Saframcim maşallah keske ölçülerini alsaydın 54 kilo olsam zayifliktan kirilirim herhaldeRumuz: safransari
Başlangıç: 62.8
Geçen hafta: 55.5
Bu hafta: 54.9
Fark: 600 gr
Canım fayans aralarına dek gelmesin sanki dek gelmiş ozaman dengesiz tartarKizlar saka gibiiiiiii buuu
Canim bende çok pişmanım her ay resim cekinmedigim ve ölçülerimi almadigim için.Saframcim maşallah keske ölçülerini alsaydın 54 kilo olsam zayifliktan kirilirim herhaldecokkk onceleri evlilik zananlarinda 48 kiloyu görmüş biri olarak
Popom 5 cm incelmiş bacağımın en kalin yeri de 4 cm incelmiş su an alt olarak 38 bedenim 3 tane yeni pantolon aldım cok guzel oldu ordan biliyorum yani
Benim amacım 56 57 olmak eski 52 53 leri istemiyorum yüzüm çok çöküyor
Heyecanla bekliyoruzCanim bende çok pişmanım her ay resim cekinmedigim ve ölçülerimi almadigim için.
Sabah tele baktım, 60 barajını geçince kendime kıyafet siparişi vermiştim, 3 tane ust, 2 si olmamıştı iade etmiştim. 1 iyle resim cekinmistim boydan. Müsait zamanda aynı kıyafeti giyip foto cekinicem. Bakalım fark var mı.
Acaba ondanmi yaaa yarin sabah yine bakalim baska odada tartilicamCanım fayans aralarına dek gelmesin sanki dek gelmiş ozaman dengesiz tartar
Evet canim bende dikkat ederim.Acaba ondanmi yaaa yarin sabah yine bakalim baska odada tartilicam
Safrancimmm sanirim buraya geldin geleli bu kikoyu hic girmemistin tebrikler cnmRumuz: safransari
Başlangıç: 62.8
Geçen hafta: 55.5
Bu hafta: 54.9
Fark: 600 gr
Sen de guzel verdin cnm tebriklerAcaba ondanmi yaaa yarin sabah yine bakalim baska odada tartilicam
Etmiyorum canım
Evet adacim.Safrancimmm sanirim buraya geldin geleli bu kikoyu hic girmemistin tebrikler cnm
Sen de guzel verdin cnm tebrikler
Evet adacim.
Kızıma 55 ile hamile kaldım. Doğumdan 1 sene sonra 55 i tekrar gördüm ama 54 u hiç görmemiştim. 60 li kilo da 4-5 senedir yapışan bir kiloydu.
Yani 7 sene önceki kiloma döndüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?