• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

A aaadddaaa bu Korelilerin yediği erişte, bizim eristeden mi ?

Bizim eristeden ise, neden o kadar çok yeyip kilo almıyorlar 😄
Canim genelde sulu ince az ve icine yumurta vs koyarak corba gibi ictikleri icin eriste kismi az kalani cok oluyor😊 ondan olabilir😊 ekmek yerine tukettikleri icin olabilir, bize gire daha cok hareket ettikleri icin olabilir, eristenij yanina ana yemek yemedikleri icin olabilir diye cogaltabiliriz sebepleri😊

Canim genelde sulu ince az ve icine yumurta vs koyarak corba gibi ictikleri icin eriste kismi az kalani cok oluyor😊 ondan olabilir😊 ekmek yerine tukettikleri icin olabilir, bize gire daha cok hareket ettikleri icin olabilir, eristenij yanina ana yemek yemedikleri icin olabilir diye cogaltabiliriz sebepleri😊
Buna genetikte ekleyelim ;)
Türk kadınları ya basenden pörtluyor, ya göbekten 🤭

Tüm annelerin, anne olmak isteyenlerin, annelerini kaybedenlerin, anne adaylarının
Anneler günü kutlu olsun 😍💕😍🥳🥳🥳
Amiiiiiinnnnnn🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 dun yine her anneler gunu gibi benimde anneler günümü kutlayan bir yavrum olmadigi icin butun gün aglamakla gecti😪😪😪🙁🙁🙁 rabbim maalesef 10 yildir anneler gununde ben biraz buruk oluyorum rabbim analarimiza saglik versin hayatta olmayan annelerede mekanini cennet eylesin insallaah🙏🙏🙏🙏🙏

Amiiiiiinnnnnn🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 dun yine her anneler gunu gibi benimde anneler günümü kutlayan bir yavrum olmadigi icin butun gün aglamakla gecti😪😪😪🙁🙁🙁 rabbim maalesef 10 yildir anneler gununde ben biraz buruk oluyorum rabbim analarimiza saglik versin hayatta olmayan annelerede mekanini cennet eylesin insallaah🙏🙏🙏🙏🙏
Canım inşallah böyle son anneler günü.
Rabbim sana da nasip etsin.
İsteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.

Canim benim safranin dedigi gibi herkesin bir imtihani var ama dur bakalim belki de seneye minicik guzelcik bir yavrucak gelir😊

Bir tanıdığım evladin varlığı da yoklugu da imtihan demişti. Cok doğru Rabbim sana da hayırlı bir evlat verir inşallah 🙏🙏🙏

Safransari Safransari ve A aaadddaaa
Eşleriniz polis olduğu için özellikle size sormak istiyorum bilen varsa onlar da yazabilir tabi

Hasta olduğumuz veya covid testi yaptiracagimiz zaman hastaneye gitmek istesek ve yolda çevirme olursa ceza yer miyiz?

Poliklikinikler randevu vermiyor mecbur Acile gidilecek ama elimizde bi belge yok değerli fikirlerinizi bekliyorum

Eşleriniz polis olduğu için özellikle size sormak istiyorum bilen varsa onlar da yazabilir tabi

Hasta olduğumuz veya covid testi yaptiracagimiz zaman hastaneye gitmek istesek ve yolda çevirme olursa ceza yer miyiz?

Poliklikinikler randevu vermiyor mecbur Acile gidilecek ama elimizde bi belge yok değerli fikirlerinizi bekliyorum
Bize hastaneye direk telefon acabilirsiniz randevu alabilirsiniz demislerdi esimin
trafik polis arkadasi acile gidecegimiz zaman sorun olmaz demisti karantinaya girmeden once

Bize hastaneye direk telefon acabilirsiniz randevu alabilirsiniz demislerdi esimin
trafik polis arkadasi acile gidecegimiz zaman sorun olmaz demisti karantinaya girmeden once
Netten randevu almaya çalıştık randevu vermiyor kapanmada

Tereddütluyum hastaneye gidiyoruz desek bile ya ceza yazarlarsa

Canim biraz o polis insafına kalmış. Çok kullanıyorlar bu mazereti çünkü. Herkes eczaneye gidiyorduk yada hastaneye gidiyorduk diyormuş.

Kardeşim babamı acile götürürken, e devketten izin aldı. İzin durumu telefona 5 dk da mesaj olarak geldi.

Back
X