- 31 Ağustos 2012
- 22.185
- 35.382
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canımAnneler gununuz kutlu olsun canlarim![]()
Canim genelde sulu ince az ve icine yumurta vs koyarak corba gibi ictikleri icin eriste kismi az kalani cok oluyor
Buna genetikte ekleyelimCanim genelde sulu ince az ve icine yumurta vs koyarak corba gibi ictikleri icin eriste kismi az kalani cok oluyorondan olabilir
ekmek yerine tukettikleri icin olabilir, bize gire daha cok hareket ettikleri icin olabilir, eristenij yanina ana yemek yemedikleri icin olabilir diye cogaltabiliriz sebepleri
![]()
AmiiiiiinnnnnnTüm annelerin, anne olmak isteyenlerin, annelerini kaybedenlerin, anne adaylarının
Anneler günü kutlu olsun![]()
Canım inşallah böyle son anneler günü.Amiiiiiinnnnnndun yine her anneler gunu gibi benimde anneler günümü kutlayan bir yavrum olmadigi icin butun gün aglamakla gecti
rabbim maalesef 10 yildir anneler gununde ben biraz buruk oluyorum rabbim analarimiza saglik versin hayatta olmayan annelerede mekanini cennet eylesin insallaah
![]()
Amiiiin insallah bazen boyle dayancak gucum kalmasada toparlaniyorum sonra rabbimin vardir bir bildigiCanım inşallah böyle son anneler günü.
Rabbim sana da nasip etsin.
İsteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.
Herkes bir sınav yaşıyor canimAmiiiin insallah bazen boyle dayancak gucum kalmasada toparlaniyorum sonra rabbimin vardir bir bildigi
AmiiiinnnnHerkes bir sınav yaşıyor canim
Kimi ailesiyle, kimi kaynanasiyla, kimi eşiyle kimi çocuğuyla, kimi cocuksuzlukla ....
Rabbim sinavlarimizda kolay geçirmenizi nasip etsin.
Canim benim safranin dedigi gibi herkesin bir imtihani var ama dur bakalim belki de seneye minicik guzelcik bir yavrucak gelirAmiiiiiinnnnnndun yine her anneler gunu gibi benimde anneler günümü kutlayan bir yavrum olmadigi icin butun gün aglamakla gecti
rabbim maalesef 10 yildir anneler gununde ben biraz buruk oluyorum rabbim analarimiza saglik versin hayatta olmayan annelerede mekanini cennet eylesin insallaah
![]()
Bir tanıdığım evladin varlığı da yoklugu da imtihan demişti. Cok doğru Rabbim sana da hayırlı bir evlat verir inşallahAmiiiiiinnnnnndun yine her anneler gunu gibi benimde anneler günümü kutlayan bir yavrum olmadigi icin butun gün aglamakla gecti
![]()
Amiiiinn canim amiinBir tanıdığım evladin varlığı da yoklugu da imtihan demişti. Cok doğru Rabbim sana da hayırlı bir evlat verir inşallah![]()
Ayyyyyy ne guzelllll ya adacim insallaahhhCanim benim safranin dedigi gibi herkesin bir imtihani var ama dur bakalim belki de seneye minicik guzelcik bir yavrucak gelir![]()
Bize hastaneye direk telefon acabilirsiniz randevu alabilirsiniz demislerdi esiminSafransari ve A aaadddaaa
Eşleriniz polis olduğu için özellikle size sormak istiyorum bilen varsa onlar da yazabilir tabi
Hasta olduğumuz veya covid testi yaptiracagimiz zaman hastaneye gitmek istesek ve yolda çevirme olursa ceza yer miyiz?
Poliklikinikler randevu vermiyor mecbur Acile gidilecek ama elimizde bi belge yok değerli fikirlerinizi bekliyorum
Netten randevu almaya çalıştık randevu vermiyor kapanmadaBize hastaneye direk telefon acabilirsiniz randevu alabilirsiniz demislerdi esimin
trafik polis arkadasi acile gidecegimiz zaman sorun olmaz demisti karantinaya girmeden once
Canim biraz o polis insafına kalmış. Çok kullanıyorlar bu mazereti çünkü. Herkes eczaneye gidiyorduk yada hastaneye gidiyorduk diyormuş.Safransari ve A aaadddaaa
Eşleriniz polis olduğu için özellikle size sormak istiyorum bilen varsa onlar da yazabilir tabi
Hasta olduğumuz veya covid testi yaptiracagimiz zaman hastaneye gitmek istesek ve yolda çevirme olursa ceza yer miyiz?
Poliklikinikler randevu vermiyor mecbur Acile gidilecek ama elimizde bi belge yok değerli fikirlerinizi bekliyorum