetten.
Çok geçmiş olsun canım bir şey çıkmaz inşallah tüm hastalara şifalar olsunAynen canim elimden geldigince beslenmesine dikkat ettirmeye calisiyorum carsiyi topladim test yapilacak 3 gun sonra tekrar buda negatif cikarsa yinede biraz daha evde kalmaya devam edicek tedbir amacli ben 3 gun once sadece ise giderken gordum konusmadik gunaydin dedim sadece diyor zaten samimide deiller samimi olsalar neler olcakti kimbilir cocuk kendi soylemis is arkadaslarima selam verdim sadece demis ama dinlememisler tedbir amacli herkesi toplayip evlerine göndermişler aslinda bir bakima iyi. saglik cok önemli gerçekten simdilik bir sikintimiz yok sikinti olursa filalosyon ekibini arayacagim insallah olmaz rabbim herkesi korusun bu illetten.
Hep kilo veremiyorum diyerek aaltan alttan veriyorsun caktirmadan seni gidi seniTebriğin için teşekkürler canım niye kandırıyormuşum onu anlamadım
Cnim benim alt komsum oldu cok saglikli kiz ama ilaci icyigi gunler coknkotu oluyordu ilac icmesem cok daha hizliniyilesirdim heralde dedi esin negatifse acaba kullanmasa mi bilemedim, cok gecmis olsun cnmCok saol canim kefir aldim dediklerinin hepsini aldim hazirliycam simdi. Maskeli dolasiyoruz evin icinde onun odasini ayirdim bide elektronik ates olcerden almistim surekli kontrol ediyor kendisi negatif ama bu illett oyle bir illetki bir an once defolup gitsin artik diken ustundeyiz. Hap vermis filalosyon ekibi 6 tane sabah 8 tane aksam icmesi icin su 10 gun nasil gececek bilemiyorum vallahi tekrardan cok saol canim benim❤❤❤❤
Ordan anlamış olman lazım normale dönmediğimi:)
Açım bacım açççHep kilo veremiyorum diyerek aaltan alttan veriyorsun caktirmadan seni gidi seni
Cnim benim alt komsum oldu cok saglikli kiz ama ilaci icyigi gunler coknkotu oluyordu ilac icmesem cok daha hizliniyilesirdim heralde dedi esin negatifse acaba kullanmasa mi bilemedim, cok gecmis olsun cnm
Hayırlı kandiller canim.Ordan anlamış olman lazım normale dönmediğimi:)
Dün gayet güzel yedim 1 saat de yürüyüş yaptım akşam. Ama saat 11’den sonra bir başladım yemeye... bugün de full yiyorum.
Olmuyor yani, olmadı.
Böyleyim işte ben. Düzelince gelirim inşallah.
Herkesin gecesi mübarek olsun. Dualarınıza beni de katarsanız sevinirim
Tarifini alabilir miyiz canım ama ben küçük bir tepsiye yapmak istiyorumSahur yapmadım.
Dün güllaç yapmıştım, büyük bir dilim ondan yedim, çok sisirdi beni. Yattığımda şişlik hala vardı, ondan sahur yapmadım.
İftar
Dunyedigim kcf tavuğun aynısı
Biraz sucuklu yumurta
Salata
Şimdi de güllaç yedim. Yine sisrecek biliyorum ama evde bir tepsi güllaç var. Konu komşu dağıttım ama evde de çok kaldı.Eki Görüntüle 2844948
Canim benim aldığım güllaç 400 gr.Tarifini alabilir miyiz canım ama ben küçük bir tepsiye yapmak istiyorum
Bir arkadaşım güllaci kupta yaptığını söylemişti olabilir aslinda porsiyonluk bi tepsi yapinca bitirmek zorunda kaliyoruzCanim benim aldığım güllaç 400 gr.
Üzerinde 4 kilo süt yazıyordu. .
Ben yarısını yani 200 Gr mini kullandım, küçük dikdortgen borcam a yaptım.
1.5 lt süt, 1.5 şu barsagi sütü ısıttım. Kaynama derecesine gelmeden altını kapattım. İliktan daha sıcak, kaynama seviyesine ulaşmamış sıcaklıkta olacak. 1 tane de vanilin ekledim.
Her kat arası bir kepçe süt döktüm. Ben arasina ceviz koymuyorum, ceviz sütle birleşince karartıyor gullaci. Ondan üzerine servis yaparken ceviz ekledim.
Evet canim bende öyle yapmadığıma pişman oldum. Benim de yarışı duruyor, yapınca öyle yaparım mutlakaBir arkadaşım güllaci kupta yaptığını söylemişti olabilir aslinda porsiyonluk bi tepsi yapinca bitirmek zorunda kaliyoruz
Saol canim ikinci teste kadar iceceksin demisler vallahi bizde bilemedik cok sukur simdilik bir sikintisi yok allahima binlerce şükürHep kilo veremiyorum diyerek aaltan alttan veriyorsun caktirmadan seni gidi seni
Cnim benim alt komsum oldu cok saglikli kiz ama ilaci icyigi gunler coknkotu oluyordu ilac icmesem cok daha hizliniyilesirdim heralde dedi esin negatifse acaba kullanmasa mi bilemedim, cok gecmis olsun cnm
Teşekkürler canım.Anneler gununuz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?