Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Rumuz: safransari
Başlangıç: 62.8
Geçen hafta: 55.5
Bu hafta: 54.9
Fark: 600 gr
Saframcim maşallah keske ölçülerini alsaydın 54 kilo olsam zayifliktan kirilirim herhalde cokkk onceleri evlilik zananlarinda 48 kiloyu görmüş biri olarak

Popom 5 cm incelmiş bacağımın en kalin yeri de 4 cm incelmiş su an alt olarak 38 bedenim 3 tane yeni pantolon aldım cok guzel oldu ordan biliyorum yani

Benim amacım 56 57 olmak eski 52 53 leri istemiyorum yüzüm çok çöküyor

Canim bende çok pişmanım her ay resim cekinmedigim ve ölçülerimi almadigim için.

Sabah tele baktım, 60 barajını geçince kendime kıyafet siparişi vermiştim, 3 tane ust, 2 si olmamıştı iade etmiştim. 1 iyle resim cekinmistim boydan. Müsait zamanda aynı kıyafeti giyip foto cekinicem. Bakalım fark var mı.

Heyecanla bekliyoruz

hayal_hatun hayalcim daha verilecek kilolar kazanilacak yarislar var sakin oes etme
Etmiyorum canım
Bugün kontrollü gittim ama menü paylaşmak için erken, bu akşamı hayırlısıyla bir atlatmayım yarın paylaşırım inşallah. Hatta yarın tartılabilirim de bakalım. + çıkacağım ama sorun değil ben zaten zaman zaman bu atakları yaşayacağımı biliyorum.

Safrancimmm sanirim buraya geldin geleli bu kikoyu hic girmemistin tebrikler cnm

Sen de guzel verdin cnm tebrikler
Evet adacim.
Kızıma 55 ile hamile kaldım. Doğumdan 1 sene sonra 55 i tekrar gördüm ama 54 u hiç görmemiştim. 60 li kilo da 4-5 senedir yapışan bir kiloydu.

Yani 7 sene önceki kiloma döndüm.

Kahvalti
Yumurta
Yulafli yogurt
Ara ogun

Oglen YEMEĞİ
Pirasa karabugdayli
Yogurt

Ara öğün
Yarim tam bugday lavasindan tost
1 galeta
Yesil cay
Turk kahvesi

Aksam yemeği
Salata
Mercimekli cacik

Dün sahur
3 adet burgu peynir
Bir ince dilim kaşar peyniri
Bir domates
Bir salatalık
Yarım tam buğday ekmeği
Detox çayı
İki bardak su

Akşam
Aç form çayı
İki bardak su
Yarım kase çorba
Yarım dilim ekmek
Salata
Yârim porsiyon yeşil fasulye kıymalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…